Opublikowano 11 listopada 20204 l No to nowa generacja ruszyła! Serio jestem ciekaw co aktualnie ogrywać? U mnie na tapecie będą Gears 5, bo jeszcze nie grałem w tą grę, więc idealnie ulepszona wersja siądzie na start, a później do premiery CP FH4, bo też nie ruszona do tej pory
Opublikowano 11 listopada 20204 l Będę grał w grę. W kolejce do ściągniecia mam fallen order, yakuze 2, wiedzmina 2 i dead space (jakies 10 lat temu grałem) i gears tactics. Teraz z płyty poleciał surge 1, a dzięki x enhanced ma 60fps. Sporo gierek 3d nie chciałem odpalac na XOS przez marną jakość w porównaniu z XOX, to teraz nadrobię. Na lapku jeszcze kilka indyczków - carto, knights and bikes, guacamelee 2 i tetris. Edytowane 11 listopada 20204 l przez 20inchDT
Opublikowano 11 listopada 20204 l Ori and The Will od The Wisps (grałem na premierę na słabym lapku, ale odstawiłem w pewnym momencie, bo czułem, że muszę w to zagrać w najlepszej możliwej jakości) DLC do Forzy Horizon 4 (grałem tylko w podstawkę) Jedi Fallen Order (trzeba przejść ponownie w lepszej jakości) Skate 3 (uwielbiam deskę, a póki nie ma 4 lepszej symulacji tego sportu nie będzie) Grounded (nie miałem okazji w to wcześniej grać, a słyszałem pozytywne opinie) W najbliższych miesiącach planuję dokupić: DIRT 5, FIFA 21(jeśli next gen patch będzie dobrej jakości) i Raiders Republic
Opublikowano 11 listopada 20204 l 7 godzin temu, funditto napisał: Grounded (nie miałem okazji w to wcześniej grać, a słyszałem pozytywne opinie) Z tym ostrożnie, bo często crashuje i wyłącza konsolę U mnie pierwsze Girsunie w wersji Ultimate Powiem Wam, że wizualnie gierka robi robotę nawet dzisiaj (wiadomo, że przeszła lifting, ale wciąż). Oprawa (dźwiękowa również) i klimacik są kapitalne, ale sterowanie to katorga - raz, że wciąż muszę się oswajać z padem, a dwa, że to bieganie pod A (zamiast po wciśnięciu gałki) to chory pomysł, podobnie jak przeładowywanie pod RB i wybieranie granatów osobnym przyciskiem zamiast ich natychmiastowe rzucanie. No i w sumie strzelaniu brak jakiejś mocy czy kopa - ładnie locusty krwawią i padają, ale nie czuć w ogóle mocy tych pocisków.
Opublikowano 11 listopada 20204 l 58 minut temu, Wredny napisał: bieganie pod A (zamiast po wciśnięciu gałki) to chory pomysł, podobnie jak przeładowywanie pod RB i wybieranie granatów osobnym przyciskiem zamiast ich natychmiastowe rzucanie. No i w sumie strzelaniu brak jakiejś mocy czy kopa - ładnie locusty krwawią i padają, ale nie czuć w ogóle mocy tych pocisków. Zmien na bumper jumper jak Pan Bóg przykazał. Bieg pod LB, to i mozna robić wślizg pod osłony i obracać prawą gałką. No i przy shotgunie nie czuć mocy? the fak
Opublikowano 11 listopada 20204 l 54 minuty temu, Wredny napisał: Shotguna jeszcze w łapkach nie miałem Shotgun faktycznie jest spoko, ale ogólnie racja - z takiego karabinu to trzeba wyebac chyba ze 30 kulek w przeciwnika, żeby padł. Co do samej gry, to przeszedłem jakieś dwa tygodnie temu 4 rozdziały i odstawilem, bo raz, że widać, że to gra z 2006 roku (no postarzała sie, co tu dużo mówić), to samemu w to się gra mocno tak sobie (tym bardziej, że kompani sterowani przez konsole to idioci). No ale może tobie lepiej siądzie. Edytowane 11 listopada 20204 l przez Ludwes
Opublikowano 11 listopada 20204 l 15 minut temu, Ludwes napisał: Shotgun faktycznie jest spoko Przed chwilą znalazłem i jest mocarny - aż chce się mielić locusty Swoją drogą to widzę u góry zdjęcie robione telefonem przez blubera i trochę lipa, że taka maszyna nie robi zrzutów ekranu poza grami.
Opublikowano 11 listopada 20204 l Esencja tej gry to granie w coopie, pewnie dlatego piątka mi się nie podobała i ciężko było mi ja zmęczyć bo samemu przechodziłem
Opublikowano 12 listopada 20204 l Wczoraj pokazałem siostrze Forzę Horizon 4 to później ledwo ją od konsoli odgoniłem xd
Opublikowano 12 listopada 20204 l Autor Wczoraj było forumkowe multi w Gears 5, no petarda po prostu . Ten fun, ta grafika, ten czas ładowania... A na koniec po posiadówce wleciała FH4. Grafika powala . Będzie grane po pracy kolejne kilka godzin.
Opublikowano 12 listopada 20204 l A mi dzisiaj w nocy pobrał się Jedi Fallen Order i nie mogę się doczekać aż wrócę z pracy
Opublikowano 12 listopada 20204 l Nowy Assassin na zmianę z Ori 2. Świetnie uzupełniający się duecik. Po skończeniu wjedzie mix FH3 i Doom Eternal Trochę grania przede mną. Nie licząc GTAIV i AW wsio mocno chciałem ograć i miałem na liście. W kolejce jeszcze kilka gierek np Halo 5, Gears Tactics Itd.
Opublikowano 12 listopada 20204 l Jedną dla siebie, drugą dla syna Tak szczerze która lepsza? New ponoć dużo usprawnień itp., ale czytam też opinie, że dla niektórych pierwowzór był lepszy. Edytowane 12 listopada 20204 l przez balon
Opublikowano 12 listopada 20204 l Do mnie jeszcze konsola nie doszla ale na start wlatuje valhalla na zmiane z ori 2 (kupilem na steam ale na moim hiper super lapku<980m sli>tak srednio chodzi 1440p) oraz gears ultimate (zamierzam z kumplem przejsc wszystkie czesci w co-op) oraz nie wiem...jakas forza horizon 3 albo od,razu 4? Wszystko wrzucam w quick resume oczywiscie(jesli sia da bo slyszalem, ze nie wszystkie gry to obsluguja? w drugiej turze po nowym roku zamieniam to,wszystko na combo Gears2+cuphead+alan wake+medium.
Opublikowano 12 listopada 20204 l 5 godzin temu, balon napisał: Tak szczerze która lepsza? New ponoć dużo usprawnień itp., ale czytam też opinie, że dla niektórych pierwowzór był lepszy. New zdecydowanie. Pierwowzór jak kiedyś włączyłem, to usunąłem po 5 minutach. Edytowane 13 listopada 20204 l przez sprite
Opublikowano 13 listopada 20204 l 6 godzin temu, sprite napisał: New zdecydowanie. Pierwowzór jak kiedyś włączyłem, to usunąłem po 5 minutach. No ja jak odpaliłem tylko w celu sprawdzenia na 5 min to jedna i druga była przyjemna. A co jest łatwiejsze? Patrzę pod syna 5 letniego.
Opublikowano 13 listopada 20204 l 42 minuty temu, balon napisał: No ja jak odpaliłem tylko w celu sprawdzenia na 5 min to jedna i druga była przyjemna. A co jest łatwiejsze? Patrzę pod syna 5 letniego. no to synowi daj tą gorszą wersje ma 5 lat nie skapnie się
Opublikowano 13 listopada 20204 l No bardziej mu chodzi co łatwiejsze, a ten pierwowzór na taki wyglada. Spokojnie młody wymagający po ograniu Mario Odyssey i innych Nintendo platformówek
Opublikowano 13 listopada 20204 l Obecnie leci DMC5 SE na przemian z Tetrisem na QR, dokańczam sobie AC Odyssey w oczekiwaniu na Valhallę, FH4 na chwilę oddechu (dawać tam QR jak najszybciej, ta gra aż się o to prosi) i chyba idzie na jakiś replay serii Ninja Gaiden oraz Gearsów