Mustang 1 734 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Ja bym sugerował nie bawić się w jakieś sprawdzanie ręką temperatury konsoli czy wydmuchiwanego powietrza. Jak konsola jest niesprawna w tym aspekcie, zacznie się przegrzewać i sama wyłączać. Do tego wszystkie określenia ciepłe, zimne są subiektywne i zależne od osoby oraz otoczenia. Jeśli wszystko działa, to grajcie i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 391 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Właśnie tak srednio Wrednemu działa, stąd dywagacje o temperaturze wylatującego powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 2 minuty temu, Mustang napisał: Ja bym sugerował nie bawić się w jakieś sprawdzanie ręką temperatury konsoli czy wydmuchiwanego powietrza. Jak konsola jest niesprawna w tym aspekcie, zacznie się przegrzewać i sama wyłączać. Do tego wszystkie określenia ciepłe, zimne są subiektywne i zależne od osoby oraz otoczenia. Jeśli wszystko działa, to grajcie i tyle. no niby tak, ale w przypadku PS4 Pro mogę raczej obiektywnie stwierdzić, że z tyłu wylatywało gorące powietrze, w porównaniu z nią, z XSX wylatuje ciepłe Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 To w takim razie @Wredny musi określić jak sprawdzał temperaturę. Ręką? Twarzą? Jajkami? Musimy mieć pewność, że dobrze określił temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 proponuje umyć głowę i porównać czas suszenia włosów przy pomocy ps4 pro i xsx Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 2 godziny temu, Bzduras napisał: Dmucha zimnem podczas gry? Nie cieszyłbym się na Twoim miejscu, bo to pierwsza oznaka tego, że coś jest nie tak z chłodzeniem. Prawdopodobnie radiator nie ma styku z APU i nie wydmuchuje ciepłego powietrza. Nie "podczas grania" - całą noc konsola pobierała gierki tylko. Jak gram to normalnie się nagrzewa i dmucha ciepłym powietrze (i nie - ciepło nie jest pojęciem subiektywnym, jak niektórzy tu sugerują - wiem jaka jest różnica między wentylatorem a farelką). 2 godziny temu, 20inchDT napisał: Ja mam wlaczonego xboxa od rana, a teraz jest w instanton, sciaga gierki i dmucha zimnym. Podczas grania oczywiscie ciepłe. No to dokładnie tak jak u mnie 49 minut temu, krzysiekp392 napisał: proponuje umyć głowę i porównać czas suszenia włosów przy pomocy ps4 pro i xsx Pierdol się 1 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 048 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 I jak dzisiaj, były większe problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Dead Rising 3 bez problemów (oprócz tego, że gra jest k#rewsko brzydka i ząbkowana), ale niestety pierwsze HALO w formie Anniversary znów wyłącza konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Ja z ciekawości chciałem zobaczyć jak będzie wyglądał SnowRunner bez HDRu, więc z poziomu gry wszedłem do ustawień i wyłączyłem HDR10, wróciłem do gry i konsola się wyłączyła. Tak, to nie licząc problemu z łączeniem padów na samym początku jest miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 4 minuty temu, Wredny napisał: Dead Rising 3 bez problemów (oprócz tego, że gra jest k#rewsko brzydka i ząbkowana), ale niestety pierwsze HALO w formie Anniversary znów wyłącza konsolę. wiem, że na ps4 się da, nie wiem jak z xboksem, ale może da się wgrać system od nowa przez usb? Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 300 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Po co wgrywać cokolwiek. Nie działa jak należe to wymianka. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 829 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Sprawdziłem tego skatea, jakie inne gry z x360 i cale szczęście u mnie bangla bez problemu wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 U mnie dziś Alan Wake od ponad godziny też bez problemu, a wczoraj wyłączył konsolę Swoją drogą nie dziwię się już bateryjkowej propagandzie w temacie padów, skoro Microsoft od tak dawna indoktrynował umysły botów Energizerami Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Ja ściągam FH4 z ciekawości Ale listwę mam dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Czyli jakiś tam progres jest jak nie masz wpiętej do listwy. Wcale bym się nie zdziwił jak po zamianie konsoli pierwsza forza i halo 1 będą wciąż wyłączały konsolę xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Hmmm... To czy w takim razie ktoś mógłby spróbować odpalić te gierki i zdać sprawozdanie? Forza Horizon i Halo Combat Evolved Anniversary z pakietu Master Chief Collection. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 143 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Konsolę, TV, Soundbar, PC mam podłączone do jednej listwy i dojdzie jeszcze PS5, z moim XSX brak problemów oprócz zyebanego dźwięku jak odpalę Ori z QR. Tylko za list dałem prawie dwie bomby kilka lat temu w MM, teraz widzę że za 70zł można tą samą wyrwać na necie 2 minuty temu, Wredny napisał: Forza Horizon Pierwsza? Czy FH4 z GP? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Mozna to Halo ściągnąć oddzielnie czy trzeba zasysać całość jak kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Pierwsza @20inchDT chyba niestety tylko w całości - 105GB Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 To zanim ja to ściągnę, to bedzie juz spatchowana. We wtorek dają update do series S|X Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 U mnie FH4 wykrzaczyła się 2 razy. Raz przy zapisie danych konsola zalapała totalnego freeza i musiałem na żywca wypiąć konsolę z sieci, bo na nic nie reagowała. Drugim razem podczas gry konsola się wyłączyła. Jednak biorąc pod uwagę ilość godzin jakie w to rozegrałem, czyli ok 30 (akurat mam kontuzje i cały czas leżę w łóżku, więc jest czas na gierki xD), to nie jest to jakiś wielki problem. Ogólnie od premiery konsola chodzi praktycznie bez przerwy. Dzisiaj też ściągnąłem tego Skate'a i śmiga ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 12 minut temu, Wredny napisał: Hmmm... To czy w takim razie ktoś mógłby spróbować odpalić te gierki i zdać sprawozdanie? Forza Horizon i Halo Combat Evolved Anniversary z pakietu Master Chief Collection. No ja gram w te halo anniversary. Dzisiaj np przeszedłem misję silent cartographer, wszystko jest ok i mam xboxa podłączonego oczywiście przez listwę przepięciową bo nie wierzę w magię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 7 minut temu, 20inchDT napisał: To zanim ja to ściągnę, to bedzie juz spatchowana. We wtorek dają update do series S|X Do wtorki pewnie i tak nic nie załatwię z EURO, więc sam przetestuję po tym patchu u siebie. Kurde, nie mam pojęcia, jak poważna jest to sytuacja, skoro w sumie nikt na forumku (OK, jak to pisałem to @devilbot się wstrzelił z jedną) nie odpalił tych samych gier, które u mnie stwarzają największe problemy - może to faktycznie coś z tymi tytułami jest nie-Halo Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Bluber pisał, że grał w 2 co-opie, to odpal ją i sprawdź. Tak czy inaczej możesz wymienić dla spokoju ducha. I będziesz miał nowego, niemacanego pada Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Niby tak, ale jakoś już zżyłem się z moim klocuszkiem Jest cichutki, nie stwarza wielu innych problemów (nie dymi, nie ma problemów z parowaniem pada, napęd działa), wiec trochę będzie mi go brakować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi