Figuś 21 140 Opublikowano 27 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2021 Fajna strona powstaje z grami działającymi we wstecznej, na ta chwilę jest na niej 577 tytułów, docelowo ma być 3100 https://www.backwards-compatible.com/ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Rzeczywiście fajna strona. A to tak przy okazji zapytam, bo akurat tego nie ma, Death Stranding jak działa na PS5? Jest dostępne 60 klatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 3 minuty temu, Square napisał: Jest dostępne 60 klatek? nie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 402 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Szkoda, że nie ma. DS, TLOU2, U4 i inne powinny dostać takie upqgrady z marszu moim zdaniem. 60fps zmienia wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
elvis004 285 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Niestety Sony nie od dziś ma politykę: nikt nie chce grac w stare gry wiec po co wsteczna (PSX/PS2/PS3) - lepiej płać graczu za PS Now tam gdzie jest dostępne jak chcesz ograć stare gry i to tylko wybrane, które damy do usługi. A To tez wiąże się z tym, ze każda ich wcześniejsza konsola miała hipsterska architekturę i teraz taniej jest im to puścić w PS Nów niż ogarniać emu na PS5.O ile faktycznie w moim przypadku nie miałbym czasu ogrywać gier z PSX/PS2/PS3 tak stosowne patche pod np U4 inne może by mnie skłoniły by ograć te tytułu jeszcze raz. Inna sprawa jakoś X problemu ze wsteczna nie mapewnie podobnie sprawa się ma z patchami do U4, i innych starszych exow Sony z PS4. Tutaj tez kuleje kwestia tego ze te gry wymagają patcha bo maja locka na 30FPS gdyby klatkarz był otwarty to pewnie poszłoby i bez patcha w 60 Aby zrobić takiego patcha trzeba zapłacić ludziom co by zdjęli tego locka, (GOD w wer premierowej na płycie bez patchow go nie ma - ver 4K w 60 FPS) a to wiąże się z tym ze trzeba im zapłacić...itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 2 lutego patch PS5 dla God Of War:https://sms.playstation.com/stories/enhanced-performance-experience-playstation-5-god-of-war-2018Coming to you tomorrow on February 2nd, we will be releasing a free patch that replaces the current video graphics mode option with a new default setting that will offer the best of both performance and resolution to our PlayStation 5 players!ENHANCED PERFORMANCE EXPERIENCESyncs to 60 FPS4K Checkerboard Resolution*2160p* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 1 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 2 minuty temu, RadkoR napisał: 2 lutego patch PS5 dla GOW:https://sms.playstation.com/stories/enhanced-performance-experience-playstation-5-god-of-war-2018 Coming to you tomorrow on February 2nd, we will be releasing a free patch that replaces the current video graphics mode option with a new default setting that will offer the best of both performance and resolution to our PlayStation 5 players! ENHANCED PERFORMANCE EXPERIENCE Syncs to 60 FPS 4K Checkerboard Resolution* 2160p* Napisali by że wracają po prostu do płytowej wersji 1.0 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 No i pięknie wjedzie 2 raz GoW. Planowałem odświeżyć przed dwójką. Idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Ja przechodziłem w listopadzie. Bieda straszna ten patch, nawet obsługi DS nie dodali. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal5016 1 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Ale pech, właśnie kończę przechodzić ten tytuł gram w 1080@60 a tu niespodzianka... mam nadzieje ze TLOU2 tez dadzą update bo kurczę cały czas trzymam w zapasie i czekam ba 60 FPSWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo1986 722 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 GoW ledwo co dopiero zacząłem ogrywać, ale się wstrzymałem. Widzę, że warto było poczekać. Tak samo poczekam na patcha do TLoU2. 60 klatek w porównaniu z 30 zdecydowanie robi różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Łatka do GOW już dostępna.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
l33t 123 Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 15 godzin temu, RadkoR napisał: Łatka do GOW już dostępna. Odbiłem się od God of Wara na PS4 - nie wiem dlaczego. Ale na pewno dam tej grze jeszcze jedną szansę. Bo Tsushima na PS5 w 4k/60fps to jest sam miód jeśli chodzi o walkę. Mam nadzieję, że tutaj poprawa płynności też sprawi, że będę się dobrze bawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kufir Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Seria Uncharted , a zwłaszcza U4 dostała jakaś łatkę pod PS5 ? Odpaliłem i chyba wygląda i działa to tak samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Nie, nikt nie będzie tracił czasu nad prawie 6-letnią grą Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 510 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 9 minut temu, Figuś napisał: Nie, nikt nie będzie tracił czasu nad prawie 6-letnią grą Prawie 5-letnią, ale tak. Szkoda, że U4 i inne starsze tytuły nie mają trybu z odblokowanym klatkarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 140 Opublikowano 4 Marca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 no patrz, cały czas byłem przekonany że w 2015 U4 wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Chyba miało wyjść bo z tego co pamiętam przesuwali premierę. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Ja teraz od 3 dni ogrywam God of War że wstecznej. W tą grę nie miałem jeszcze okazji zagrać, bo PS4 miałem krótko tylko do Ucharteda 4... I powiem wam Panowie że jestem pod wrażeniem, GoW w 60 klatkach, mimo że to gra z poprzedniej generacji daje radę, naprawdę daje... A gra w moim klimacie więc nawet CoD'a od kilku dni nie odpalam, a co mi się to bardzo rzadko zdarza :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bisoner 99 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Cały ten wyższy klatkarz to dla mnie lepsza zmiana niż wyższe ustawienia graficzne. Wkurza mnie tylko to, że nie ma łatek do większości gier i nie chce się mi się wracać żeby ogrywać je jak na starej generacji. Wystarczyło by odblokować fps, stary Skyrim po sciagnieciu moda 60fps nabiera rumieńców i chce sie przechodzić na nowo. Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 26 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 2 godziny temu, bisoner napisał: Cały ten wyższy klatkarz to dla mnie lepsza zmiana niż wyższe ustawienia graficzne. Wkurza mnie tylko to, że nie ma łatek do większości gier i nie chce się mi się wracać żeby ogrywać je jak na starej generacji. Wystarczyło by odblokować fps, stary Skyrim po sciagnieciu moda 60fps nabiera rumieńców i chce sie przechodzić na nowo. Zgadzam się z Tobą 60 klatek robi robotę i gra się przyjemnie. Jednak ja mam spore zaległości bo poprzednie 2 generację miałem X'a, a Pleyke kupiłem tylko na chwilę dla Ucharteda. Stąd ogrywam zaległe tytuły nawet gdy nie ma patcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Ratchet dostał patcha z 60fps. Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Już? Miało być w kwietniu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 243 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 No ściągnęło mi update. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RadkoR 44 Opublikowano 30 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2021 Faktycznie. Teraz to wygląda zupełnie inaczej. Aż chce się grać. Wcześniej odrzucało mnie to 30fps. A ND ma dalej wywalone na TLoU2. Najwidoczniej nie odblokują klatek a wydadzą remaster za gruby hajs. :[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi