Bzduras 12 440 Opublikowano 3 października 2021 Udostępnij Opublikowano 3 października 2021 Wedle mojej excelowej liczajki (tak, wpisuję sobie do excela skończone gierki poczynając od tego roku, zabijcie mnie) wyszło na razie 31 i idzie dalej w górę. A na XSX naprzemiennie Diablo 2, Ninja Gaiden Sigma (złapałem ostrą korbę na Gaidenki ostatnio) i lekko napocząłem Scarlett Nexus, żeby zobaczyć, z czym to się je. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Ja tak do excela wpisuje gierki od 2017 Mój max to 53 gierki w roku 2019. Obecnie ogrywam Subnautice Below Zero i bardzo polecam kazdemu kto się dobrze bawił przy 1 częsci. Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 456 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 https://howlongtobeat.com/ sprawdza się też całkiem spoko do trackowania, organizacji backlogu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 U mnie obecnie: Forza Horizon 4 Lonely Mountains: Downhill Donut County Jedi Fallen Order Jest pyszniutko <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 120 Opublikowano 7 października 2021 Udostępnij Opublikowano 7 października 2021 Far cry 6 Ai the somnium files i xenoblade chronicles Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 W dniu 7.10.2021 o 18:38, Masorz napisał: U mnie obecnie: Forza Horizon 4 Lonely Mountains: Downhill Donut County Jedi Fallen Order Jest pyszniutko <3 Ach, bo ty przecież, jak pamiętam dobrze z tematu zakupowego, kupiłeś piękne kombo w postaci X bąka i OLEDa. Miłej gry panie Masorz. Tak przy okazji każdemu polecam choć jeden wieczór z Lonely Mountains: Downhill. Dobry wariat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 A ja, jeśli ktoś nie grał, polecam Death's Door. Kapitalna gierka, zdecydowanie moje TOP3 tego roku. W dodatku można wyrwać poniżej stówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Potwierdzam. Szkoda, że nie sprezentował jej zielonym na dzień dobry w Game Pass, niemniej to tytuł, który warto nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 W dniu 3.10.2021 o 11:59, Dalhi napisał: 24? Ło kurweczka to niezła liczba, aż sam się boję zrobić podliczenie bo gram dużo odkąd mam Xboxa, a w zasadzie to od lat tyle nie grałem. To zupełnie jak u mnie Też zbliżam się do 20 i zdecydowana większość na XBOXie, a gdyby nie nowa robota i mniej wolnego czasu to pewnie pukałbym już w drzwi numer 30. I tak jest nieźle, bo przeważnie kończę jakieś 15 gier w roku. A na razie naprzemiennie Chernobylite i Alan Wake. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 października 2021 Udostępnij Opublikowano 8 października 2021 Skonczylem przed chwilą might goose. Te kilka poziomow zajelo mi gdzies 2h, a jutro jeszcze new game+ i maksowanie na S rank. Jak lubicie metal sluga to polecam. Warto tez w opcjach ustawic "auto fire" to nie trzeba klikac caly czas przycisku strzalu tylko mozna trzymac wcisniety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 31 października 2021 Udostępnij Opublikowano 31 października 2021 Tuż po zakończeniu Guardiansów wziąłem się za The Forgotten City, które długo wisiało na mojej steamowej wishliście, a w międzyczasie wskoczyło do Game Passa. Świetny tytuł z motywem podróży w czasie, przeżywaniem tego samego dnia na nowo i próbą przerwania pętli. Gra ma 4 zakończenia, a całość da się przejść w około 6 godzin. Polecam. Następne w kolejce Age of Empires 4, Forza Horizon 5 i trylogia GTA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 9 listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 9 listopada 2021 (edytowane) GODrizon V - potwierdzam, jedna z najpiękniejszych obecnie gier. Dragon Ball Fighters - efektowna bijatyka. Mighty Gose - coś dla fanów kultowego Metal Slug. Aktualnie robię wszystkie misje na S. Kolekcja Master Chiefa. Coś na odstresowanie - Darkest Dungeon. Przyjemne Art of Rally. Edytowane 9 listopada 2021 przez Sylvan Wielki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 26 grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2021 Panowie chciał bym zagrać w Diablo 2 Resurrection tylko mam zapytanie. Ten tytuł wyszedł jedynie jako cyfra? Nie było lub może nie będzie wydania na płycie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 15 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2022 (edytowane) Ostatnio postanowiłem spróbować Yakuza Like a Dragon. Po 4 godzinach jestem zaintrygowany. Zobaczymy jak będzie dalej. Kontynuuję też serię Gears of War - obecnie jestem na trzeciej części (w którą kiedyś grałem może godzinkę) i pierwsze spostrzeżenie mam takie, że gra wygląda lepiej niż kiedykolwiek. Edytowane 15 stycznia 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2022 gra z 360 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2022 Zagrywam sie w windjammers 2. Wspaniałe połączenie ponga, tenisa i bijatyki. Boli mnie serce, ze po wejsciu w tryb online pokazuje tylko ~ 200 graczy i mozliwe, ze to nie tylko xbox, bo jest crossplay włączony gracze was sie powinno je-bać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 3 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2022 Zrobiłeś Arcade? Lamie masakrycznie. W Disc Jam się grało a tu srogie wpierdy zbieram. Ukończenie singla w tym momencie wydaje się niemożliwe xD Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lutego 2022 4 postaciami na razie. Nawet easy jest ciężkie. Dzisiaj udało mi się zrobić normala na jednym życiu. Męczyłem się ze dwa dni francuzką, ale zmieniłem postać dziś i wleciało za pierwszym razem. Jutro zacznę grać pozostałymi postaciami na hard, bo jest też aczik. Już się boję jak ten jebany cpu prawie wszystko łapie xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 maja 2022 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2022 Red Dead Redemption. I żaden remaster niepotrzebny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 553 Opublikowano 17 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2022 Ninja Gaiden 3 Razor's Edge Mam nadzieję, że kiedyś będzie dane nam zagrać w NG4 i gra zaprezentuje taką jakość jak pierwsze NG z pierwszego X bąka. Byłoby wspaniale. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 Kończę tmnt i gram w chorus. Ze względu na delay starfielda i premierę pewnie za jakies 9 miesiecy chyba zacznę skyrima. Chciałem powtorzyc sobie juz jakis czas temu, ale myślałem, że nie bede grał tak blisko siebie w dwie gry beth. Gdyby tylko człowiek wiedział wczesniej... xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 No ja po pokazie Starfielda wróciłem do F4, ale pobiegałem chwilę, postrzelałem i w sumie nawet już nie pamiętam kto, co i dlaczego - fabuła mi się rozmyła po dwóch latach przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 621 Opublikowano 20 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2022 pierwsze 50h w grach Bethesdy jest najgorsze, a potem leci już z górki i człowiek się przyzwyczaja i wciąga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 21 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2022 zakupione DLC do RDR. Nigdy nie mialem okazji ograc. Traszke sie jaram bo szczerze nic o tym DLC nie wiem tyle ze jest z zombiakami a lubie kowbojow. Ogolnie to ostatnio zauwazylem ze im mniej wiem o grze tym wiecej sprawia mi frajdy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2022 No i dobra, nie wiem kiedy to sie stalo, ale nabilem ponad 20h w skyrim Chciałem zagrać jako spellblade, ale niezbyt mądrze zaczalem od levelowania skilli, ktore nie są bezposrednio pomocne w walce i nawet szczury sprawialy mi problem i po 9h stworzylem nowa postac... Podążam teraz ścieżkami wytyczonymi przez mroczne lore. Konczę gildię złodziei, a potem zabieram sie za dark brotherhood i moze gdzies po drodze zmienię się w wampira. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi