Opublikowano 27 stycznia 20214 l Autor Fajna strona powstaje z grami działającymi we wstecznej, na ta chwilę jest na niej 577 tytułów, docelowo ma być 3100 https://www.backwards-compatible.com/
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Rzeczywiście fajna strona. A to tak przy okazji zapytam, bo akurat tego nie ma, Death Stranding jak działa na PS5? Jest dostępne 60 klatek?
Opublikowano 29 stycznia 20214 l Szkoda, że nie ma. DS, TLOU2, U4 i inne powinny dostać takie upqgrady z marszu moim zdaniem. 60fps zmienia wszystko.
Opublikowano 30 stycznia 20214 l Niestety Sony nie od dziś ma politykę: nikt nie chce grac w stare gry wiec po co wsteczna (PSX/PS2/PS3) - lepiej płać graczu za PS Now tam gdzie jest dostępne jak chcesz ograć stare gry i to tylko wybrane, które damy do usługi. A To tez wiąże się z tym, ze każda ich wcześniejsza konsola miała hipsterska architekturę i teraz taniej jest im to puścić w PS Nów niż ogarniać emu na PS5.O ile faktycznie w moim przypadku nie miałbym czasu ogrywać gier z PSX/PS2/PS3 tak stosowne patche pod np U4 inne może by mnie skłoniły by ograć te tytułu jeszcze raz. Inna sprawa jakoś X problemu ze wsteczna nie ma[emoji41]pewnie podobnie sprawa się ma z patchami do U4, i innych starszych exow Sony z PS4. Tutaj tez kuleje kwestia tego ze te gry wymagają patcha bo maja locka na 30FPS gdyby klatkarz był otwarty to pewnie poszłoby i bez patcha w 60 Aby zrobić takiego patcha trzeba zapłacić ludziom co by zdjęli tego locka, (GOD w wer premierowej na płycie bez patchow go nie ma - ver 4K w 60 FPS) a to wiąże się z tym ze trzeba im zapłacić...itd itp
Opublikowano 1 lutego 20214 l 2 lutego patch PS5 dla God Of War:https://sms.playstation.com/stories/enhanced-performance-experience-playstation-5-god-of-war-2018Coming to you tomorrow on February 2nd, we will be releasing a free patch that replaces the current video graphics mode option with a new default setting that will offer the best of both performance and resolution to our PlayStation 5 players!ENHANCED PERFORMANCE EXPERIENCESyncs to 60 FPS4K Checkerboard Resolution*2160p*
Opublikowano 1 lutego 20214 l Autor 2 minuty temu, RadkoR napisał: 2 lutego patch PS5 dla GOW:https://sms.playstation.com/stories/enhanced-performance-experience-playstation-5-god-of-war-2018 Coming to you tomorrow on February 2nd, we will be releasing a free patch that replaces the current video graphics mode option with a new default setting that will offer the best of both performance and resolution to our PlayStation 5 players! ENHANCED PERFORMANCE EXPERIENCE Syncs to 60 FPS 4K Checkerboard Resolution* 2160p* Napisali by że wracają po prostu do płytowej wersji 1.0
Opublikowano 1 lutego 20214 l No i pięknie wjedzie 2 raz GoW. Planowałem odświeżyć przed dwójką. Idealnie.
Opublikowano 1 lutego 20214 l Ja przechodziłem w listopadzie. Bieda straszna ten patch, nawet obsługi DS nie dodali.
Opublikowano 1 lutego 20214 l Ale pech, właśnie kończę przechodzić ten tytuł gram w 1080@60 a tu niespodzianka... mam nadzieje ze TLOU2 tez dadzą update bo kurczę cały czas trzymam w zapasie i czekam ba 60 FPSWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 2 lutego 20214 l GoW ledwo co dopiero zacząłem ogrywać, ale się wstrzymałem. Widzę, że warto było poczekać. Tak samo poczekam na patcha do TLoU2. 60 klatek w porównaniu z 30 zdecydowanie robi różnicę.
Opublikowano 2 lutego 20214 l Łatka do GOW już dostępna.Wysłane z mojego SM-G770F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 3 lutego 20214 l 15 godzin temu, RadkoR napisał: Łatka do GOW już dostępna. Odbiłem się od God of Wara na PS4 - nie wiem dlaczego. Ale na pewno dam tej grze jeszcze jedną szansę. Bo Tsushima na PS5 w 4k/60fps to jest sam miód jeśli chodzi o walkę. Mam nadzieję, że tutaj poprawa płynności też sprawi, że będę się dobrze bawił.
Opublikowano 4 marca 20214 l Seria Uncharted , a zwłaszcza U4 dostała jakaś łatkę pod PS5 ? Odpaliłem i chyba wygląda i działa to tak samo ...
Opublikowano 4 marca 20214 l 9 minut temu, Figuś napisał: Nie, nikt nie będzie tracił czasu nad prawie 6-letnią grą Prawie 5-letnią, ale tak. Szkoda, że U4 i inne starsze tytuły nie mają trybu z odblokowanym klatkarzem.
Opublikowano 26 marca 20214 l Ja teraz od 3 dni ogrywam God of War że wstecznej. W tą grę nie miałem jeszcze okazji zagrać, bo PS4 miałem krótko tylko do Ucharteda 4... I powiem wam Panowie że jestem pod wrażeniem, GoW w 60 klatkach, mimo że to gra z poprzedniej generacji daje radę, naprawdę daje... A gra w moim klimacie więc nawet CoD'a od kilku dni nie odpalam, a co mi się to bardzo rzadko zdarza :-)
Opublikowano 26 marca 20214 l Cały ten wyższy klatkarz to dla mnie lepsza zmiana niż wyższe ustawienia graficzne. Wkurza mnie tylko to, że nie ma łatek do większości gier i nie chce się mi się wracać żeby ogrywać je jak na starej generacji. Wystarczyło by odblokować fps, stary Skyrim po sciagnieciu moda 60fps nabiera rumieńców i chce sie przechodzić na nowo.
Opublikowano 26 marca 20214 l 2 godziny temu, bisoner napisał: Cały ten wyższy klatkarz to dla mnie lepsza zmiana niż wyższe ustawienia graficzne. Wkurza mnie tylko to, że nie ma łatek do większości gier i nie chce się mi się wracać żeby ogrywać je jak na starej generacji. Wystarczyło by odblokować fps, stary Skyrim po sciagnieciu moda 60fps nabiera rumieńców i chce sie przechodzić na nowo. Zgadzam się z Tobą 60 klatek robi robotę i gra się przyjemnie. Jednak ja mam spore zaległości bo poprzednie 2 generację miałem X'a, a Pleyke kupiłem tylko na chwilę dla Ucharteda. Stąd ogrywam zaległe tytuły nawet gdy nie ma patcha.
Opublikowano 30 marca 20214 l Faktycznie. Teraz to wygląda zupełnie inaczej. Aż chce się grać. Wcześniej odrzucało mnie to 30fps. A ND ma dalej wywalone na TLoU2. Najwidoczniej nie odblokują klatek a wydadzą remaster za gruby hajs. :[