Skocz do zawartości

Mass Effect: Legendary Edition

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Coś nie zagrało z oczami i oświetleniem w niektórych scenach

Nowe:

r/masseffect - The Eyes! Are They Going to Fix This? (Original in Second Pic)
vs

stare

Lekkie flashbacki z Andormedy.

Najgorzej wygląda zdaje się Anderson. Jakby miał cały czas pełne gacie.

• Haha 4
Opublikowano

Serio mozna brać ślub z kimś kto ma problem z twoim hobby? :obama: Dajcie znać jak wrażenia z PS4 (amator). Chciałbym kupić ale zastanawiam się czy nie poczekać na kupno XSX i tam ograć.

Opublikowano
40 minutes ago, Bzduras said:

Zabij ją pierwszy i kup gierkę, wykorzystaj przewagę elementu zaskoczenia :kaz:

No gdyby to było takie proste. W nocy jak gram to ona z drugiego pokoju krzyczy, że głośno gram na padzie... ona ma słuch jak nietoperz. Do niej nie da się zakraść ;)

21 minutes ago, pawelgr5 said:

Serio mozna brać ślub z kimś kto ma problem z twoim hobby? :obama: Dajcie znać jak wrażenia z PS4 (amator). Chciałbym kupić ale zastanawiam się czy nie poczekać na kupno XSX i tam ograć.

Nie. Nie ma. Ma problem kiedy wydaję 250 zł na giereczki :) i szczerze też mnie trochę boli, ale widziałem, że można klucze taniej wyrwać, więc :cebula:

Opublikowano
1 godzinę temu, Sedrak napisał:

... ona ma słuch jak nietoperz. Do niej nie da się zakraść ;)

Czyli bzykanie "na śpiocha" odpada :(

1 godzinę temu, Sedrak napisał:

Ma problem kiedy wydaję 250 zł na giereczki :) 

Jedyne 250 zeta raz na jakiś czas, jak Pan przykazał?

To jest potwór!!! 

• WTF 1
Opublikowano

Ja tam i tak nie dam pełnej ceny za to. Trylogia na zawsze w serduszku ale dwie i pól bombki to moge dać za nową odslonę a nie remastera. Na szczęście szybciutko stanieje:)

Opublikowano

Te gry są na dysku? Jedynke zainstalował, a 2 i 3 jak naciskam instalacja to odpowiednio 30 i 36gb każą ściągać xD jeśli tak to BEEEEEKAAAA

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

To teraz jeszcze napisz mi czy mogę ustawić sobie ANG VA i PL napisy, bo wiele sprzecznych informacji na necie.

a nie da się jak zawsze język systemu na ang i dopiero w grze napisy zmienisz?

Opublikowano

Nie wiem bo jeszcze nie odebrałem swojej kopii, dopiero po robocie.

3 minuty temu, XM. napisał:

Te gry są na dysku? Jedynke zainstalował, a 2 i 3 jak naciskam instalacja to odpowiednio 30 i 36gb każą ściągać xD jeśli tak to BEEEEEKAAAA

Na ps wszystko na płytach niby + 13GB day1patch

Opublikowano

To niemożliwe żeby na xboxie było inaczej skoro 2xbr ale fakt jest taki że tak właśnie jest. Beka

CO TU SIE ODPIERDALA XDDDD

20210514_134601.jpg

Opublikowano

Przy dobrym necie pobieranie gry jest często szybsze niż instalacja z dysku. 

@XM. na przyszłość ściągaj całą grę przed premierą za pośrednictwem oficjalnej aplikacji, później w premierę wkładasz płytę i grasz od razu.

• Plusik 1
Opublikowano

Ewidentnie coś jest spierdolone bo zainstalowałem dwojke prawie do końca i wyjebalo mnie z menu i nie mogę odpalić gry bez połączenia z netem.

Opublikowano
7 godzin temu, smoo napisał:

Właśnie milem pisać, Shepard wygląda jakby był naćpany i wkuriwony na raz :)

Poza tym grame w ME1 i albo tej gry kilka lat temu nie ogarniałem albo obnizyli poziom trudności, gram na Insanity i zero problemów, pamiętam że gra była dużo trudniejsza.

Opublikowano

Sztosik gierka pamiętam, jak ogrywałem na premierę lata temu. Ale bardzo mi nie pasuje sposób trzymania broni przez gł bohatera. Jakoś tak nie i chuj.

Opublikowano
8 godzin temu, smoo napisał:

Nowe:

vs

stare

Lekkie flashbacki z Andormedy.

Najgorzej wygląda zdaje się Anderson. Jakby miał cały czas pełne gacie.

Oglądalem wczoraj streama tvgry i rzeczywiście jest coś posrane z oświetleniem i ryjami. Udina ma szarą mordę i wygląda na bladego mulata, Anderson jakby mu ktoś pysk węglem wysmarował i jak na Twoim przykładzie widać, że rozświetlili grę niepotrzebnie i klimacik idzie się walić.

• Haha 1
Opublikowano

Nie, W menu kolekcji zmieniasz na ang i tyle.

Gram sobie, nic lepszego w tym roku nie wyjdzie niż najlepsza trylogia ever. Każde słowo chłone jak ambrozje. Ciarki przy openingu nawet na skórce od fjóta miałem.

• Lubię! 1
  • Dzięki 2
  • Haha 6