Opublikowano 20 czerwca 20213 l Omegę to najlepiej rozpocząć przed samym końcem, co? 21 minut temu, Yap napisał: Niestety, grzeszki DLCkowe sa dla BioWare czeste. To raczej nacisk ze strony wydawcy i właściciela BioWare czyli EA z tamtych czasów
Opublikowano 4 lipca 20213 l Ukończone: Nie sądziłem, że trylogia zrobi na mnie takie samo wrażenie jak lata temu. Przezajebiste gierki. Nie ma co się rozwodzić w temacie jakości tych tytułów. Jedyne co się zmieniło po latach u mnie to numeracja: ME1/ME3 > ME2. Kiedyś bez zająknięcia bym drugą część wynosił na piedestał. Teraz jest dla mnie zwykłym fillerem.
Opublikowano 4 lipca 20213 l Współczuję. Ja się nie mogłem oderwać mimo tego, że wiedziałem jak się to kończy. Does this unit have a soul ... No ja pierdole łzy lecą jak u niezrównoważonej nastolatki
Opublikowano 14 lipca 20213 l Jak włączę drugą część z polskimi napisami to nie będę miał niektórych DLC? One w ogóle się nie włącza czy jak będę chciał tę misję zagrać to wyskoczy błąd? Orientuje się ktoś jak to wygląda
Opublikowano 14 lipca 20213 l O ile się nie mylę to Lair of the Shadow Broker oraz Arrival nie miały polskich napisów. Spolszczyli je czy po prostu się włączają po angielsku?
Opublikowano 14 lipca 20213 l Całą drugą część miałem PL napisy, właśnie PL dubbingu w nich brakowało i jak ktoś z nim grał mógł się zdziwić lekko XD
Opublikowano 14 lipca 20213 l Nowicki jako Shepard to był kurwa dramat, za to Dorocinski w jedynce całkiem ok. Całe szczęście, że pozbyli się tego dubbingu. Edytowane 14 lipca 20213 l przez Ludwes
Opublikowano 23 lipca 20213 l jakeis tipy na insanity ? chce niedlugo zrobic podejscie do me2 i 3 na tym poziomie. Jaka klasa ?
Opublikowano 23 lipca 20213 l Ja gram adeptem i odradzam. Bardzo ciężko. Ta podstawowa klasa jest na pewno bardzo dobra oraz klasy, które dobrze radzą z ściąganiem tarczy oraz armora, bo każdy przeciwnik ma jedno z nich. U mnie właśnie adeptem bez kompanów, którzy są w stanie mi ściągnąć tarcze nie jestem w stanie nic zrobić Edytowane 23 lipca 20213 l przez Sedrak
Opublikowano 26 lipca 20213 l pyknela 2 i 3 na insanity zolnierzem. AR plus mattock w 2 jest przegiete, do tego zbugowany stasis jako bonus power i idzie gladko. w 3 AR jest nieco znerfiony ale nadal swoje robi, plus james i garrus w teamie i wszyscy wyposazeni w typhoony i tez pyklo. chwile wczesniej przeszedlem me 3 na hardcore vanguardem i szlo az milo, ale soldier mi najbardziej pasuje do lore plus spamowanie charge i nova troche nudne myslalem, zeby zrobic podejscie do 3 sentinelem, bo fajnie te eksplozje wchodza.
Opublikowano 28 lipca 20213 l Cytat chwile wczesniej przeszedlem me 3 na hardcore vanguardem i szlo az milo, ale soldier mi najbardziej pasuje do lore e tam. szepard może być też biotykiem co zreszta potwierdza się przy wyborze origins
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l W dniu 1.08.2021 o 22:27, second napisał: Czy jest coś gorszego w całej trylogii niż dlc Omega do ME3? Tak, DLC z tym gównianym latającym pojazdem w ME2.
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l poza overlordem były jeszcze takie gównanie misje "platformowe" z tym "poduszkowcem". To było słabe.
Opublikowano 8 sierpnia 20213 l Mówicie o misji Hefajstos czy z Davidem? Bo to drugie DLC jest kozackie. Wczoraj w nocy je przechodziłem i nie powiem klimat sztos
Opublikowano 8 sierpnia 20213 l Ja bardzo przepraszam, ale tak mnie sie na sentymenty przeszlosci wzielo. Yvonne’ka “w pracy”.
Opublikowano 25 sierpnia 20213 l No kurwa. Wyszedlem pod koniec gry z mako i przebieglem ten zasrany korytarz na piechote.... i teaz nie mam jak dobiec do portalu fuck you mass effect
Opublikowano 3 października 20213 l Powiem Wam, ze bdb ten remaster. Nie zgodzę się, ze jedynka drewniana to jest rpg, wiec nie wymagam nie wiadomo czego. Modele postaci i ogólnie grafika są bdb, muzyka i klimat 10/10. Zdecydowanie polecam!
Opublikowano 3 października 20213 l Nie no jedynka jest drewniana w porównaniu z dwójką i trójką, strzelanie i poruszanie trąci myszką. Na szczęście 60FPS robi tutaj robotę bo nawet we wstecznej na XBO potrafiło rwać i nie było "płynnych" 30FPS
Opublikowano 4 października 20213 l W ME1 dużo zależy od klasy jaką się gra. Np. adept to beznadzieja w porównaniu do kolejnych części, a głównie ME3, ale reszta klas bardzo fajnie wypada. Gorzej z projektem map oraz zwiedzanie planet. To jest dramat, ale ogólnie cała trylogia to moim zdaniem jedno z lepszych growych przeżyć i każdy musi w to zagrać.