blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Potwierdzam z wentylatorem. Ja zostawiam instant on i nawet jak mam 2 gry odpalone z opcją quick resume wiatrak się nie uruchamia. Chyba że jest coś jeszcze ściągane i instalowane. Więc spokojnie ms tu wszystko przemyślał. @Lokomotywa nie wszystkie gry wspierają quick resume. W niektórych jest to wyłączone chwilowo (te z patchem do xsx jak forza). MS pracuje nad łatką. To nie wina twojej konsoli. Sprawdź jakieś ze wstecznej bez patcha pod xsx albo np tetrsi effect. Czy Forze 4 ściągałeś z intalki z wcześniejszej konsoli czy wszystko ściągnąłeś na nowo? Ja tutaj bym zaproponował usunięcie i na nowo ściągnięcie forzy z dodatkami. Miałem coś podobnego kiedyś na xbox one i pc. Pomogła ponowna instalacja. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 12 godzin temu, Mike napisał: Miejmy nadzieję, że to jednak odosobniony przypadek. Przed chwilą wymieniłem konsolę ale oprócz mnie była jeszcze jedna osoba z XSX, która miała dokładnie ten sam problem ... 3 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Dobrze że mieli na stanie i wymienili. PS5 jak ktoś trafi wadliwe to poczeka na nową pewnie do wakacji Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 18 minut temu, Ins napisał: Przed chwilą wymieniłem konsolę ale oprócz mnie była jeszcze jedna osoba z XSX, która miała dokładnie ten sam problem ... No i super, oby teraz wszystko cymesik było. Cytuj
Gość Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 18 minut temu, Ins napisał: Przed chwilą wymieniłem konsolę ale oprócz mnie była jeszcze jedna osoba z XSX, która miała dokładnie ten sam problem ... Objawy, które opisałeś są bardzo podobne do tych, które miałem w przypadku uszkodzonej płyty głównej w PC. Też czasami działało, ale w randomowych momentach się wyłączał. Cytuj
Bartg 5 470 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Illuminati confirmed Edytowane 12 listopada 2020 przez Bartg Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Ile czasu trwa gwarancja? Pamiętam, że X One można było gdzieś na stronie MS zarejestrować i gwara była chyba wtedy na dwa lata. Teraz też można? Jak tak, to gdzie? Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 (edytowane) Uwaga na redditach znaleźli rozwiazanie na niedziałające napędy. Wystarczy włożyć odwrotnie płytę. Edytowane 12 listopada 2020 przez kislawa lit Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 7 minut temu, Emtebe napisał: Ile czasu trwa gwarancja? Pamiętam, że X One można było gdzieś na stronie MS zarejestrować i gwara była chyba wtedy na dwa lata. Teraz też można? Jak tak, to gdzie? https://account.microsoft.com/devices/device?deviceId=xbox[F4000FCF105B05AB] Cytuj
Mike 97 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 8 minut temu, Emtebe napisał: Ile czasu trwa gwarancja? Pamiętam, że X One można było gdzieś na stronie MS zarejestrować i gwara była chyba wtedy na dwa lata. Ktoś tam pisał, że wskoczyło mu do stycznia 2023. Na stronie w "urządzenia" XSX pokazuje jako pierwszego One w wersji FAT Też tak macie? Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Tak, też mam One Fata XD Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 1 minutę temu, Mike napisał: Ktoś tam pisał, że wskoczyło mu do stycznia 2023. Na stronie w "urządzenia" XSX pokazuje jako pierwszego One w wersji FAT Też tak macie? Tak, gwarancje mi pokazało do 27.12.22 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 11 minutes ago, kislawa said: Uwaga na redditach znaleźli rozwiazanie na niedziałające napędy. Wystarczy włożyć odwrotnie płytę. Ale w sumie jak konsola stoi pionowo, rzeczywiście nie musi być dla każdego oczywiste jak wsadzić płytę. Wystarczy pomyśleć, jak wyglądałoby to w pozycji poziomej, ale na pewno nie jest idiotproof. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Teraz, Mustang napisał: Ale w sumie jak konsola stoi pionowo, rzeczywiście nie musi być dla każdego oczywiste jak wsadzić płytę. Wystarczy pomyśleć, jak wyglądałoby to w pozycji poziomej, ale na pewno nie jest idiotproof. No jasne, tez mialem 2 sekundy zwiechy przy tym, ale wciąż to zabawne Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 W sumie jak teraz myślę, to dla osoby praworęcznej naturalniejszy ruch jest z wsadzeniem płyty odwrotnie. 2 Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Czyli jak zwykle wina "lewaków" 2 Cytuj
Floyd 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 Czy Wy tak macie ze wiatrak nawet po wyłączeniu konsoli cały czas się kręci?Zostawiłem konsolę na InstantOn by pobierały się gry, a dziś patrzę że wiatrak ciągle działa, mimo tego ze gry się pobrały. Dzwoniłem na infolinię i Pan powiedział mi ze tak ma być. No ale jak to przez 7 następnych lat ma mi konsola działać i wiatrak w nim? Pomógł restart 10 sekund przytrzymanie przycisku power on. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 A nie jest tak że konto macie w preview? Może to jest ten problem? Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 42 minuty temu, Floyd napisał: Czy Wy tak macie ze wiatrak nawet po wyłączeniu konsoli cały czas się kręci?Zostawiłem konsolę na InstantOn by pobierały się gry, a dziś patrzę że wiatrak ciągle działa, mimo tego ze gry się pobrały. Dzwoniłem na infolinię i Pan powiedział mi ze tak ma być. No ale jak to przez 7 następnych lat ma mi konsola działać i wiatrak w nim? Pomógł restart 10 sekund przytrzymanie przycisku power on. To wyłącz instant on i po wyłączeniu pewnie nie będzie się kręcił, ludzie, nie róbcie problemu tam gdzie go nie ma. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 1 godzinę temu, Mustang napisał: Ale w sumie jak konsola stoi pionowo, rzeczywiście nie musi być dla każdego oczywiste jak wsadzić płytę. Wystarczy pomyśleć, jak wyglądałoby to w pozycji poziomej, ale na pewno nie jest idiotproof. Czy ja wiem. Dosyć ozywiste jest, że nie ma żadnego mechanizmu z tej cienkiej strony. Cytuj
Floyd 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 15 minut temu, eX4cT_PL napisał: To wyłącz instant on i po wyłączeniu pewnie nie będzie się kręcił, ludzie, nie róbcie problemu tam gdzie go nie ma. A może ja potrzebuj Instant On. Cytuj
marcin33 599 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 W Instant-On konsola co jakiś czas się wybudza (chyba sprawdza aktualizacje) i wtedy właśnie kręci się wiatrak, ale po chwili przestaje. U mnie cały czas pracuje tylko podczas pobierania. Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 9 minut temu, Floyd napisał: A może ja potrzebuj Instant On. To wykorzystaj ten wiatrak do czegoś pożytecznego, grzyby susz czy coś :D. 4 Cytuj
Floyd 0 Opublikowano 12 listopada 2020 Opublikowano 12 listopada 2020 @kislawai to jest myśl! W każdym razie potwierdziliście mi to co myślałem, że powinien wiatrak się wyłączyć. Dziekuję Wam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi