MaZZeo 14 182 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Jest szansa, że poprawią niektóre mechaniki? Wiem że to nie najważniejsze, ale kiedyś próbowałem grać zdaje się w demo ME3 i odbiłem się od drewnianego gameplayu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Jeszcze Dead Space Extraction, shooterek na szynach. Teraz, MaZZeo napisał: Jest szansa, że poprawią niektóre mechaniki? Wiem że to nie najważniejsze, ale kiedyś próbowałem grać zdaje się w demo ME3 i odbiłem się od drewnianego gameplayu. Myślę, że gameplay z ME 3 czy ME 2 to najmniejszy problem, obczaj sobie ME 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 1 godzinę temu, MBeniek napisał: A gdzie niby jest temat "główny" o trylogii ME? Imo ten cały dział można wcielić do 'Ogólnych' i akurat wystarczy ten jeden temat pod całą trylogie (bo ta nowa część to jest pieśń przyszłości). A ja mam jednak inne zdanie, bo posty z pytaniami grających w inne części trylogii w danym momencie będą sie zlewać i znikać w odmętach. Każda część ma swój temat i można tam pytać grając w daną odsłonę. Inaczej się miała sytuacja z Mafią bo tylko trójka miała temat w ogólnych, jedynka w ogóle a dwójka osobne w dziale PS3 i X360. No i jednak w to będzie na forum grać w sporo więcej ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 @Figuś Czy ja wiem? Było i jest już kilka tematów o odnowionych trylogiach (Crash, Uncharted, Spyro, AC czy właśnie o Mafii) i jakoś nie widziałem, żeby ludzie się gubili. W ogóle większość osób ME ma już dawno za sobą, więc nie wiem za bardzo o co mieliby pytać. Jak już to będą pytania właśnie na temat samego remastera albo wrażenia z ponownego ogrywania. W ogóle nie piszę, żeby wszystkie pozostałe tematy zamknąć (tylko, że sam dział ME wydaje mi się już niepotrzebny, a słyszałem, że mają być jakieś porządki na forum), więc jak ktoś chce to niech sobie tam pisze, co mi do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 7 minut temu, MBeniek napisał: a słyszałem, że mają być jakieś porządki na forum Też już słyszę od paru lat Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 220 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Poczekam jak pojawi się u wujka Spencera, remaster NFS co właśnie wyszedł to podobno parujące gówno, do tego mechanika ME i okrutne drewno które już raziło w czasach x360 a co dopiero w 2021 xD mimo że seria w serduszku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Ja wezmę dla samego DLC którego nie ograłem bo trochę z cenami przegięli, no i w końcu zagram chronologicznie jedną postacią i na jednym sprzęcie XD zacząłem od 3 potem 1 i dopiero 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 7 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 listopada 2020 Jeśli nadal wszystkie gry EA są jako triale w EA Play to sprawdzi się na Series X Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Prawda jest taka że ta najlepsza growa trylogie ever kupilbym nawet bez żadnych zmian, dają DLC na jednym nośniku i już siusiak staje. MUSZE TO MIEC. 5 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 7 lat minęło od ostaniego przejścia, dla mnie to najlepsze growe uniwersum z gatunku sci fi (czy tam "space opera) ever, potem Dead Space 1 i 2 (tójka to goovno obejszczane które nigdy nie powinno ujrzeć światła dziennego). Wleci day one i 100% wbite jako hołd dla serii murowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Nawet nie lubię gwiezdnych wojen, czy innych tego rodzaju rzeczy, ale tutaj, o dziwo, dałem się wciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Grałem tylko w jedynkę na xboxie360 i mi się podobało do momentu aż musiałem dżipkiem jeżdzić po księżycu. Nie ukończyłem bo mnie zemdliło. Mam nadzieje, że wy będziecie się ponownie dobrze bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Ale bym chciał znowu gonić Sarena po całej galaktyce. Top gier wszechczasów. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Siłą tych gier są też wybory i ich konsekwencje, które przechodzą z jednej gry na drugą. Dzisiaj nic takiego by nie miało prawa powstać. Może 1/3 tej trylogii wyszłaby na przestrzeni całej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Widzę, że nie tylko ja mam hype na to na żadnego remastera tak nie czekam. Przed tą grą nie lubiłem SF, a tutaj czytałem opisy planet i ras! gdzie w RPG jak mam coś przeczytać z notatek i etc. to na zygi mnie bierze, a tu chłonąłem jak gąbka. No i postacie Garrus, Wrex, Legion, ta w akwarium na głowie Tali chyba, dwójka z mostku co zawsze się zaglądało co tam u załogi. Kurcze to wspaniała historia i przygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Wszystkie 3 części skończone w prawilnej kolejności na x360, w okolicach premier, więc nie widzę przeszkód, by za jakiś rok w spencerpassie za 4 zł ograć ponownie całą trylogię. A jeszcze jakby poza grafiką trochę ogarnęli te drewno, jakim jest obecnie ME1, to byłbym wniebowzięty. Ogólnie podpisuję się rękoma i nogami z niektórymi wpisami poprzedników - mimo bolączek (ME1) i wątpliwej jakości zakończenia (ME3) do tej pory nie ma lepszej i bardziej wciągającej trylogii growej. Swoją drogą ciekawe czy ta trylogia będzie jak np. MCC, gdzie wybieramy w którą część chcemy grać, czy też połączą to niejako w spójną całość - taki remaster mi sie marzy, ale pewnie nic z tego, bo znając EA/Bioware poszlifują oprawę i wyskakujcie z hajsu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 220 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 To ma być 4K/60fpsów i ulepszone tekstury, wątpię żeby w kwestii animacji/GP coś zmieniali. i tak bym pograł, jeszcze niech EA Dead Space 1/2 odpicuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 828 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Ciekawe czy w misjach w ME3 bedzie mozna wreszcie chowac bron czy znowu za malo ramu maja xD Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Fajnie jaram się, jak będzie to zrobione z głową to możliwe ze sobie kupie na premierę, a jak nie to ogra się w usłudze pana Spencera Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Trochę nie rozumiem tej podjary remasterami - milion razy bardziej bym wolał nową cześć. Ile razy można przechodzić to samo? Troche się boję, żeby nadchodząca generacja nie była remaster-generacją. Rozumiem duże koszty tworzenia nowych gier ale nie chcę ciagle grać w to samo - nawet jak jest tak za(pipi)iste jak trylogia ME. Bardziej mnie ciekawi zapowiedziana nowa odsłona ...najgorzej, że i tak pewnie kupię ale nie za 350 zł (na bank będzie full price). Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 8 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 listopada 2020 Akurat tutaj za trzy gry z DLCkami (których nie ograłem bo drogie) za trzy i pół bomby będzie to pewnie pierwsza pozycja na która dam się na tyle ogolić Nie chcę też czekać aż dadzą w Gamepassie bo to akurat chciałbym mieć na półeczce Wyjdzie 100zł za każda część z osobna i 50zł za wszystkie DLC do nich - tak sobie to będę tłumaczył No chyba że coś spierdolą to poczekam aż naprawią Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 Każdy stąd pewnie by ograł nową część, ale patrząc na Andromedę to wolę remaster Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 W końcu! Oby tylko popracowali nad ME1 bo jest nieco archaiczny w dzisiejszych czasach. Ale ogólnie jest jaranko, brakowało Komandora Sheparda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 1 godzinę temu, SetoPL napisał: Każdy stąd pewnie by ograł nową część, ale patrząc na Andromedę to wolę remaster Ja tam jednak liczę że ta nowa część to kontynuacja Androbiedy, w ogólnym rozrachunku aż tak źle się nie bawiłem przy tytule. Liczę że wyciągneli wnioski i się przyłożą, bo galaktyka andromedy ma potencjał. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 9 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2020 9 godzin temu, _mike napisał: Trochę nie rozumiem tej podjary remasterami - milion razy bardziej bym wolał nową cześć. Ile razy można przechodzić to samo? Przecież robią nową część o co ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi