Amer 1 366 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Temat musi być Wszelkie doniesienia o zgonach, zwiechach, usterkach itp. Nie życzę oczywiście nikomu, niemniej wiemy dobrze, że jest to nieuniknione, więc jak coś to zapraszam - wpisywać się śmiało. Sam, nauczony doświadczeniem z zakupu Xbox One X (który działał u mnie przez równe 0,5h, a później po prostu się wyłączył i tyle go widzieli), wstrzymuję się z decyzją o ewentualnym zakupie i nasłuchuję co piszczy w trawie. Zresztą takie rozeznanie przyda się nie tylko mi. I oby nowe konsolki MS grały i hulały aż miło, niemniej - jak sami wiecie - różnie z tym przecież bywało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Ciekawe z czego ten dym. Kondensatory? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 jakiekolwiek zwarcie i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Nieee, to nie zwarcie. Za dużo dymu. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Tu jakiś gośc pisze że to niemożliwe żeby aż tyle dumu się nagle wyprodukowało. Twierdzi też, pokazując z bliska zdjęcie skrzyni pod spodem że to tak jakby ktoś w skrzyni pod spodem coś albo rozpalił albo włączyl coś co generuje dużo dymu i konsola zaciągneła ten dym. Zwłaszcza że jak się popatrzy na ten film to gośc na jakąś kolumne z boku wrzucił przedłużacz ze wszystkimi kablami. Może coś tam się faktycznie zadymiło w tym jego syfie z kablami i konsola zaciągnela? Edytowane 11 Listopada 2020 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 12 minut temu, LiŚciu napisał: Tu jakiś gośc pisze że to niemożliwe żeby aż tyle dumu się nagle wyprodukowało. Twierdzi też, pokazując z bliska zdjęcie skrzyni pod spodem że to tak jakby ktoś w skrzyni pod spodem coś albo rozpalił albo włączyl coś co generuje dużo dymu i konsola zaciągneła ten dym. Zwłaszcza że jak się popatrzy na ten film to gośc na jakąś kolumne z boku wrzucił przedłużacz ze wszystkimi kablami. Może coś tam się faktycznie zadymiło w tym jego syfie z kablami i konsola zaciągnela? Kiedyś była taka komedia z methodmanem i redmanem, jak patrzę na te konsole to mi się przypomina jak jarali tam trawę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 dla mnie to póki co beka dla beki i w ogóle mnie to nie rusza, że 3 konsole na cały świat coś tam mają i to nawet nie wiadomo czy to nie ściema Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Przecież ten dym to specjalnie zrobiony jest od memów xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 w sumie może typ tam kadzidło wrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Habemus papam! Edytowane 11 Listopada 2020 przez Ryo-San 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Co generacje to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Jedyna awaria jaka wystąpiła to przepalone styki w głowie niektórych użytkowników forumka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
kosci85 19 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Fałszywa flaga kondominium PlayStation! Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 309 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Pewnie wyciągnął i podłączył zimną konsolę, zebrała się wilgoc, zwarcie i efekt gotowy. Czasem lepiej dać odstać sprzętowi w domowych warunkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 41 minut temu, Bigby napisał: Co generacje to samo No ale przecież pewne jest że zawsze trafi się gdzieś wadliwy egzemplarz, jeden ma więcej szczęścia drugi mniej. Dotyczy to nie tylko konsol, przecież nawet o wiele droższe sprzęty typu TV potrafią psuć sie bardzo szybko, taki pech. Mój brat kupił wczoraj XSX, póki co zadowolony, problemów żadnych nie stwierdził. To nie CW, tam każdy przypadek będzie rozdmuchiwany, ale przekonany jestem że po premierze ps5 pojawią się tak samo wadliwe egzemplarze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Chodzi o to, że przy każdej premierze trafiają się takie filmiki i nie wiem po co ludzie to rozdmu(pipi)ą. Potem jeszcze się okazuje, że to fake'i. Tak jak piszesz, zdarza się. PS5 nie będzie wyjątkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Jedyny xbox jaki dokonał u mnie sepuku to pierwszy model xboxa 360. Tyle. A to zwykły fejk. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 u mnie pierwsze objawy jakiejś większej awarii własnie wyskoczyła płyta z napędu i odcięła mi rękę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Amer napisał: Temat musi być Wszelkie doniesienia o zgonach, zwiechach, usterkach itp. Nie życzę oczywiście nikomu, niemniej wiemy dobrze, że jest to nieuniknione, więc jak coś to zapraszam - wpisywać się śmiało. Sam, nauczony doświadczeniem z zakupu Xbox One X (który działał u mnie przez równe 0,5h, a później po prostu się wyłączył i tyle go widzieli), wstrzymuję się z decyzją o ewentualnym zakupie i nasłu(pipi)ę co piszczy w trawie. Zresztą takie rozeznanie przyda się nie tylko mi. I oby nowe konsolki MS grały i hulały aż miło, niemniej - jak sami wiecie - różnie z tym przecież bywało. Edytowane 11 Listopada 2020 przez Lokomotywa 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Tylko 360 miał problem, a to dzięki zimnym lutom, bo ktoś wymyślił spoiwo bez ołowiu. Cała filozofia. MS wymieniał konsole, dodawał gwarancje i dorzucał golda. Premium obsługa była swego czasu. Świst wiatraczka czy problem z napędem zdarzy się zawsze i wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 (edytowane) Wychodzi na to ze nie fake Edytowane 11 Listopada 2020 przez sajmon34 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 paleta awaryjnych ps5 w xcomie też nie fake bo pan z xcomu tak napisał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Jak by okazalo sie ze to fake to koles zrobil z siebie takiefo buraka ze masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 jak dla mnie to MS go pozwie za to, a teraz będzie udawał głupa do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 11 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 3 godziny temu, Bigby napisał: Chodzi o to, że przy każdej premierze trafiają się takie filmiki i nie wiem po co ludzie to rozdmu(pipi)ą. Potem jeszcze się okazuje, że to fake'i. I wiesz, że teraz temu polakowi robakowi, Microsoft może pozwać za niszczenie wizerunku z tą dymiącą konsolą? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi