ASX 14 657 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Opublikowano 16 kwietnia 2021 @Wredny ten wątek jest kontynuowany w następnej części i ma jakieś tam zakończenie Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Trójce baty należą się za wprowadzenie infinite respawnów na poziomach niższych niż szalony. Przez to nie grało się już tak zachowawczo jak w poprzedniczce, a trudniejsze sceny po prostu cheesowałem (ostatni boss, no niech mnie chuy co za mordęga). Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Opublikowano 16 kwietnia 2021 Czyli będzie grane na Normalu, jak dotychczas. Wczoraj skończyłem dwójeczkę i już nie mogę się doczekać trójki. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 No właśnie, jak to jest z Gearsami? Kusi mnie, bo ponoć dobra historyja, ale łażenie napakowanymi, futurystycznymi marines mnie odrzuca jakoś od czasów, gdy znudziło mi się G.I.Joe. Czy to tylko kijowe opakowanie jak w Halo? Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 W Gearsach dobra historia? To jest tylko wymówka do mielenia przeciwników. Ta seria stoi dobrym gameplayem a nie jakąś głęboką fabułą, ona jest i nie przeszkadza w rozgrywce. Cytuj
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 No dobry gameplay to często dobra historia, tyle że trzeba ją oceniać na miarę konwencji Przecież trudno, żeby problemy psychologiczne, wielowątkowość i inne takie miały być charakterystyczne dla napakowanych kolesi z wielkimi spluwami. Chociaż... różnie to bywa w grach Cytuj
Paolo de Vesir 9 129 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Narracyjnie Gearsy nie "robią", bo żenadometr potrafi wyjebać daleko poza skalę słuchając niektórych dialogów, ale samo uniwersum które stworzono jest interesujące na tyle, ze chce się je zgłębiać. Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Opublikowano 17 kwietnia 2021 Jedynka fabularnie jest słabiutka - jedynie nasze ziomki są fajnie zarysowane, walą fajne teksty i ogólnie da się chłopaków lubić (no, może Cole jest zbyt żenujący). Cała reszta jednak to tylko wymówka do mielenia Locustów - brak tu chociażby jakiegoś backgroundu tego konfliktu, co to za stwory, skąd itp - wszystko jest takie z dupy i bez większej rozkminy - podobnie jak w Halo zresztą - dopiero dwójka zaczęła cokolwiek wyjaśniać. I tak jest też tutaj - dwójeczka dużo lepiej wszystko tłumaczy, plus dorzuca kilka fajnych scen, więc w ogólnym rozrachunku fabularnie oceniam ją dobrze (jak na konwencję oczywiście) i zdecydowanie fajnie buduje napięcie przed trójką. Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Czy ktos ma problem z cod mw 2019? Gram na ps5, tu gdzie mieszkam mam nie za szybki internet wiec te cale go**ne aktualizacje sciagalem dosc dlugo, gdy w koncu pobralem wszystkie pliki, pogralem w multi kilka h i skonczylem grac, dzis wieczorem wlaczylem ponownie coda, i co? I znow pojawil sie komunikat, ze nie mam pobranych plikow do gry online, patrze ktore to pliki i sa to te same ktore juz pobralem... czy ktos mial podobny problem bo mam juz ochote wy**c plyte przez okno. ps niczego ani celowo ani przypadkiem nie kasowalem. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 14 minut temu, kamilpolpak napisał: Czy ktos ma problem z cod mw 2019? Gram na ps5, tu gdzie mieszkam mam nie za szybki internet wiec te cale go**ne aktualizacje sciagalem dosc dlugo, gdy w koncu pobralem wszystkie pliki, pogralem w multi kilka h i skonczylem grac, dzis wieczorem wlaczylem ponownie coda, i co? I znow pojawil sie komunikat, ze nie mam pobranych plikow do gry online, patrze ktore to pliki i sa to te same ktore juz pobralem... czy ktos mial podobny problem bo mam juz ochote wy**c plyte przez okno. ps niczego ani celowo ani przypadkiem nie kasowalem. Tak na SX jest identyczny problem. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Opublikowano 18 kwietnia 2021 Dzisiaj grałem i wszystko było okej, oprócz tego ze warzone wyszukuje mi dość długo Cytuj
orion50 632 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Rozgrzebałem Nier Automata, codziennie kilka wyścigów w Dirt 5, ostatnio zassał mnie Control, w kolejce czeka Godrizon 4, Forza 7 i massa innych dobroci z gamepassa. 1 Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Jako, że mam za mało rozgrzebanych gier (5) zastanawiając się w co zagrać ściągnąłem kolejna grę. Dead Space 2 i powiem Wam, że nic się nie zestarzała. Prócz ząbków bo w końcu natywna rozdzielczość to 720p nie ma się do czego przyczepić. Designe i ogólny klimat gry na najwyższym poziomie. Gameplay jest ciągle miodny i ucinanie kończyć jest tak samo satysfakcjonujące co kiedyś. No chyba to będzie ta gra, którą skończę przed rozgrzebaniem kolejnej. 2 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Opublikowano 20 kwietnia 2021 Dead Space Dwójeczka, co za gra <3 Ja aktualnie cioram w Hollow Knight, Zombie Army 4, Wreckfest oraz Pain (PS3). 2 Cytuj
Bzduras 12 547 Opublikowano 21 kwietnia 2021 Opublikowano 21 kwietnia 2021 U mnie przed Village klimat mocno skręcił w stronę RE - 6, 7, CV... Jak leci, łykam jak pelikan rybkę. Cytuj
Gość Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Judgement i NieR Replicant - w Redmond pewnie czerwony alarm bo ktoś gra na Xboksie w chińskie gierki na premierę Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 yakuza 4 w końcu obrałem sobie za cel dokończenie całego cyklu. Cytuj
Dante 433 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Rain on your Parada - cakiem spoko indyk i kilka bajer sekwencji nawiązujących do innych gierek. Tak na dwie godziny gry, ale w sam raz do GP/ Cytuj
Bzduras 12 547 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Opublikowano 26 kwietnia 2021 Nier Replicant, przynerdziłem wczoraj 9 godzin. 1 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Co to jest to cale CodeVein? Dobre to to? Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 6 minut temu, Yap napisał: Co to jest to cale CodeVein? Dobre to to? Mangowe chińskie soulsy, jest w gp to sam sprawdź. Ja grałem kiedyś w demo i tak średnio mi podeszło stylistycznie ale gameplay jak ktoś lubi soulsy to spoko. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Tez grałem w demo/bete i zupełnie mi się nie podobało. Podobnie sie czułem grajac w lords of the fallen. 1 Cytuj
messer88 6 484 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 No dynamiką to imo najbliżej temu do soulsów dwójki. 1 Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 1 maja 2021 Opublikowano 1 maja 2021 Ok, dzieki. Odpale bo souls-like’i uwielbiam. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 3 maja 2021 Opublikowano 3 maja 2021 Po informacji, że zabierają nam Alanka, wybór mógł być tylko jeden. Jeszcze jedno przejście. Następne mam nadzieje, że już w dwójce! ps auto hdr daje radę! 1 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi