Skocz do zawartości

Mass Effect: Legendary Edition

Featured Replies

Opublikowano
Cytat

- includes the ME trilogy + all SP DLCs and promo items
- better resolution and framerate
- overhauled textures, characters, shaders and effects
- Xbox One, PS4, PC + forward-compatibility and enhancements for XSX and PS5

- coming spring 2021
- remastered and optimized for 4K

:banderas:

Edytowane przez MBeniek

• Odpowiedzi 668
  • Wyświetleń 146,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mass Effect bez tyłka Mirandy to nie Mass Effect.

• Nie, W menu kolekcji zmieniasz na ang i tyle.   Gram sobie, nic lepszego w tym roku nie wyjdzie niż najlepsza trylogia ever. Każde słowo chłone jak ambrozje. Ciarki przy openingu nawet na sk

• Prawda jest taka że ta najlepsza growa trylogie ever kupilbym nawet bez żadnych zmian, dają DLC na jednym nośniku i już siusiak staje. MUSZE TO MIEC.

Opublikowano

Teaser nowego ME.

EmO402CXUAgdrN3?format=jpg&name=medium

edit:

EmO5CLbXMAIxcL_?format=jpg&name=large

Jaranko. Ostatnio trylogię ogrywałem 5 lat temu, więc fajnie będzie wrócić do tego uniwersum.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Mam nadzieję, że poprawią zakończenie trójki. Znowu.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Uff dobrze zrobiłem że nie zacząłem grać  :obama: w końcu się sprawdzi tego przehajpowanego drewniaka dzięki usłudze xbox gamepass

Opublikowano

Kuuurwa bez kitu, za rok to będzie w Game Passie :kaz:

Opublikowano

Wjedzie za pełną cenę na Steamie. :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Do EA play trafi pewnie rok po premierze, czyli gdzieś wiosna 2022. Ja tam pewnie nie wytrzymam i wleci preorder na najlepszą trylogię rpg. :fsg:

W sumie ciekawe czy w końcu naprawią sprint? ;)

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, Bigby napisał:

Teaser nowego ME

Art wygląda trochę jakby wzorowali się na Mandalorianie, co w sumie na plus. Ale i tak póki co podchodzę bardzo sceptycznie (androbieda, hello). W ogóle bioware skupia się teraz na anthem 2.0 i dragon age 4 (no i do tego jeszcze ten remaster), więc ten nowy me to pewnie środek albo i końcówka następnej generacji. 

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Nowy ME jest we wczesnej fazie produkcji, także raczej bliżej 2024-2025.

Opublikowano

c00rva akurat jak straciłem cierpliwość i rozgrzebałem do połowy ME2 na pc xdd

Opublikowano

Jeszcze trylogia Dead Space ze wszystkimi dodatkami i EA już nie będzie do niczego potrzebne.

Opublikowano

Będzie, jeszcze mają nie popsuć skejta 4, a jeśli popsują to niech dadzą 2ke na nowsze konsole 

Opublikowano

W sumie ograłbym jedynkę bo zacząłem kiedyś grać po przejściu dwójki i nie dałem rady bo mocne drewno było i grafika meh. A 2 i 3 nadal są ok. 

Jakoś to usprawnią tzn. mechanikę walki czy grafikę? 

Opublikowano

Przeszedłem tylko pierwszą część. Na premierę, z polskim dubbingiem. Ogram na PS5, jeśli oczywiście remaster nie okaże się gównem zrobionym na kolanie. 

Opublikowano
Godzinę temu, SlimShady napisał:

Jeszcze trylogia Dead Space ze wszystkimi dodatkami i EA już nie będzie do niczego potrzebne.

Dokładnie tak, choć ja chcę jeszcze obydwa Crysisy w pakiecie (bo jedynka nie od nich).

Opublikowano

Postacie kobiece cos maja zje.bane ryje na tym artcie. Tsoni wyglada jak sucha Merry a dupniata ma szczeke jak szafa dwudrzwiowa. Mam nadzieje, ze to tylko plakat i nie przemodeluja postaci kobiecych na trolle pod dzisiejsza mode.

Opublikowano

Nakarmie KoXa ta trylogia. Calak murowany. 
Ciekawe czy bedzie mozna dziennikarce zayebac. 

Opublikowano

Dobre pytanie, w dzisiejszych realiach to wszystko jest możliwe.

Newsik spoko, przede wszystkim wreszcie sprawa jest jasna i skończą się spekulacje z dupy. Zagrać chętnie zagram, bo trójkę i tym samym trylogię skończyłem w 2013. Ale w sumie bez ciśnienia na kupno. Jak ktoś do tej pory nie grał (co samo w sobie jest heroizmem xd), to must have większy, niż wiele nowych gierek zapowiedzianych na 2021.

Opublikowano
  • Autor
48 minut temu, Shankor napisał:

Niech jakiś dobry mod przeniesie posty do tematu głównego. Ten wyrzucić.

A gdzie niby jest temat "główny" o trylogii ME? 

Imo ten cały dział można wcielić do 'Ogólnych' i akurat wystarczy ten jeden temat pod całą trylogie (bo ta nowa część to jest pieśń przyszłości). 

2 godziny temu, SlimShady napisał:

Jeszcze trylogia Dead Space ze wszystkimi dodatkami

Były jakieś dodatki do DS? 

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Były jakieś pomniejsze dlc + jakaś osobna mini gra. Dead Space bym przytulił, takiego gęstego klimatu jak miała jedyneczka to już w ciul dawno nie czułem, ale ME w końcu ogarnę całą trylogię już na PS5.