Opublikowano 13 listopada 20204 l Jako główna gierka - Outer Wilds (nie mylić z The Outer Worlds). Świetna gra eksploracyjno-przygodowa. Kosmos (dosłownie i w przenośni) A tak poza tym to co jakiś czas kilka wyścigów w FH4, parę rundek w tetrisa oraz co nieco w beztytułową grę o gęsi.
Opublikowano 14 listopada 20204 l We wszystko naraz. Te szybkie loadingi i quick resume to gamebreaker. Podbijam Anglię w Valhalli a gdy mam ochotę na oddech wskakuje na kilka wyścigów do FM7. Piękna sprawa.
Opublikowano 14 listopada 20204 l Dzisiaj od 9 rano jak yebany maniak... FIFA, FORZA 7, COD, FIFA. Jutro powtórka [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 15 listopada 20204 l U mnie Streets of Rage 4 w copie z synem i FH4, odpalilem Star Wars Jedi Fallen Order ale jakos szalu nie ma. Game Pass za duzo gier za malo czasu.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Obecnie AC: Valhalla, Gears 5 w multi, Halo 5 kampania i FH4/FIFA 21 jako odskocznia od tych gierek. Czekam na Call of the Sea (już ściągnięte) i odświeżam sobie kolekcję Halo. W takiej jakości jest bajecznie.
Opublikowano 18 listopada 20204 l obecnie Ori 2 <3, Halo 5 kampania oraz jezdze sobie w Horizonie 3 moze sprawdze dzis Pudzianow 4 Edytowane 18 listopada 20204 l przez Szymek
Opublikowano 18 listopada 20204 l Ja gram regularnie w streets od rage 4 i tetrisa z trochę większych gier to gram w subnautice która fenomenalnie chodzi i wygląda na sexie. Ukończyłem też halo 5 ale to była krótka gra ale za to intensywna, może powtorze na legendary.
Opublikowano 18 listopada 20204 l Dziękuję Król Spencer za The Fallen Order w XGP, bo wchodzi na miękko. <3
Opublikowano 19 listopada 20204 l Włączyłem wczoraj "star renegades" i tak jak myślałem - spodobało mi się. Jak ktoś nie przejdał się roguelike, to warto sprawdzić, tym bardziej, że ten ma turowo-taktyczne walki. Ja grałem na lapku, ale jest też na konsoli.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 23 godziny temu, devilbot napisał: Ja gram regularnie w streets od rage 4 i tetrisa z trochę większych gier to gram w subnautice która fenomenalnie chodzi i wygląda na sexie. Ukończyłem też halo 5 ale to była krótka gra ale za to intensywna, może powtorze na legendary. Subnautica miała już tego patcha pod nextgena? Bo cały czas się wstrzymuje z graniem.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Póki co od nowa męczę Conkera we wstecznej z pierwszego klocka. Ale na dysku już czekają dżedajce a w międzyczasie rozgrywam sobie meczyki w Fifie 20, bo to co nasi odpindalają ostatnio....to lepiej wyłączyć i samemu zagrać meczyka. Tryb Volta całkiem spoko, takie liźnięcie dawnej Fify Street. Na wieczorne rozluźnienie odpalam sobie drugą część Ori.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Autor Ja na Subnautice od premiery konsoli mam problem, że nie chce się dokonać synchronizacja :/. A jestem bardzo ciekaw tej gry i jak chodzi na XSX, bo na XOX narzeczona zrobiła akwarium i nazbierała tam tyle rybek, że konsola to chyba w 15 fps chodzi xD
Opublikowano 19 listopada 20204 l The Talos Prin(nene)le - jakaś taka łatwiejsza niż The Witness, chociaż tam był lepszy klimat i ogólny design. Tylko w Graphic mode ciężko grać, w Performance inna bajka.
Opublikowano 20 listopada 20204 l Kilka wyścigów dziennie w Forza 7. Wkręciłem się w kampanię Gears 5, ale to musi robić na Tv z dobrym HDR. Dodatkowo gram niespiesznie w Valhalle. Wygląda i rusza się bardzo dobrze tylko tearing na zwykłym monitorze wkurza.
Opublikowano 21 listopada 20204 l Ja gram w Modern Warfare, Gearsy 5, Horizon 4, Gears Tactics, planuje sobie odświeżyć BFV a w międzyczasie platformówki czyli Oni 2 i Unravel 2
Opublikowano 21 listopada 20204 l Dzięki gampassowi gram co chwilę w coś innego. Jedi, Ori, Forza, Soul Calibur, a teraz Mutant Year Zero bo wychodzi z GP Jestem jak dziecko w sklepie z zabawkami, chcę wszystko Edytowane 21 listopada 20204 l przez _mike
Opublikowano 21 listopada 20204 l Znam to, tak samo czułem się jak kiedyś ściągnąłem pierwszy raz emulator snesa i paczkę chyba z 500 ROMów. Nie wiedziałem od czego zacząć i skakałem po każdym tytule. Ale to trochę chyba taka pułapka "wypożyczalni gier", że mozna nabawić się "fear of missing out" jak nie zagram w to, i w to, i w tamto. Czy moze nie jest tak? Nie mam na te chwile X'a i gamepassa, ale kusi mnie taki model dystrybucji gier i pewnie predzej czy później go sobię sprawię.
Opublikowano 21 listopada 20204 l W ciągu kilku ostatnich dni ukończyłem Gears 5 i Titanfall 2. W międzyczasie spróbowałem kilku gierek z Game Passa jak Grounded (niestety nie dla mnie), Descenders (bardzo dobra zręcznościówka), Darskiders Genesis (fajne, ale chwilowo nie mam ochoty kontynuować). W kolejce czeka jeszcze Tetris Effect. Teraz głównie skupiam się na Gears Tactics, które odstawiłem w momencie pecetowej premiery, oraz na Forzie Horizon 4 do której lubię od czasu do czasu wracać.
Opublikowano 21 listopada 20204 l Ostatnio najczęściej odpalałem Lego Speed Champions dlc do FH4, porobię parę wyścigów i zmieniam na Gears Tactics. Tu mnie nie zjedzcie ale gram na begginer, wracam z roboty wyjebany, zrobię misję czy dwie na relaksu i elo.
Opublikowano 21 listopada 20204 l 13 minut temu, _Red_ napisał: Znam to, tak samo czułem się jak kiedyś ściągnąłem pierwszy raz emulator snesa i paczkę chyba z 500 ROMów. Nie wiedziałem od czego zacząć i skakałem po każdym tytule. Ale to trochę chyba taka pułapka "wypożyczalni gier", że mozna nabawić się "fear of missing out" jak nie zagram w to, i w to, i w tamto. Czy moze nie jest tak? Nie mam na te chwile X'a i gamepassa, ale kusi mnie taki model dystrybucji gier i pewnie predzej czy później go sobię sprawię. Nie jest tak. Masz po prostu dużo gier w cenie game pass i dowolność w co chcesz grać. Ja prawie zawsze mam minimum jedna duża grę na płycie i game pass jako dodatek. Nie ale dużo gier premierowo wychodzi w game pass i często są to super perełki. Zaraz następna w grudniu. Jedno co game pass spowodował to ze kupuje mniej gier i mój portfel nagle pozwala mi na więcej ekstra zakupów. Szczerze myślę że dzięki gamepass oszczędzam ok 2 k rocznie z tego co na gry wydawałem.
Opublikowano 21 listopada 20204 l 2 godziny temu, _mike napisał: Jestem jak dziecko w sklepie z zabawkami, chcę wszystko Mam podobne uczcie, do tego mam ponad 700 giga gierek z GP. Jednak jest dyscyplina od premiery tylko Assassin Wiking + jedna z gier życia Ori 2. Potem chiclabym się zabrać za FH3 i Gearsy 4. No ale gierek przsz pierwsze 2 dni sprawdziłem z 40. Czułem się jakbym miał pierwszą konsole z cudownym romem 168in1 Edytowane 21 listopada 20204 l przez balon
Opublikowano 21 listopada 20204 l Ja tam nie widzę problemu z tyloma grami do wyboru, odkąd mam Sexa, to ukończyłem już 3 gry dzięki GP, z czego jedną wycalakowałem i jest to A Plague Tale, Gears 5 i niedawno Rage 2. Teraz pewnie będę przechodził Gears 4, trza wiedzieć, co się lubi i w jakich grach się dobrze czujesz, wtedy nie ma problemu z tyloma udostępnionymi grami.
Opublikowano 21 listopada 20204 l 36 minutes ago, _Red_ said: Znam to, tak samo czułem się jak kiedyś ściągnąłem pierwszy raz emulator snesa i paczkę chyba z 500 ROMów. Nie wiedziałem od czego zacząć i skakałem po każdym tytule. Ale to trochę chyba taka pułapka "wypożyczalni gier", że mozna nabawić się "fear of missing out" jak nie zagram w to, i w to, i w tamto. Czy moze nie jest tak? Nie mam na te chwile X'a i gamepassa, ale kusi mnie taki model dystrybucji gier i pewnie predzej czy później go sobię sprawię. Miałem to samo. Aż byłem sparaliżowany i nie wiedziałem co włączyć. Ściągałem wszystko jak po(pipi)any ALE wprowadziłem zasadę, że jedna gra z dziewczyną do co-op, jedna w multi jak najdzie ochota + jedna normalna gra typowa pod singla i tutaj zdecydowałem się lecieć alfabetycznie. Na święta planuje kupić stojak pod kierownicę i wtedy jeszcze wleci FORZA7. Grania mam na lata. Jeszcze z moim tępem przechodzenia to już w ogóle. Szczerze to nie wiem kiedy kupie cokolwiek poza GP