mitra 1 787 Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Z tego co pamiętam to albo standardowo powinien się pobierać upgarade do PS5 a wersja PS4 jest "wstrzymana". Jeśli jednak zacznie pobierać wersję na PS4 to od razu ją wstrzymaj. Po aktualizacji będziesz i tak miał dwie ikonki gry, zarówno PS4 i PS5, jak wyjmiesz płytę to jedna z nich zniknie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Mam pewną zagwozdkę, chciałbym kupić dla dzieci grę Just Dance 2021 (albo 2022), ale z tego co czytałem, dedykowana do PS5 kamera HD nie jest kompatybilna. Chciałbym uniknąć w tym przypadku używania apki na telefon. Zastanawiałem się, czy mogę kupić kamerę do PS4 (V2) i podłączyć ją do PS5? Gdzieś czytałem też, aby kupić grę w wersji PS4. Podpowiedzcie proszę, jakie jest możliwe rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Godzinę temu, Paolo1986 napisał: Mam pewną zagwozdkę, chciałbym kupić dla dzieci grę Just Dance 2021 (albo 2022), ale z tego co czytałem, dedykowana do PS5 kamera HD nie jest kompatybilna. Chciałbym uniknąć w tym przypadku używania apki na telefon. Zastanawiałem się, czy mogę kupić kamerę do PS4 (V2) i podłączyć ją do PS5? Gdzieś czytałem też, aby kupić grę w wersji PS4. Podpowiedzcie proszę, jakie jest możliwe rozwiązanie Na pewno żeby podłączyć kamerę z ps4 do piątki, będziesz potrzebował przejściówki, nie ma takiego wejścia w ps5 żeby działało. Do gogli vr po zarejestrowaniu wysyłali za darmo tą przejściówkę, no i teraz handelek kwitnie w necie tym kawałkiem plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Czytałem też o tej przejsciówce, że Sony nawet za darmo wysyłało po zarejestrowaniu. Rozumiem, że po podłączeniu wtedy tej kamery dedykowanej PS4 do konsoli PS5 będzie możliwe sterowanie ruchem w Just Dance? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 Do gogli przejściówka tak, ale do kamery nie, to na USB hula chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wania 8 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 W dniu 13.11.2022 o 15:33, Paolo1986 napisał: Czytałem też o tej przejsciówce, że Sony nawet za darmo wysyłało po zarejestrowaniu. Rozumiem, że po podłączeniu wtedy tej kamery dedykowanej PS4 do konsoli PS5 będzie możliwe sterowanie ruchem w Just Dance? Przerabialem temat w zeszlym roku w czasie wigilii bo dzieciaki „dostaly od mikolaja” gogle oraz just dance 2021. w skrocie: na ps5 zeby pograc w just dance 202X potrzebujesz kamerke od PS4!! Do tego przejsciowke umozliwiajaca podlaczenie tej kamerki po usb do ps5 i teraz najwazniejsze WERSJA GRY MUSI BYC NA PS4! Wersja na ps5 nie ma w opcjach wyboru kamery i nie zadziala (sprawdzone). W dniu 13.11.2022 o 19:04, grzybiarz napisał: Do gogli przejściówka tak, ale do kamery nie, to na USB hula chyba. Nieprawda, przejsciowka obowiazkowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 15 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Dzięki bardzo za potwierdzenie, wszystko jasne. Dokładnie o takim scenariuszu myślałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
wwsan88 2 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 Mam pytanie może ktoś się tutaj orientuje jaka jest różnica w wiedźminie 3 komplete w pudle w wersji na ps4 vs wersja na ps5 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 11 minut temu, wwsan88 napisał: Mam pytanie może ktoś się tutaj orientuje jaka jest różnica w wiedźminie 3 komplete w pudle w wersji na ps4 vs wersja na ps5 ? Wyglad pudelka :). Możesz sobie ulepszyć wersje PS4 za darmo do wersji PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
wwsan88 2 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Wyglad pudelka :). Możesz sobie ulepszyć wersje PS4 za darmo do wersji PS5. I tylko tyle? Właśnie nie mogłem nigdzie znaleźć info czy wersja dedykowana ps5 ma coś innego. Jeżeli tak to wiadomo , że lepiej wersje z ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 235 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 4 godziny temu, wwsan88 napisał: I tylko tyle? Właśnie nie mogłem nigdzie znaleźć info czy wersja dedykowana ps5 ma coś innego. Jeżeli tak to wiadomo , że lepiej wersje z ps4 Nic innego nie ma, poza tym, że tam masz natywnie wersje PS5. Więc chyba w dalszym ciągu jak różnica w cenie można kupić wersje PS4 complete i sobie zupgradować do wersji PS5 poprzez PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 874 Opublikowano 19 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2023 5 godzin temu, wwsan88 napisał: Mam pytanie może ktoś się tutaj orientuje jaka jest różnica w wiedźminie 3 komplete w pudle w wersji na ps4 vs wersja na ps5 ? Na PS5 masz obsługę Ray Tracingu w trybie Quality lub 60 fps w trybie Performance, więcej detali, bogatszą roślinność, draw distance, itd. No i jak zbierasz Platyny to osobne listy w wersji pod PS4 i PS5. Ogólnie lepiej kupić wersję pod PS4, bo wtedy możesz ściągnąć za free wersję pod PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi