Czoperrr 5 048 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 23 minutes ago, krzysiekp392 said: mam konsolę z 7 sierpnia, ktoś tutaj miał "starszą"? Mam z 4 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 10 minut temu, Wredny napisał: Właśnie przełączam, bo faktycznie był w takiej listwie. Zobaczymy, czy po zmianie nastąpi jakaś poprawa. VRR mam, ale 60Hz - mam wyłączyć VRR? Ja nadal obstawiam hardware, jakby to było kilka przypadków to ok może software ale nie tak jak opisujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 10 minut temu, Czoperrr napisał: Mam z 4 sierpnia. to blisko, ciekawi mnie, jaka jest najstarsza partia Cytuj Odnośnik do komentarza
thx87 3 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 @20inchDT Dzięki za info. Pytam bo mając One X tego nie było pomimo że nowy X dostał ten sam napęd co One X. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 1 minutę temu, thx87 napisał: @20inchDT Dzięki za info. Pytam bo mając One X tego nie było pomimo że nowy X dostał ten sam napęd co One X. Mnie tez to zastanawiało. Nie wiem jak to u innych wygląda. U każdego jest ten dzwiek czy to loteria? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 4 sierpnia i też mam ten dźwięk przy włączeniu klocka Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 048 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 To chyba normalny dźwięk, napęd sprawdza czy płyta jest w środku. U mnie ledwo słyszalny, musiałem zwrócić większą uwagę by sprawdzić o czym mówicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 17 minut temu, krzysiekp392 napisał: to blisko, ciekawi mnie, jaka jest najstarsza partia U mnie 3 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
yOGI79 5 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 (edytowane) U mnie na (XSX) w trakcie gry znika dźwięk - pomaga wyłączenie i ponowne włączenie słuchawek (arctis 9x). Po lekturze reddita zacząłem korzystać z pada od XOX ale niestety nie pomogło. Edytowane 14 listopada 2020 przez yOGI79 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) - Edytowane 15 listopada 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 048 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Właśnie grałem pół godzinki w Skate 3 i wszystko śmiga bez problemów. Zdziwiłem się nawet, że serwery wciąż działają Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Kurde, właśnie mija prawie dwugodzinna sesja w Gears of War Ultimate Edition i nic - wszystko pięknie i bez problemu, ale to już wiem... Zaraz odpalam Forzę Horizon i testuję, czy listwa ma wpływ, a jak się wykrzaczy to wyłączę VRR. Tu jeszcze kolejny artykuł na ten temat - https://www.gizchina.com/2020/11/14/like-the-ps5-xbox-series-x-has-a-major-bug-and-turns-off-itself-during-games/ Wygląda to na dość powszechny problem i może być nowym RRODem. Ciekawe, kiedy Microsoft się odniesie do tematu i czy jest to coś, co można załatać patchem, czy konieczna będzie wymiana sprzętu Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Szczerze mówiąc to ten temat z reddita co wrzucił Wredny z problemami ludzi z series X jest przerażający. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Gwara jest. Sam bede testował u siebie bo sprzety mam podpięte pod dwie listwy nawet. Taki urok premierowych sprzętów. I na pewno coś sie wykrzaczy w stosownym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 MS chyba też się przeraził :-P Ziomek pracujący w ME powiedział że wczoraj kazali im zwrócić wszystkie konsole.... Co ciekawe poki co nie mieli ani jednej reklamacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Szkoda by było gdy się hurtowo zaczeło sypać bo sama konsola wygląda na dość stabilną - przynajmniej u mnie. QR działa praktycznie w każdej grze w którą gram, nie miałem żadnej zwiechy jeszcze. Sprzęt chodzi cicho. Włącza się za każdym razem ładnie z pada. Ale to dopiero kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) Trzeba czekać aż wyjdzie xbox series JASPER. Wtedy kupię Edytowane 15 listopada 2020 przez D.B. Cooper 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 23 minuty temu, Magik napisał: MS chyba też się przeraził :-P Ziomek pracujący w ME powiedział że wczoraj kazali im zwrócić wszystkie konsole.... Co ciekawe poki co nie mieli ani jednej reklamacji. Może jakieś źródło, bo na gębę to wiesz, każdy powie, co innego, a drugi też i tak karuzela w sieci się kręci. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kislawa 548 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 9 minut temu, Faka napisał: Może jakieś źródło, bo na gębę to wiesz, każdy powie, co innego, a drugi też i tak karuzela w sieci się kręci. Jakie źródło przecież ziomek mu powiedział, czemu miałbyś nie wierzyć jakiemuś ziomkowi typa z internetu czekam jeszcze na „znajomy kierownik”.... Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Ja zasysam czesc gier z zestawu wrednego i bedzie testowane xd Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Możecie spróbować też Skate 3 ta gra jest wymieniana najczęściej chyba w tym temacie z reddita że wyłącza Xboxa zaraz po jej uruchomieniu. I mało giga do ściągania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 223 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Dajcie spokój, na premiery nowych konsol zawsze pojawiają się problemy, w prawie wszystkich przypadkach problem software'owy (pamiętacie chrabąszcza z xo?) ale ten motyw z podłączonymi konsolami pod listwy antyprzepięciowe dosyć ciekawy. Ciekawy o tyle że jak kupujesz w PL konsole to często namawiają człowieka na to xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 392 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Właśnie pograłem w Skate 3, zero problemów. Wczoraj testowałem kilka różnych gierek, w tym Gearsy 2 z 360 i za cholerę nie mogę odtworzyć Waszych problemów u siebie. Konsola wpięta do gniazdka (od czasów One S MS radzi omijać listwy i przyłączać się bezpośrednio do kontaktu), jestem ciągle online, przełączam się między Elite Controllerem a zwykłym, gram z płytek nawet jak coś jest w Game Passie i nie woła o płytę, nie mam żadnych insiderów włączonych, tryb oszczędzania energii. Albo fart i trafiona dobra sztuka ze sklepu, albo coś z powyższych pomaga w granku. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Nie no większość ludzi nie ma problemu ze sprzętem ale to pierwsza premiera konsoli w czasach gdy ludzie masowo korzystają z social mediów więc wiadomo, że będzie głośno o każdej usterce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Teraz, devilbot napisał: Nie no większość ludzi nie ma problemu ze sprzętem ale to pierwsza premiera konsoli w czasach gdy ludzie masowo korzystają z social mediów więc wiadomo, że będzie głośno o każdej usterce. Yep, przy okazji warto pamiętać, że failure rate w przypadku elektroniki jest naturalnie wpisany w produkcję, za normalny uznaje się 1%-3%, więc na każdy 1mln danego produktu, 10 do 30 tysięcy sztuk wadliwych. Jednocześnie launch sprzyja ilości raportów, bo to w zasadzie jedyny czas w życiu danej konsoli, gdy w bardzo krótkim odstępie czasu zostanie uruchomionych tak duża liczba nowych maszyn, dodać to tego social media i voila. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi