Skocz do zawartości

Awaryjność Xbox Series S/X

Amer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

tak jak pisze cithall dashboard i jego aktualizacje są wspólne dla wszystkich konsol. Więc ten update do którego link wkleiłeś dotyczy także Xbox Series X

Edytowane przez ASX
Opublikowano
16 minut temu, devilbot napisał:

Wpadłem poczytać o waszych nowych awariach a tu wciąż to samo:reggie:

Wszyscy mamy ten sam soft a tylko jednej osobie się wiesza więc polecam wymianę sprzętu szanowny panie Wredny.

W sumie chciał wymienić ale te euro robiło jakieś problemy z fakturą. 

21 wiek a tam pani Grażynka w księgowości musi przekopać się przez tysiące fv aby znaleźć dowód sprzedaży. Pewnie na dodatek kobita na zdalnej siedzi więc zajmie to z pół roku. 

Opublikowano

@devilbot tak jak wyżej pisano - problemy w Euro, więc czekam na update, a jak nie będzie poprawy to wtedy uderzam do supportu MS bez żadnych nieudolnych pośredników.

Nie spieszy mi się, a wczoraj coś zakombinowałem i parę godzin grałem bez problemów w State of Decay 2, które kiedyś mi wywalało po 10 minutach, więc może znalazłem przyczynę (dziś potestuję więcej, żeby się upewnić). 

Opublikowano

U mnie wszystko śmiga perfekcyjnie, sprawdziłem już kilkanaście gier. Miałem jeden błąd - grając w Gears 5 wszedłem do dashboardu by zakolejkować grę do ściągania i gdy wróciłem do gry konsola przeszła ponownie w tryb HDR (w TV pojawił się monit o sygnale HDR) to obraz zaczął szwankować - migotanie, jakieś pasy. Musiałem zresetować konsolę. To jedyny błąd jaki napotkałem przez cały tydzień.

Opublikowano
16 minut temu, Wredny napisał:

Nie spieszy mi się, a wczoraj coś zakombinowałem i parę godzin grałem bez problemów w State of Decay 2, które kiedyś mi wywalało po 10 minutach, więc może znalazłem przyczynę (dziś potestuję więcej, żeby się upewnić). 

Wychodzenie z pokoju podczas loadingu jak za czasów gierek na Commodore 64? :cool:

• Haha 4
Opublikowano

3/4 tego tematu to koleś z ewenementem na skalę światową i posty wrednego xd

Opublikowano
17 minut temu, krzysiekp392 napisał:

3/4 tego tematu to koleś z ewenementem na skalę światową i posty wrednego xd

Statystyki prowadzone na rzecz cw podają co innego, ile tam było? 80% wadliwych jednostek? 

Opublikowano

CW to nie jest miejsce dla ludzi o słabych nerwach. Pamiętam, że na początku gardziłem tym tematem i ludźmi tam sie udzielającymi (tymi, którzy tam są na poważnie).
Teraz wpadam popatrzeć, jak się napyerdalają i od czasu do czasu trafi się jakiś śmieszny tekst.
Znając jednak Twoje podejście do forumkowania, Czarku, nie wróżę Ci tam świetlanej przyszłości, chyba że jako drugi C1PEX albo inny ASX - czyli tak zwany "cock block" :reggie:

• Haha 1
Opublikowano

Niestety zadziałał efekt placebo, bo przez jakiś czas było dobrze (tak samo z siebie najwyraźniej), a dziś po godzinie wyłączyło mi konsolę przy State of Decay 2, więc bez zmian - czekam na patcha (a sądząc po rosnącej liczbie tematów na reddicie to MS musi się sprężać, bo jakoś nie wyobrażam sobie wymiany takiej ilości konsol - to byłaby porażka na całej linii, gdyby to był hardware).

Opublikowano
20 minut temu, Wredny napisał:

Niestety zadziałał efekt placebo, bo przez jakiś czas było dobrze (tak samo z siebie najwyraźniej), a dziś po godzinie wyłączyło mi konsolę przy State of Decay 2, więc bez zmian - czekam na patcha (a sądząc po rosnącej liczbie tematów na reddicie to MS musi się sprężać, bo jakoś nie wyobrażam sobie wymiany takiej ilości konsol - to byłaby porażka na całej linii, gdyby to był hardware).

Nawet w tym temacie radzą oddać na gwarancję, więc nie za bardzo wiem na co liczysz, bo tutaj na forum to raptem ze 2 osoby to miały. Jasne w skali paru mln to będzie kilkanaście tysięcy ale nie przesadzajmy, że to drugi rrod. 

Opublikowano

Nie wiem na co liczę, ale przed chwilą znalazłem filmik jednego ziomka, który mówi, że w gierki bez problemu może grać, ale jak tylko próbuje dołączyć do Party to konsola robi dokładnie to, co u mnie (na video około 5:00):

To jest dopiero ciekawy przypadek - zastanawia mnie randomowość tego problemu - skoro typ w gierki gra bez problemu, a dopiero w takim przypadku wyłącza mu konsolę.

Opublikowano

Mnie się właśnie Control ultimate zjebało, gra się zainstalowała z płyty razem z dlc. Dziś odpaliłem normalnie ale jak wybrałem misje i szedłem do windy zacząć to było info że nie mogę bo jest w trakcie pobierania dlc.Innej nie mogłem zacząć bo postać znikła. Więc zrobiłem unistall wszystkiego. Zainstalowałem ponownie ale zamiast ściągać tone gigabajtów gra pobiera niecałe 300mb chuj wie czego i się nie odpala tylko przenosi do sklepu MS xD

Opublikowano
1 godzinę temu, Wredny napisał:

CW to nie jest miejsce dla ludzi o słabych nerwach. Pamiętam, że na początku gardziłem tym tematem i ludźmi tam sie udzielającymi (tymi, którzy tam są na poważnie).
Teraz wpadam popatrzeć, jak się napyerdalają i od czasu do czasu trafi się jakiś śmieszny tekst.
Znając jednak Twoje podejście do forumkowania, Czarku, nie wróżę Ci tam świetlanej przyszłości, chyba że jako drugi C1PEX albo inny ASX - czyli tak zwany "cock block" :reggie:

Nie będę nawet sprawdzał. Wierzę na słowo. Temat dobry dla fanatyków, ja jestem fanem, ale nie zamykam się na to co się dzieję dookoła. Pewnie jakbym miał więcej czasu korzystałbym z kilku sprzętów. Jedyne co mnie leczy w tym całym cw, to wiara ludzi, że to ich jest lepsze, no i ta chorobliwa jadowitości do innych, ktorzy nie myślą tak samo.

Ps. Pocieszę cię, wczoraj z Euro AGD miał dojechać mój lg cx i wiesz na stronie dalej widnieję, że idzie do mnie ich transportem firmowym. Dzisiaj dzwonię a gościu na to, że nie wie czemu nie dojechał, więc pytam kiedy to nastąpi, a on na to, że musi wrócić na magazyn i ponownie zostać nadany. Skwitowałem to, że jesteście niepoważni,  człowiek cały dzień siedzi w domu na darmo. Dajesz im zarobić a oni takie jaja odwalają, ostatni raz tam coś zamawiam.