kanabis 22 644 Opublikowano 21 maja 2023 Opublikowano 21 maja 2023 A nie wiem kiedy, tez o tym myslalem ale mam mega uczulenie na pylki brzozy wiec nie jestem pewien czy sie od tego bym nie wykręcil i zrezygnowalem. To lepiej sobie szybciej przeczytaj bo to sie zbiera teraz a nastepna szansa za rok. A to takie niezbyt skomplikowane. Potrzebne sa pędy, cukier i sloiki Panowie wyzej. Tak jak piszecie Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 21 maja 2023 Opublikowano 21 maja 2023 Właśnie czytam, że zbiera się... W kwietniu. fml Cytuj
kanabis 22 644 Opublikowano 21 maja 2023 Opublikowano 21 maja 2023 Ale ten sok z brzozy czy pędy sosny? Jeden rabin powie tak, inny tak Wszystko zalezy przeciez od pogody i tego jaka byla wiosna. Rok temu wczesniej zbieralem pędy. Po prostu trzeba obserwowac drzewka Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 21 maja 2023 Opublikowano 21 maja 2023 Wybacz, pisałem o soku z brzozy. 1 Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 12 czerwca 2023 Autor Opublikowano 12 czerwca 2023 No na sok z brzozy to już w chuj za późno. Ale jeśli chodzi o pędy sosny to może w północnych regionach Polszy z krótką wegetacją jeszcze co by nazbierał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi