Figuś 21 140 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 47 minut temu, Square napisał: Mnie rozwalił fakt, że TLoU2 nie dostało żadnego patcha pod PS5. Oczekiwałem trochę więcej po Sony w tej kwestii. Tutaj się pewnie rozchodzi o multi, najprawdopodobniej wypuszczą patch razem z trybem wieloosobowym. Gdzieś tam niby ploty chodziły, że ma to być ogłoszone na the game awards. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Generalnie przydałoby się jakieś oficjalne stanowisko ze strony studiów od Sony odnośnie usprawnień na PS5. Ot, choćby fajnie jakby taki Death Stranding doczekał się wsparcia Dual Sense i bajerów z wersji PC. Wisi mi jeszcze do ogrania np. Frozen Wilds i fajnie byłoby gdybym wiedział wcześniej, że zamierzają tutaj dopakować gierkę o to co było na piecykach. Uj tam, niech chociaż będzie info, że każda ekskluzyw dostawnie płatnego remastera, to przynajmniej nie będę czekał. Edytowane 1 Grudnia 2020 przez Cedric Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jako ze nextgenowych gierek za duzo nie ma to przynajmniej ps5 zmotywowalo mnie do rozliczenia paru tytulow z ps4 I tak od dzisiaj U4, U:LL i TLOU2 w platynie. Mmm Naughty Gods, nie zmieniajcie sie Spoiler Wspaniale to sa gry. Unchartedy caly czas wygladaja i dzialaja swietnie a TLOU? Po przejsciu ng+ na ps5 jestem jeszcze bardziej w szoku jakim cudem moja 7 letnia ps4 pociagnela taka gierke w czerwcu. Ogrywam tez teraz GoT i w sumie jakby sony przeciagnelo premiery TLOU2 i Ghosta to te gierki z lekko podkrecona grafika moglyby tez zaliczyc premiere na ps5 i kazdy zachwycalby sie jak to wyglada Bola oczywiscie troche loadingi, czlowiek sie szybko przyzwyczaja do dobrego, no i ND mogloby rzucic jakis patch do TLOU. Caly czas czekam na TGA i licze na cos oprocz multi bo z przyjemnoscia jeszcze raz bym ogral. Cudowna gra i placz pewnych fanatykow tego nie zmieni. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ma ktoś Medievil i mógłby sprawdzić czy działa na ps5? Bo jest promo i chcę kupić, ale jest info, że niekonieczne musi wszystko działać na ps5... Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) 9 minutes ago, PiPoLiNiO said: Ma ktoś Medievil i mógłby sprawdzić czy działa na ps5? Bo jest promo i chcę kupić, ale jest info, że niekonieczne musi wszystko działać na ps5... gierka z końca 2019, ma 4K na PS4 Pro wiec nie powinno być problemów mogę ściągnąć po pracy i sprawdzić Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Nie powinno być problemów mi nic nie daje. Po to zadałem pytanek aby odpowiedział ktoś kto ma i może sprawdzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ma ktoś Medievil i mógłby sprawdzić czy działa na ps5? Bo jest promo i chcę kupić, ale jest info, że niekonieczne musi wszystko działać na ps5... time stamp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kredens 3 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 4 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Nie powinno być problemów mi nic nie daje. Po to zadałem pytanek aby odpowiedział ktoś kto ma i może sprawdzić. Nie wiem czy ktoś Ci to kiedyś mówił, ale straszny rak z Ciebie. 2,5s roboty: https://www.youtube.com/results?search_query=medievil+ps5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Nie wiem czy ktoś Ci to kiedyś mówił, ale skoro jesteś tydzień na forumku to nie pyskuj i zachowaj swoje złote myśli dla siebie. Nie pytałem geniuszu czy gra trzyma 60 fps tylko czy nie ma z nią problemów. I interesuje mnie głos zaufanych forumowiczów, a nie głów z yt sprzedających się za puszkę RedBulla. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
kredens 3 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Nie wiem czy ktoś Ci to kiedyś mówił, ale skoro jesteś tydzień na forumku to nie pyskuj i zachowaj swoje złote myśli dla siebie. Nie pytałem geniuszu czy gra trzyma 60 fps tylko czy nie ma z nią problemów. I interesuje mnie głos zaufanych forumowiczów, a nie głów z yt sprzedających się za puszkę RedBulla. XD zawsze się tak spinasz do randomów na necie, rycerzu? Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Kulturalnie zwracam Ci uwagę. Doceń Inni tu nie są tak mili... Cytuj Odnośnik do komentarza
kredens 3 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Absolutnie nie zamierzam docenić, wybacz mi. A jeżeli ci "inni" nie są tak mili, to pewnie wyłapię bana, takie to życie. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Banów Dobra, nie ważne. Sam zobaczysz za jakiś czas, że wszedłeś do sekty bez zasad Tak czy siak dzięki za poświęcenie 2 sekund za mnie i odrobinę moralizatorstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kredens 3 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 A wracając do tematu, ten pierwszy filmik z yt od BiohazardMikey wygląda ok, nie ma dropów, na reedicie też nie ma narzekań - Medievil będzie z pewnością pierwszą grą, którą odpalę na konsolce (pewnie nie będę się dobrze bawił, ale nostalgia). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomeg 0 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Cześć Gracze. Podpowiedzcie pls jak jest z Shadow Fall: widzę, że śmiga bez problemów. ALE co z multiplayerem? Da się pograć, czy tylko na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Witaj Graczu, jak nie włączysz to się nie przekonasz, ale w grze zostali raczej tylko entuzjaści. Bardzo zlagowane serwery były już ze trzy lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 2 godziny temu, Tomeg napisał: Cześć Gracze. Podpowiedzcie pls jak jest z Shadow Fall: widzę, że śmiga bez problemów. ALE co z multiplayerem? Da się pograć, czy tylko na ps4? Obawiam się że będzie ci ciężko pograć online, chociaż na starcie ludzi było sporo i sam tryb był porządny tak z czasem ludzie przerzucili się na inne gry. Sam spędziłem bardzo dużo czasu w multi, co nie zmienia faktu że najepszy byl KZ2 w tym aspekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomeg 0 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Pytam w sensie technicznym. Czy można z ps5 wbić się na serwer multiplayer KZSF? Nie mam ps5 więc nie mogę włączyć. Czy któryś z Was posiadaczy mógłby to sprawdzić? Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 NFS Heat i DBZ Kakarot jednak bez 60fps na ps5, zawiedzonko Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jak gierki maja ustawionego capa to bez patcha nawet na najlepszym sprzęcie tak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid30 2 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Hej. Grał ktoś moze w the last of us 2 na PS5 we wstecznej ? Wszystko dobrze chodzi,nie ma problemów ? Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 11 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Ja próbowałem wczoraj. Dziwnie chodzi. Stuttering lekki jest. Jakby sztucznie obniżona liczba klatek była. Trzeba czekać na patcha. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 211 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 W dniu 7.12.2020 o 19:38, Tomeg napisał: Pytam w sensie technicznym. Czy można z ps5 wbić się na serwer multiplayer KZSF? Nie mam ps5 więc nie mogę włączyć. Czy któryś z Was posiadaczy mógłby to sprawdzić? Pzdr. KZSF działa bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szalony 0 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 wie ktoś może jaka jest sytułącja z grą Red Dead Redemption 2 na ps5? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 388 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Szalony napisał: wie ktoś może jaka jest sytułącja z grą Red Dead Redemption 2 na ps5? Działa tak samo jak na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi