Figuś 21 251 Opublikowano 1 grudnia 2020 Autor Opublikowano 1 grudnia 2020 47 minut temu, Square napisał: Mnie rozwalił fakt, że TLoU2 nie dostało żadnego patcha pod PS5. Oczekiwałem trochę więcej po Sony w tej kwestii. Tutaj się pewnie rozchodzi o multi, najprawdopodobniej wypuszczą patch razem z trybem wieloosobowym. Gdzieś tam niby ploty chodziły, że ma to być ogłoszone na the game awards. Cytuj
Cedric 1 313 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 (edytowane) Generalnie przydałoby się jakieś oficjalne stanowisko ze strony studiów od Sony odnośnie usprawnień na PS5. Ot, choćby fajnie jakby taki Death Stranding doczekał się wsparcia Dual Sense i bajerów z wersji PC. Wisi mi jeszcze do ogrania np. Frozen Wilds i fajnie byłoby gdybym wiedział wcześniej, że zamierzają tutaj dopakować gierkę o to co było na piecykach. Uj tam, niech chociaż będzie info, że każda ekskluzyw dostawnie płatnego remastera, to przynajmniej nie będę czekał. Edytowane 1 grudnia 2020 przez Cedric Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 1 grudnia 2020 Opublikowano 1 grudnia 2020 Jako ze nextgenowych gierek za duzo nie ma to przynajmniej ps5 zmotywowalo mnie do rozliczenia paru tytulow z ps4 I tak od dzisiaj U4, U:LL i TLOU2 w platynie. Mmm Naughty Gods, nie zmieniajcie sie Spoiler Wspaniale to sa gry. Unchartedy caly czas wygladaja i dzialaja swietnie a TLOU? Po przejsciu ng+ na ps5 jestem jeszcze bardziej w szoku jakim cudem moja 7 letnia ps4 pociagnela taka gierke w czerwcu. Ogrywam tez teraz GoT i w sumie jakby sony przeciagnelo premiery TLOU2 i Ghosta to te gierki z lekko podkrecona grafika moglyby tez zaliczyc premiere na ps5 i kazdy zachwycalby sie jak to wyglada Bola oczywiscie troche loadingi, czlowiek sie szybko przyzwyczaja do dobrego, no i ND mogloby rzucic jakis patch do TLOU. Caly czas czekam na TGA i licze na cos oprocz multi bo z przyjemnoscia jeszcze raz bym ogral. Cudowna gra i placz pewnych fanatykow tego nie zmieni. 1 1 Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Ma ktoś Medievil i mógłby sprawdzić czy działa na ps5? Bo jest promo i chcę kupić, ale jest info, że niekonieczne musi wszystko działać na ps5... Cytuj
Labtec 3 667 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 (edytowane) 9 minutes ago, PiPoLiNiO said: Ma ktoś Medievil i mógłby sprawdzić czy działa na ps5? Bo jest promo i chcę kupić, ale jest info, że niekonieczne musi wszystko działać na ps5... gierka z końca 2019, ma 4K na PS4 Pro wiec nie powinno być problemów mogę ściągnąć po pracy i sprawdzić Edytowane 2 grudnia 2020 przez Labtec Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Nie powinno być problemów mi nic nie daje. Po to zadałem pytanek aby odpowiedział ktoś kto ma i może sprawdzić. 1 Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 2 grudnia 2020 Autor Opublikowano 2 grudnia 2020 10 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Ma ktoś Medievil i mógłby sprawdzić czy działa na ps5? Bo jest promo i chcę kupić, ale jest info, że niekonieczne musi wszystko działać na ps5... time stamp 1 Cytuj
kredens 3 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 4 godziny temu, PiPoLiNiO napisał: Nie powinno być problemów mi nic nie daje. Po to zadałem pytanek aby odpowiedział ktoś kto ma i może sprawdzić. Nie wiem czy ktoś Ci to kiedyś mówił, ale straszny rak z Ciebie. 2,5s roboty: https://www.youtube.com/results?search_query=medievil+ps5 1 Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Nie wiem czy ktoś Ci to kiedyś mówił, ale skoro jesteś tydzień na forumku to nie pyskuj i zachowaj swoje złote myśli dla siebie. Nie pytałem geniuszu czy gra trzyma 60 fps tylko czy nie ma z nią problemów. I interesuje mnie głos zaufanych forumowiczów, a nie głów z yt sprzedających się za puszkę RedBulla. 4 Cytuj
kredens 3 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 11 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Nie wiem czy ktoś Ci to kiedyś mówił, ale skoro jesteś tydzień na forumku to nie pyskuj i zachowaj swoje złote myśli dla siebie. Nie pytałem geniuszu czy gra trzyma 60 fps tylko czy nie ma z nią problemów. I interesuje mnie głos zaufanych forumowiczów, a nie głów z yt sprzedających się za puszkę RedBulla. XD zawsze się tak spinasz do randomów na necie, rycerzu? Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Kulturalnie zwracam Ci uwagę. Doceń Inni tu nie są tak mili... Cytuj
kredens 3 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Absolutnie nie zamierzam docenić, wybacz mi. A jeżeli ci "inni" nie są tak mili, to pewnie wyłapię bana, takie to życie. Cytuj
PiPoLiNiO 743 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 Banów Dobra, nie ważne. Sam zobaczysz za jakiś czas, że wszedłeś do sekty bez zasad Tak czy siak dzięki za poświęcenie 2 sekund za mnie i odrobinę moralizatorstwa. Cytuj
kredens 3 Opublikowano 2 grudnia 2020 Opublikowano 2 grudnia 2020 A wracając do tematu, ten pierwszy filmik z yt od BiohazardMikey wygląda ok, nie ma dropów, na reedicie też nie ma narzekań - Medievil będzie z pewnością pierwszą grą, którą odpalę na konsolce (pewnie nie będę się dobrze bawił, ale nostalgia). 1 Cytuj
Tomeg 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Cześć Gracze. Podpowiedzcie pls jak jest z Shadow Fall: widzę, że śmiga bez problemów. ALE co z multiplayerem? Da się pograć, czy tylko na ps4? Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 7 grudnia 2020 Autor Opublikowano 7 grudnia 2020 Witaj Graczu, jak nie włączysz to się nie przekonasz, ale w grze zostali raczej tylko entuzjaści. Bardzo zlagowane serwery były już ze trzy lata temu Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 2 godziny temu, Tomeg napisał: Cześć Gracze. Podpowiedzcie pls jak jest z Shadow Fall: widzę, że śmiga bez problemów. ALE co z multiplayerem? Da się pograć, czy tylko na ps4? Obawiam się że będzie ci ciężko pograć online, chociaż na starcie ludzi było sporo i sam tryb był porządny tak z czasem ludzie przerzucili się na inne gry. Sam spędziłem bardzo dużo czasu w multi, co nie zmienia faktu że najepszy byl KZ2 w tym aspekcie. Cytuj
Tomeg 0 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 Pytam w sensie technicznym. Czy można z ps5 wbić się na serwer multiplayer KZSF? Nie mam ps5 więc nie mogę włączyć. Czy któryś z Was posiadaczy mógłby to sprawdzić? Pzdr. Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 NFS Heat i DBZ Kakarot jednak bez 60fps na ps5, zawiedzonko Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Jak gierki maja ustawionego capa to bez patcha nawet na najlepszym sprzęcie tak będzie. Cytuj
Dawid30 2 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Hej. Grał ktoś moze w the last of us 2 na PS5 we wstecznej ? Wszystko dobrze chodzi,nie ma problemów ? Cytuj
RadkoR 44 Opublikowano 11 grudnia 2020 Opublikowano 11 grudnia 2020 Ja próbowałem wczoraj. Dziwnie chodzi. Stuttering lekki jest. Jakby sztucznie obniżona liczba klatek była. Trzeba czekać na patcha. Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Chmielinski 214 Opublikowano 12 grudnia 2020 Opublikowano 12 grudnia 2020 W dniu 7.12.2020 o 19:38, Tomeg napisał: Pytam w sensie technicznym. Czy można z ps5 wbić się na serwer multiplayer KZSF? Nie mam ps5 więc nie mogę włączyć. Czy któryś z Was posiadaczy mógłby to sprawdzić? Pzdr. KZSF działa bez problemu. Cytuj
Szalony 0 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 wie ktoś może jaka jest sytułącja z grą Red Dead Redemption 2 na ps5? Cytuj
Plackus 443 Opublikowano 15 grudnia 2020 Opublikowano 15 grudnia 2020 1 godzinę temu, Szalony napisał: wie ktoś może jaka jest sytułącja z grą Red Dead Redemption 2 na ps5? Działa tak samo jak na PS4. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi