Opublikowano 10 listopada 20204 l Nie rozumiem idei tych tematów. Kazdy i tak ma dodanego gt pod avatarem, a napisanie, ze ma sie xboxa z gpu jest bez sensu.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Nie rozumiem idei tych tematów. Kazdy i tak ma dodanego gt pod avatarem, a napisanie, ze ma sie xboxa z gpu jest bez sensu. Tu znajdziesz wszystkich na 2, 3 stronach, bez szukania po tematach, wygodniej mi się dodaje tak znajomych.
Opublikowano 10 listopada 20204 l 1 godzinę temu, 20inchDT napisał: Nie rozumiem idei tych tematów. Kazdy i tak ma dodanego gt pod avatarem, a napisanie, ze ma sie xboxa z gpu jest bez sensu. Nie każdy, Ty nie masz
Opublikowano 11 listopada 20204 l xkovalx SeX i gpu oczywiście super że tylu nowych ludków, będzie z kim pograć w gearsy bo reszcie już się dawno znudziło
Opublikowano 11 listopada 20204 l 1 hour ago, tukan said: xkovalx SeX i gpu oczywiście super że tylu nowych ludków, będzie z kim pograć w gearsy bo reszcie już się dawno znudziło Ja z chęcią program co się da w multi
Opublikowano 13 listopada 20204 l d3vilbot Dodawać bo nie mam znajomych. Jak wrócę z roboty to dodam wszystkich.