Bzduras 12 551 Opublikowano 3 października 2021 Opublikowano 3 października 2021 Wedle mojej excelowej liczajki (tak, wpisuję sobie do excela skończone gierki poczynając od tego roku, zabijcie mnie) wyszło na razie 31 i idzie dalej w górę. A na XSX naprzemiennie Diablo 2, Ninja Gaiden Sigma (złapałem ostrą korbę na Gaidenki ostatnio) i lekko napocząłem Scarlett Nexus, żeby zobaczyć, z czym to się je. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Ja tak do excela wpisuje gierki od 2017 Mój max to 53 gierki w roku 2019. Obecnie ogrywam Subnautice Below Zero i bardzo polecam kazdemu kto się dobrze bawił przy 1 częsci. Cytuj
jar3czek 487 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 https://howlongtobeat.com/ sprawdza się też całkiem spoko do trackowania, organizacji backlogu itp. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 U mnie obecnie: Forza Horizon 4 Lonely Mountains: Downhill Donut County Jedi Fallen Order Jest pyszniutko <3 1 Cytuj
szurubur 120 Opublikowano 7 października 2021 Opublikowano 7 października 2021 Far cry 6 Ai the somnium files i xenoblade chronicles Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 W dniu 7.10.2021 o 18:38, Masorz napisał: U mnie obecnie: Forza Horizon 4 Lonely Mountains: Downhill Donut County Jedi Fallen Order Jest pyszniutko <3 Ach, bo ty przecież, jak pamiętam dobrze z tematu zakupowego, kupiłeś piękne kombo w postaci X bąka i OLEDa. Miłej gry panie Masorz. Tak przy okazji każdemu polecam choć jeden wieczór z Lonely Mountains: Downhill. Dobry wariat. 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 A ja, jeśli ktoś nie grał, polecam Death's Door. Kapitalna gierka, zdecydowanie moje TOP3 tego roku. W dodatku można wyrwać poniżej stówki. Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 Potwierdzam. Szkoda, że nie sprezentował jej zielonym na dzień dobry w Game Pass, niemniej to tytuł, który warto nabyć Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 W dniu 3.10.2021 o 11:59, Dalhi napisał: 24? Ło kurweczka to niezła liczba, aż sam się boję zrobić podliczenie bo gram dużo odkąd mam Xboxa, a w zasadzie to od lat tyle nie grałem. To zupełnie jak u mnie Też zbliżam się do 20 i zdecydowana większość na XBOXie, a gdyby nie nowa robota i mniej wolnego czasu to pewnie pukałbym już w drzwi numer 30. I tak jest nieźle, bo przeważnie kończę jakieś 15 gier w roku. A na razie naprzemiennie Chernobylite i Alan Wake. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 października 2021 Opublikowano 8 października 2021 Skonczylem przed chwilą might goose. Te kilka poziomow zajelo mi gdzies 2h, a jutro jeszcze new game+ i maksowanie na S rank. Jak lubicie metal sluga to polecam. Warto tez w opcjach ustawic "auto fire" to nie trzeba klikac caly czas przycisku strzalu tylko mozna trzymac wcisniety. 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 31 października 2021 Opublikowano 31 października 2021 Tuż po zakończeniu Guardiansów wziąłem się za The Forgotten City, które długo wisiało na mojej steamowej wishliście, a w międzyczasie wskoczyło do Game Passa. Świetny tytuł z motywem podróży w czasie, przeżywaniem tego samego dnia na nowo i próbą przerwania pętli. Gra ma 4 zakończenia, a całość da się przejść w około 6 godzin. Polecam. Następne w kolejce Age of Empires 4, Forza Horizon 5 i trylogia GTA. Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 9 listopada 2021 Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) GODrizon V - potwierdzam, jedna z najpiękniejszych obecnie gier. Dragon Ball Fighters - efektowna bijatyka. Mighty Gose - coś dla fanów kultowego Metal Slug. Aktualnie robię wszystkie misje na S. Kolekcja Master Chiefa. Coś na odstresowanie - Darkest Dungeon. Przyjemne Art of Rally. Edytowane 9 listopada 2021 przez Sylvan Wielki 1 Cytuj
maxoffe 40 Opublikowano 26 grudnia 2021 Opublikowano 26 grudnia 2021 Panowie chciał bym zagrać w Diablo 2 Resurrection tylko mam zapytanie. Ten tytuł wyszedł jedynie jako cyfra? Nie było lub może nie będzie wydania na płycie? Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 15 stycznia 2022 Opublikowano 15 stycznia 2022 (edytowane) Ostatnio postanowiłem spróbować Yakuza Like a Dragon. Po 4 godzinach jestem zaintrygowany. Zobaczymy jak będzie dalej. Kontynuuję też serię Gears of War - obecnie jestem na trzeciej części (w którą kiedyś grałem może godzinkę) i pierwsze spostrzeżenie mam takie, że gra wygląda lepiej niż kiedykolwiek. Edytowane 15 stycznia 2022 przez Bigby Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Zagrywam sie w windjammers 2. Wspaniałe połączenie ponga, tenisa i bijatyki. Boli mnie serce, ze po wejsciu w tryb online pokazuje tylko ~ 200 graczy i mozliwe, ze to nie tylko xbox, bo jest crossplay włączony gracze was sie powinno je-bać. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 Zrobiłeś Arcade? Lamie masakrycznie. W Disc Jam się grało a tu srogie wpierdy zbieram. Ukończenie singla w tym momencie wydaje się niemożliwe xD Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 lutego 2022 Opublikowano 3 lutego 2022 4 postaciami na razie. Nawet easy jest ciężkie. Dzisiaj udało mi się zrobić normala na jednym życiu. Męczyłem się ze dwa dni francuzką, ale zmieniłem postać dziś i wleciało za pierwszym razem. Jutro zacznę grać pozostałymi postaciami na hard, bo jest też aczik. Już się boję jak ten jebany cpu prawie wszystko łapie xd Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 22 maja 2022 Opublikowano 22 maja 2022 Red Dead Redemption. I żaden remaster niepotrzebny. 2 Cytuj
Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 17 czerwca 2022 Opublikowano 17 czerwca 2022 Ninja Gaiden 3 Razor's Edge Mam nadzieję, że kiedyś będzie dane nam zagrać w NG4 i gra zaprezentuje taką jakość jak pierwsze NG z pierwszego X bąka. Byłoby wspaniale. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 Kończę tmnt i gram w chorus. Ze względu na delay starfielda i premierę pewnie za jakies 9 miesiecy chyba zacznę skyrima. Chciałem powtorzyc sobie juz jakis czas temu, ale myślałem, że nie bede grał tak blisko siebie w dwie gry beth. Gdyby tylko człowiek wiedział wczesniej... xd Cytuj
Wredny 9 573 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 No ja po pokazie Starfielda wróciłem do F4, ale pobiegałem chwilę, postrzelałem i w sumie nawet już nie pamiętam kto, co i dlaczego - fabuła mi się rozmyła po dwóch latach przerwy Cytuj
ASX 14 658 Opublikowano 20 czerwca 2022 Opublikowano 20 czerwca 2022 pierwsze 50h w grach Bethesdy jest najgorsze, a potem leci już z górki i człowiek się przyzwyczaja i wciąga 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 21 czerwca 2022 Opublikowano 21 czerwca 2022 zakupione DLC do RDR. Nigdy nie mialem okazji ograc. Traszke sie jaram bo szczerze nic o tym DLC nie wiem tyle ze jest z zombiakami a lubie kowbojow. Ogolnie to ostatnio zauwazylem ze im mniej wiem o grze tym wiecej sprawia mi frajdy xD Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 czerwca 2022 Opublikowano 25 czerwca 2022 No i dobra, nie wiem kiedy to sie stalo, ale nabilem ponad 20h w skyrim Chciałem zagrać jako spellblade, ale niezbyt mądrze zaczalem od levelowania skilli, ktore nie są bezposrednio pomocne w walce i nawet szczury sprawialy mi problem i po 9h stworzylem nowa postac... Podążam teraz ścieżkami wytyczonymi przez mroczne lore. Konczę gildię złodziei, a potem zabieram sie za dark brotherhood i moze gdzies po drodze zmienię się w wampira. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi