Skocz do zawartości

Mass Effect: Legendary Edition

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Omegę to najlepiej rozpocząć przed samym końcem, co?

21 minut temu, Yap napisał:

Niestety, grzeszki DLCkowe sa dla BioWare czeste.

To raczej nacisk ze strony wydawcy i właściciela BioWare czyli EA z tamtych czasów

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ukończone:

I4BDZih.jpg

Nie sądziłem, że trylogia zrobi na mnie takie samo wrażenie jak lata temu. Przezajebiste gierki. 

Nie ma co się rozwodzić w temacie jakości tych tytułów. Jedyne co się zmieniło po latach u mnie to numeracja:

ME1/ME3 > ME2.

Kiedyś bez zająknięcia bym drugą część wynosił na piedestał. Teraz jest dla mnie zwykłym fillerem.

• Plusik 4
  • Lubię! 1
Opublikowano

Współczuję. Ja się nie mogłem oderwać mimo tego, że wiedziałem jak się to kończy.

Does this unit have a soul ... No ja pierdole łzy lecą jak u niezrównoważonej nastolatki 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak włączę drugą część z polskimi napisami to nie będę miał niektórych DLC? One w ogóle się nie włącza czy jak będę chciał tę misję zagrać to wyskoczy błąd? Orientuje się ktoś jak to wygląda

Opublikowano (edytowane)

Nowicki jako Shepard to był kurwa dramat, za to Dorocinski w jedynce całkiem ok. 

Całe szczęście, że pozbyli się tego dubbingu. 

Edytowane przez Ludwes
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja gram adeptem i odradzam. Bardzo ciężko. Ta podstawowa klasa jest na pewno bardzo dobra oraz klasy, które dobrze radzą z ściąganiem tarczy oraz armora, bo każdy przeciwnik ma jedno z nich. 

U mnie właśnie adeptem bez kompanów, którzy są w stanie mi ściągnąć tarcze nie jestem w stanie nic zrobić 

Edytowane przez Sedrak
Opublikowano

pyknela 2 i 3 na insanity zolnierzem.

AR plus mattock w 2 jest przegiete, do tego zbugowany stasis jako bonus power i idzie gladko.

w 3 AR jest nieco znerfiony ale nadal swoje robi, plus james i garrus w teamie i wszyscy wyposazeni w typhoony i tez pyklo.

chwile wczesniej przeszedlem me 3 na hardcore vanguardem i szlo az milo, ale soldier mi najbardziej pasuje do lore plus spamowanie charge i nova troche nudne

myslalem, zeby zrobic podejscie do 3 sentinelem, bo fajnie te eksplozje wchodza.

Opublikowano
Cytat

chwile wczesniej przeszedlem me 3 na hardcore vanguardem i szlo az milo, ale soldier mi najbardziej pasuje do lore

e tam. szepard może być też biotykiem co zreszta potwierdza się przy wyborze origins

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem Wam, ze bdb ten remaster. Nie zgodzę się, ze jedynka drewniana to jest rpg, wiec nie wymagam nie wiadomo czego. Modele postaci i ogólnie grafika są bdb, muzyka i klimat 10/10. Zdecydowanie polecam!

• Plusik 2
Opublikowano

Nie no jedynka jest drewniana w porównaniu z dwójką i trójką, strzelanie i poruszanie trąci myszką. Na szczęście 60FPS robi tutaj robotę bo nawet we wstecznej na XBO potrafiło rwać i nie było "płynnych" 30FPS

Opublikowano

W ME1 dużo zależy od klasy jaką się gra. Np. adept to beznadzieja w porównaniu do kolejnych części, a głównie ME3, ale reszta klas bardzo fajnie wypada. Gorzej z projektem map oraz zwiedzanie planet. To jest dramat, ale ogólnie cała trylogia to moim zdaniem jedno z lepszych growych przeżyć i każdy musi w to zagrać.