messer88 6 435 Opublikowano 21 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2020 Cisnę sobie w Gears Tactics które jednak trzeba sobie dawkować (jestem w 3akcie i się robią powtarzalne zadania) w międzyczasie kończę Ori1 a ostatnio zabrałem się na nowo za Eternala i odkryłem indyczka Spiritfarer. Gamepass Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 5 godzin temu, messer88 napisał: odkryłem indyczka Spiritfarer. Gamepass Z ciekawości pobrałem i od razu zleciały 3 godziny. Duże zaskoczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 426 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Nowa Yakuza i Assasin's Creed a na przeczyszczenie palety trochę DLC z Borderlands 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 463 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Skończyłem pierwsze Gearsy w edycji Ultimate (zayebista gierka, choć spory niedosyt - krótka, urwana i dość uboga fabularnie), a teraz zacząłem pierwsze Ori (jak to cudownie wygląda, brzmi i się rusza), oraz Sunset Overdrive. Na chwilę obecną skupię się na tym ostatnim - cóż to jest za arcade'owy sztosik Nie dość, że wygląda prześlicznie to jeszcze ma tak rajcowny gameplay, że samo grindowanie i bieganie po ścianach mogłoby wystarczyć. Do tego fajny humor, który może i trochę cringe'owaty, ale naprawdę śmieszny, no i chyba pierwszy edytor postaci, w którym stworzyłem sobie moją idealną dziunię i nie mam ochoty zmieniać jej po 10 minutach 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 049 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Sunset to perła tej generacji jak dla mnie. W dobie nudnych, schematycznych open-worldów gra która stawia na niczym nieskrępowaną eksplorację, niesamowite combosy rodem z Tonego Hawka i po angielsku jest przezabawna. Smutam troszkę, że raczej nie zobaczę dwójki, bo to dla mnie najlepsza gra Insomniaków w jaką grałem*. *przy zastrzeżeniu że nie skończyłem spoodermona Cytuj Odnośnik do komentarza
_mike 318 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 W dniu 21.11.2020 o 20:16, _Red_ napisał: Znam to, tak samo czułem się jak kiedyś ściągnąłem pierwszy raz emulator snesa i paczkę chyba z 500 ROMów. Nie wiedziałem od czego zacząć i skakałem po każdym tytule. Ale to trochę chyba taka pułapka "wypożyczalni gier", że mozna nabawić się "fear of missing out" jak nie zagram w to, i w to, i w tamto. Czy moze nie jest tak? Nie mam na te chwile X'a i gamepassa, ale kusi mnie taki model dystrybucji gier i pewnie predzej czy później go sobię sprawię. Wydaje mi się, że tu nie będzie „fear of missing out” bo gry są wrzucane na dość długi czas (z góry znany) więc na spokojnie można sobie ogrywać. Początek z usługą jest taki, jak piszesz - ja już z 15 gier ściągnąłem i drugie tyle zakolejkowałem, ale myślę że za jakiś czas będzie tylko przyjemna myśl, że zawsze mam coś fajnego do ogrania - wyścig na odstresowanie, przygodówka na popołudnie albo openworld na leniwą niedzielę X z GP mnie kupił. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 (edytowane) Xbox z Game Passem dał mi to czego nie mialem przez ostatnie kilka lat na Playstation, niezależność, brak przywiązania czy przymusu ukończenia gry bo za nią zapłaciłem i szkoda by jej było nie skończyć a przecież nie będę robił sobie backlogu i tym sposobem wpadł mi w ręce po ukończeniu FH4 (jeśli można nazwać że tą gre da się skończyć) Deliver Us The Moon, symulator chodzenia, całkiem ciekawy. Edytowane 25 listopada 2020 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 (edytowane) W dniu 19.11.2020 o 10:09, devilbot napisał: @XM. Nie wiem ale chodzi na bank w 60fpsach. Subnautica nie chodzi w 60fps, ja tam widzę max 30 i brak zmian ustawień w menu. Edytowane 25 listopada 2020 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Klatki są odblokowane chyba jak zbudowałem bazę to na pewno w bazie mocno framerate spadł. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 11 minut temu, devilbot napisał: Klatki są odblokowane chyba jak zbudowałem bazę to na pewno w bazie mocno framerate spadł. Taka opcja jest możliwa, ja właśnie będę powoli przysiadła się do tej gry, czytałem dobre opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzodas 1 Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 Gram teraz w Pacer. Do Wipeouta nie ma podjazdu ale na bezrybiu futurystycznych wyścigów i rak ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 listopada 2020 (edytowane) Watch Dogs Legion - całkiem sympatyczne jak na ubi-core, Londyn wygląda cudnie i dawno nie miałem takiej frajdy z biegania po mapie bez celu dla samego zwiedzania. Motywy dystopijne to nic szczególnego, ale fajnie się słucha tych 'podcastów' z lore, bardzo spoko gierka ogólnie się wydawała. A potem się okazało, że mój 4h progres poszedł w pizdu. Pograłem kolejne 2h - i znowu progres się nie zapisał. Sprawdziłem forum Ubisoftu - błąd jest globalny, znany i nie będzie poprawiony przed grudniem. Poszedł refund request, ale raczej będzie odrzucony skoro tyle godzin już natrzaskałem. Na pocieszenie wróciłem sobie do Resident Evil 2 - na XSX nie ma już tearingu, więc gra się jeszcze przyjemniej. Edytowane 25 listopada 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Gram kurczakiem! Guacamelee 2 co za sztosik jedyneczka to jedna z moich ulubionych platformówek 2d/metroidvanii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Ja pograłem wczoraj parę godzin w The Outer Worlds i no nie jest to zbyt fajna gra Strasznie chamska podjebka z Bethesdowego Fallouta i miałem wrażenie, że gram właśnie w F3/NV tyle, że z chujowszym światem i bezbecznymi dialogami, które bardzo silą się na bycie zabawnymi. No raczej tego nie skończę, bo nuda straszna i totalny brak własnej tożsamości w tej gierce. Ani gameplay ani fabuła nie zachęcają do grania. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Ktos chetny na multi COD Cold war? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 327 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Ori 2 skończone, więc zacząłem (ofc sowim stylu mieszanie gatunków i konceptów genowych) Gears of War 4. Początek (prolog) bardzo fajne, super nawiązania do starej trylogii, a ponoć czym dalej to lepiej . Szykuje się mega przystawka przed daniem głównym czyli piątymi Gearsami. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 29 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 29 listopada 2020 Zacząłem w to "Hellblade Greta Thunberg Sacrifice" ale nie mogę dalej bo spać mi się chce. Wstęp był niezły, animacja dźwięk a potem te walki i łażenie patrzenie na wrony. Dobrze że w gamepassie bo gdybym kupił to musiałbym się na forum zachwycać i doszukiwać głębi. Teraz mecze SW Fallen Order no i to jest sztosik. Prawdziwa gra -nowoczesna ale nie prowadzi za rączkę. No i ciągle mecze tetrisa i jakieś beatemupy SOR4 na zmianę z river city girls. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 14 godzin temu, Soban napisał: Ja pograłem wczoraj parę godzin w The Outer Worlds i no nie jest to zbyt fajna gra mam na liście do ogrania od dawna i się muszę sam przekonać, spytam tylko czy to już jest ulepszone pod sexa? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 383 Opublikowano 30 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 Yakuza 7, cóż to jest za gierka Jeśli komuś brak jRPGa to w tym roku nie ma lepszej pozycji do polecenia. Przez kilka godzin zdążyłem wymuszać haracze, zostać żulem, ganiać za puszkami, zbierać śmieci spod automatów z napojami, obronić burdel przed demonstracjami, pojeździć gokartami, złapać typa lejącego do rzeki, zdać egzamin na uczelni i nie zasnąć w kinie na filmie o robocie-kucharzu. Niesamowita rzecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 531 Opublikowano 30 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 30 listopada 2020 17 godzin temu, Soban napisał: Ja pograłem wczoraj parę godzin w The Outer Worlds i no nie jest to zbyt fajna gra Strasznie chamska podjebka z Bethesdowego Fallouta i miałem wrażenie, że gram właśnie w F3/NV tyle, że z chujowszym światem i bezbecznymi dialogami, które bardzo silą się na bycie zabawnymi. No raczej tego nie skończę, bo nuda straszna i totalny brak własnej tożsamości w tej gierce. Ani gameplay ani fabuła nie zachęcają do grania. Piękno GamePassa - nie ma ciśnienia na granie w dany tytuł, jak nie podejdzie. Po prostu odpuszczasz i szukasz czegoś innego :). Ja obecnie gram w AC: Origins. Dostałem od narzeczonej pod choinkę w zeszłym roku i aż wstyd mi było, że w to nie gram, bo ciągle wpadało coś innego. Ale muszę przyznać, że wciągnąłem się. Grafika rewelacyjna, do tego na XSX niemalże brak wczytywania, wszystko ładuje się z marszu. Myślę, że uda się skończyć przed Cyberpunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 426 Opublikowano 9 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2020 Forager z GP. Grałem wcześniej na PC, ale tytuł mnie wciąga. Typowe budowanie i inne minecrafty tylko, że w 2D z widokiem z oczu ptaka i jest trochę zagadek i spoko klimat. Na serio polecam jak ktoś szuka czegoś na odstresowanie po pracy bo rozwalanie wszystkiego kilofem jest satysfakcjonujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 grudnia 2020 Myślę o ponownym przejściu Alien Isolation, ale tym razem na hard. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Powtórki z poprzedniej generacji: Control NieR Automata Nadrabianie zaległości: Batman: Arkham Knight, Stellaris na konsolę Nowości: unfortunately Cyberpunk 2077 Tak pewnie do lutego, bo czasu coraz mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 15 grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 grudnia 2020 Zacząłem Halo MCC. Mój pierwszy kontakt z serią. Planuję nadrobić wszystkie części przed Infinite. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi