standby 1 725 Opublikowano 1 lutego 2022 Opublikowano 1 lutego 2022 Do jedynki trzeba miec zrozumienie bo jednak gameplayh troche archaiczny. Pytanie dla tych co grali. O co chodzi z tym skalowaniem wrogów, dać klasyczne czy legendarne? nie bardzo czaje o co chodzi Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 1 lutego 2022 Opublikowano 1 lutego 2022 Nie mówisz o skalowaniu poziomów? Ja wybrałem klasyczne, żeby nie zaburzyć d o ś w i a d c z e n i a. 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Tak o tym, ale czym to się właściwie różni? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Właściwie niczym. Masz max lvl 30 zamiast 60 i za kazdy level 2pkt. 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 2 lutego 2022 Opublikowano 2 lutego 2022 Ee no to ustawie na klasyczny. Klimat tej gierki to jest taki sztosik <3 Lece po 17 rozpierdalac kosmos <3 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 lutego 2022 Opublikowano 5 lutego 2022 Dwójeczka to jest wciąż mistrzostwo świata. Im dalej w las, tym lepiej. Działa tutaj wszystko to, co nie działa w Andromedzie. 1 Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 13 lutego 2022 Opublikowano 13 lutego 2022 Co za debil pomyślał że dodanie tyle fragmentów z tym jebanym samochodzikiem to dobry pomysł? Żyć mi się odechciewa przez to Cytuj
Figuś 21 174 Opublikowano 13 lutego 2022 Opublikowano 13 lutego 2022 welcome back i 2007 boiiiiiiiiiiiiiiiiiii XD Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 13 lutego 2022 Opublikowano 13 lutego 2022 2 godziny temu, Pupcio napisał: Co za debil pomyślał że dodanie tyle fragmentów z tym jebanym samochodzikiem to dobry pomysł? Żyć mi się odechciewa przez to No Bioware "weźmy coś dowalmy aby graczom się nie nudziło". i w wyszło jak wyszło. Sam postanowiłem przejść wszystkie cześci Massa najwyższym poziomie trudności j ja pierdziele tra ostatnia walka w ostatnim dlc w 3 była strasznie upierdliwa. I po tylu latach myślałem ze przejdzie wkurw na zakończenie 3. Nope wciąź sie zastanawiam jak bardzo można było to tak skopać. No i chyba udało mi się zrobić najbrzydszego Shepherda w galaktyce. Cytuj
Pupcio 18 457 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 11 godzin temu, Figuś napisał: welcome back i 2007 boiiiiiiiiiiiiiiiiiii XD W dwójce już się z tym ogarnęli? co za typy w tym bioware były xD Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Ogarnęli, ale dali w dlc pojazd, już nieco lepszy w sterowaniu, a i mapki gdzie się nim jeździć ciekawsze, ale i tak raczysko. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 (edytowane) 17 godzin temu, Bielik napisał: Ogarnęli, ale dali w dlc pojazd, już nieco lepszy w sterowaniu, a i mapki gdzie się nim jeździć ciekawsze, ale i tak raczysko. Potwierdzam, ten poduszkowiec z dlc to też rak. Pierwszy raz miałem okazję zagrać w to dlc i byłą to najgorsza część gry jak do tej pory. Za to inne dlc całkiem wporzo, szczególnie to z pościgiem, tam jakoś fabularnie ten pojazd miał sens, a sama sekwencja z latajacym pojazdem była ok i nie zajmowała wiecej niz 10 minut. Edytowane 15 lutego 2022 przez KrYcHu_89 Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 16 lutego 2022 Opublikowano 16 lutego 2022 Ok, skończyłem trójeczke, gierka epicka i cudowne zwieńczenie trylogii. Nie wiem ocb ludziom z tą końcówką bo dla mnie to ultra przeżycie i nawet lepsze jak w jedynce odkrywamy czym jest suweren. Jak człowiek patrzy na takie anthem to aż łezka leci jak stoczyło się bioware. Oczywiście nie mogło zabraknąć cringu jak Spoiler Motyw z Spoiler klonem też świetny! Cudownie było ograć wreszcie trójeczkę. Jeszcze jeden quest muszę ogarnąć bo nie wiedziałem, że nalot na bazę człowieka iluzji bedzie od razu finałem zabawy. Star warsy to mogą ssać ME. 2 Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Promocja w sklepach na 99 złotych, żal nie kupić. Cytuj
flavio 107 Opublikowano 24 marca 2022 Opublikowano 24 marca 2022 Co za piękna trylogia. Dawać mi kolejną część! 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Pierwszy raz cisnę m.in w dodatki(aktualnie w dwójce) i naprawdę wszystkie są bardzo dobre, a taki handlarz cienia, to jest lepszy niż cała androbieda. Podzielony na trzy różne etapy: -śledztwo -coś czego się nie spodziewałem znając podstawkę całej trylogii, czyli grywalny Spoiler pościg taksówką w powietrzu jak w jakimś piątym elemencie Spoiler -dopierdolony statek na zewnątrz i wewnątrz, do tego kozackie warunki pogodowe(te chmury) i na koniec unikalna rasa handlarza cieni, a jako wisienka na torcie możliwość przeglądania ciekawych rzeczy w tej miejscówce na temat różnych postaci No kurwa złoto w czystej postaci, ciekawe jak będzie w trójce. Właśnie tak to powinno wyglądać, liniowe, dopracowane wycinki, światy umowne, ale z korzyścią dla gry i misji, a w andromedzie poszli w jakieś chujowe, nudne, otwarte tereny jak z singlowego MMO, a na końcu w każdym denne korytarze jak z jakiegoś halo. Nie wierzę, że w kolejnej części dostarczą, bo od dekady nie zrobili dobrej gry, ale oby się obudzili po latach. 2 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Mnie też Andromeda strasznie rozczarowała,a tutaj po latach wróciłem do trylogii i wsiąkłem jakbym grał poraz pierwszy. Generalnie jestem dobrej myśli. Kto wie może robiąc edycję legendarną, spojrzeli na to wszystko i ogarnęli - kurde przecież to tak powinno wyglądać. Czemu by nie spróbować zrobić kolejnej gry w tym stylu? Mam nadzieję, że wyniknie coś dobrego. To uniwersum i Komandor Shepard to coś zbyt dobrego żeby niszczyć to takimi gierkami jak Andromeda. Cytuj
kotlet_schabowy 2 695 Opublikowano 27 marca 2022 Opublikowano 27 marca 2022 Oj tak, Lair of the Shadow Broker to kozak. Do wymienionych zalet warto dopisać jeszcze świetny, nowy kawałek w OST. No i ta atmosfera: najpierw wizyta na jednej z bardziej klimatycznych planet/miast w serii, a później oryginalny i interesujący patent ze statkiem poruszającym się w atmosferze na granicy dnia i nocy. Kreatywnie i ciekawie. Jedno DLC i jedna nowa rasa, ciekawsza, niż cała menażeria z Andromedy (a tam ile tych nowych ras było w całej grze, dwie, trzy xD?). Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 27 marca 2022 Opublikowano 27 marca 2022 DLC w tej serii są kapitalne. W dwojce oprócz Shadow Broakera swietnie wspominam końcowkę Overlord. Akurat przechodzę trójeczkę i zarówno Omega jak i Leviatan mega mi się podobały. Cytuj
Dragon13 78 Opublikowano 28 marca 2022 Opublikowano 28 marca 2022 Pamiętam jak odkryłem pierwsza część Mass effecta, dzięki CD action, była dodana pierwsza część jako pełniak. Bodajże numer letni 2011. Pamiętam jak wtedy mnie wciągnęło. Jestem właśnie po skończeniu części pierwszej z legendarnej edycji, gra trochę się postarzała ale nadal wciąga jak diabli. 25 godzin za mną. Czas na drugą część. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Na X360 ograłem tylko dwójkę i była to jedna z moich gier żyćka. Teraz jest okazja, by nadrobić 1 i 3 Swoją drogą, to całkiem nieźle to wygląda i hdr mocno odświeża oprawę. Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Opublikowano 3 kwietnia 2022 Dwójeczka najlepsza i Miranda ideał kobiety mhhm 1 Cytuj
flavio 107 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Opublikowano 4 kwietnia 2022 Oj Miranda Mega żałuję, że nie możemy jej mieć w drużynie w trójce. Powiem Wam, że dawno nie miałem takiego growego kaca jak po przejściu trylogii. Cytuj
Redmitsu 985 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Opublikowano 8 kwietnia 2022 Ja kilka dni temu rozpocząłem 1 cześć trylogii w edycji legendarnej i mam zamiar zgłębić ten kunszt od bioware, który tutaj jest tak zachwalany. Kiedyś próbowałem grać w „stara” jedynkę ale się po 2h odbijalem, aktualnie grając w remaster jestem już dalej i zaczynam powoli wsiąkać. Gra i tak się postarzała, chyba najbardziej irytuje mnie ilosc subquestow bo lubię zaliczać zawsze większość a tutaj czuje ze jest ich czasem za dużo i mnie to przerasta. No i już przyzwyczajony do nowych Gierek gdzie gra prowadzi cię za rękę tutaj trzeba przeczytać leksykon i pamiętać gdzie pobiec w tych wszystkich korytarzach bo mapka niby jest ale mało mi mówi. Jakieś porady dla początkującego w ME? W jakie staty dawać, czy warto lecieć na każda planetę czy lecieć w jedynce głównie do main questa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi