Skocz do zawartości

Mass Effect: Legendary Edition

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, standby napisał:

Dziękuję bardzo:*

Jeszcze jedno pytanie. Gry w eaplay znikaja z niej pp jakimś czasie czy zostają na zawsze?

cały czas są w ofercie

chyba tylko stare sportówki usuwają przez licencje na muzę itp.

Opublikowano
16 minut temu, Figuś napisał:

W porównaniu z XSX brakuje mu tylko trybu 120FPS cała reszta wygląda tak samo

E0pM3lkWYAAlBjW?format=png&name=medium

Nie ogarniam co tu się dzieje - gram w trybie jakości, a gra śmiga w 60 klatkach. Wg. tej tabeli powinienem mieć 4K/30 skoro PS5 odpala grę w wersji na PS4(PRO).

Opublikowano

Ehh Wezyr gra w wersji PS4 pro odpalona na PS5 ma zdjęty cap z 30FPS i oprócz kilku miejsc w grze śmiga płynnie w 60, najbardziej jest to odczuwalne w jednym miejscu w cytadeli w pierwszym ME gdzie każda platforma ma tam problem.

• Dzięki 1
Opublikowano

Poleciałem robić sidequesty, ale w pizdeczke dostaje na insanity. Nie przypominam sobie, że tyle się ginęło kiedyś. Jeszcze kompani mają w dupie jak im wskazuję ściany, za którymi mają się schować :/

Opublikowano

Ja to nie mogę przyzwyczaić się do menu, kiedyś to nie przeszkadzało, a teraz to jak jakaś drzazga w dupie. Niewygodne to to i wkurwiające. 

Opublikowano

No ta jedynka to drewno i kłody na każdym kroku. Zacząłem ambitnie a skończyłem na izi. No mnie jakoś ta pierwsza części nie urzekła. Oby w dwójkę grało się przyjemniej bo tak średnio bym powiedział ta seria po tej jednej grze. 

Opublikowano

Jedyneczka najlepsza fabularnie, do tego fajny twist i wybory moralne. Wczoraj też zaczal odświeżać stare wspomnienia. Tylko w kratorze postaci wyszedł mi jakiś przepity rusek :dynia:

• Lubię! 1
Opublikowano
19 minut temu, PanKamil napisał:

Tylko w kratorze postaci wyszedł mi jakiś przepity rusek :dynia:

Identyko, to pokazuje jakie mam wyobrażenie o sobie nie przyglądając się w lustrze. :dynia:

No, ale zamiar jest aby zrobić sobie real experience jak przy pierwszym kontakcie, więc ruski Paul Shepard i gtanko na Xboxie. :cool:

• Lubię! 1
Opublikowano

No dobra, jednak idzie już jak po masełku. Kilka misji pobocznych w mako zrobionych i lecę na noverię. Biorę ze sobą Liarę ze wzgledu na to kogo tam spotykamy i moze... Garrus? Potrzeba kogoś do syntetyków. Ta gra jest tak sama dobra jak te ~14lat temu kiedy ostatnio grałem. Timeless classic i wciąż wygląda pieknie.

• Lubię! 1
Opublikowano
25 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Identyko, to pokazuje jakie mam wyobrażenie o sobie nie przyglądając się w lustrze. :dynia:

No, ale zamiar jest aby zrobić sobie real experience jak przy pierwszym kontakcie, więc ruski Paul Shepard i gtanko na Xboxie. :cool:

Czy chodziło Ci o Pavel Bacov?

• Haha 1