Opublikowano 16 listopada 20204 l TheBatman2k3 Series X + GP Ultimate (naturalnie) Pierwsza konsola M$ w życiu.
Opublikowano 20 listopada 20204 l Xbox Series X i GamepassU nick: LGazelle Jako że mój pierwszy wpis na forum witam wszystkich. Właściwie to mój start z konsolami po długim czasie PCtowego grania.
Opublikowano 20 listopada 20204 l BenitoBoomPl Series X Pro gracz głównie Apex legends i juz nie długo girsunie oraz kodzik warzony.
Opublikowano 22 listopada 20204 l Witam wszystkich na forum :) Czytam Was już od dłuższego czasu. Pierwszą styczność z konsolami miałem na X360, poprzednia generację spędziłem z PS4 ale teraz znowu wybrałem obóz Microsoftu. mój nick: teamdoxPL1338 XsX
Opublikowano 23 listopada 20204 l Witajcie mordeczki, moja druga styczność z Xboxem ( X360 ) zmiana platformy zresztą też ( poprzednio Ps4 ) trochę tak samotnie i pusto bez znajomych :< Łysy#2412 XSX+GPU
Opublikowano 26 listopada 20204 l Mam i ja! Mój pierwszy w życiu Xbox i jestem pod wrażeniem choć dopiero ściągam gierki. series x +game pass gamer tag Katchi85 PS: nie mam żadnych znajomych bo wszyscy siedzą w obozie niebieskich... także nawet do pogadania z chcecią bo gracz ze mnie słaby gram w destiny2 oraz inne typu Elder od scrolls online czy to black desert. Path od exile, warframe ale jestem otwarty na wszelkiego typu coopy jak komuś brakuje kompana wlasnie instaluje Forze 4, Ori gearsy i inne ze stajni xboxa
Opublikowano 3 grudnia 20204 l W dniu 16.11.2020 o 22:45, TheBatman2k3 napisał: TheBatman2k3 Series X + GP Ultimate (naturalnie) Pierwsza konsola M$ w życiu. I jak wrażenia? Ja też jako wieloletni fan ps i niny złamałem się w wyniku słabej dostępności ps5 i wczoraj zamówiłem xseries, więc czekam z wypiekami na twarzy jak szczeniak. Pozdrawiam Gametag już założony: des380
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Norbi7778453 xsx i gpu Teraz, Norbi7 napisał: Norbi7778453 xsx i gpu Kiedyś ps teraz xbox