Skocz do zawartości

Console Wars 14: Wierze w markę i tyle

Featured Replies

Opublikowano
Cytat

Sony: 349 zł za gry na PS5 to uczciwa cena. Konsola ma najsilniejszy line-up na rynku first i third-party

Ten sam brytol niczym z rynku w KRK rzuca takim tekstem :lol:

Edytowane przez KOŁD

• Odpowiedzi 52,9 tys.
  • Wyświetleń 922,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurwa nie mogłem się powstrzymać xDDDDDDD          

• Ale to forum to jest dom wariatów xD Nazywanie fizyki kabla i opcji przewrocenia sie na plecy innowacyjnością, konsolowy pieprz,chłop wklejajacy screeny ze spidermana codziennie od miesiąca, Mejm któr

Opublikowano
5 minut temu, Czoperrr napisał:

typowy zapity brytol jakiego można spotkać w krakowie albo na chodniku w grecji. Wstyd mi by było mieć kogoś takiego na wysokim stanowisku.

niech dmuchnie w pada bo coś mi tu nie gra

Opublikowano

Spiderek na PS4, Horizon 2 na PS4 i jeszcze GOW 2 na PS4? 3 kafle w kieszeni, a mówią że Sony nie jest pro konsumenckie, kochane Sony :wub:

Opublikowano

xbox pozwala korzystac z akcesoriów zgodnych z poprzednią generacja, a $ony nawet głupie wymienne plastikowe obudowy zablokowało, bo będzie na tym doić frajerów. kolorowy plastik z recyklingu butelek? 250 złotych piękny kawalerze

hrrrrr, tfu

Edytowane przez Gość

Opublikowano

3 i pół bomby za gre? Ja pragnę przypomnieć, że owe 3,5 bomby to i tak Sony wam hojnie dało bo w planach była to wyższa kwota. Tak samo z ceną za konsole. Oj co Sonka to Sonka znowu odlecieli jak za czasów PS3.

Opublikowano
51 minut temu, LiŚciu napisał:

1279_impreza-na-plazy.jpg

@schabek @standby @Wiolku na wakacjach za grube miliony

Po ilości złota obstawiam, że to gypsies. 

Opublikowano
8 minut temu, dee napisał:

Typowy klap w CW

Jak klap, to mam nadzieje, ze zdechl

Opublikowano

co wy macie w głowach :(

Opublikowano
23 minuty temu, dee napisał:

Typowy klap w CW

takie filmiki to mógłbyś jednak sobie darować, nie wierzę że coś takiego śmieszy zdrowego psychicznie człowieka

Opublikowano

Boty to ci kulturalni, przypominam. 

Popierdoleńcy. 

Opublikowano
31 minut temu, dee napisał:

Typowy klap w CW

upośledzony post

Opublikowano

I to jest wlasnie kultura i wrazliwosc obsranych zdehumanizowanych xbotow, ale czemu sie dziwić, nie rusza ich krzywda biednego pieska, nie rusza ich to ze gierki na xsmiecia wygladaja jakby je stary marchewa przez sciane dorabiał, nie rusza ich to ze na swoja obesrana ciekla menelska sraka konsole, nie maja nawet zadnej next gry:corvo:

Tymczasem wrażliwa NIEBIESKA SZLACHTA, NIEBIESCY MECENASI SZTUKI mamy łzy w oczach na widok takiego wydarzenia. Pochodzac z wyższych warstw społecznych mamy inną ludzka wrażliwość, na otaczający nas świat:fsg: Pocieszeniem bedzie artystyczna wizja ukazana w NEXT GENIE DEMON SOULS:banderas:

Opublikowano

Ładnie jesteście spier.doleni.

Edytowane przez SlimShady

Opublikowano

Prawdziwi mężczyzni nie płaczą, pizdo XD

Opublikowano

Proszę nie utożsamiać botów z pojebem wrzucającym takie filmy. 

~Oficjalna Polska Rada ds. Wojen Konsolowych

Opublikowano
3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

Spiderek na PS4, Horizon 2 na PS4 i jeszcze GOW 2 na PS4? 3 kafle w kieszeni, a mówią że Sony nie jest pro konsumenckie, kochane Sony :wub:

XBOX Series X nazywali przed premierą "najbardziej niepotrzebną konsolą w historii", odnosząc się do tego, że wszystko będzie albo wciąż na XONE, albo na PC.
A tu proszę - na ch#j komu PS5, jak ogram sobie te gierki na mojej cudownej PS4 - tyle kasy oszczędzone :fsg:

Opublikowano
9 godzin temu, ASX napisał:

- jeśli kupiłeś ich grę na PS4 to nie dostaniesz darmowego remastera, musisz płacić drugi raz,