Michał102 870 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 No wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 No właśnie nie. Tłumaczenie jest do dvpy, po angielsku mam Last updated na górze i niżej Last automatic update check. Dlatego ustawiam zawsze sprzęty po angielsku, żeby unikać takich kwiatków. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 No to wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 To faktycznie słabo. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Jakies popraweczki stabilności hehe? Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Były aktualizacje sklepu ms to jestem pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 U mnie np. W forzie horizon 4 gra przycina obraz i dźwięk na ok. 1 sekundę w momencie jak robię zdjęcie. Czasami też w Quick resume konsola dłużej wyświetla czarny ekran, potrzebuje jakby więcej czasu żeby grę odpalić. W gearsach 5 tego problemu nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 3 minuty temu, REZOK napisał: U mnie np. W forzie horizon 4 gra przycina obraz i dźwięk na ok. 1 sekundę w momencie jak robię zdjęcie. Czasami też w Quick resume konsola dłużej wyświetla czarny ekran, potrzebuje jakby więcej czasu żeby grę odpalić. W gearsach 5 tego problemu nie miałem. Też mam z tym zdjęciami jeszcze pierdy są z głośników w momencie zrzutu. Ciężko mi wyczuć przycisk X na padzie. No dziwny jest..przynajmniej u mnie. Wolałbym żeby troszkę wystawał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
meave 34 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Podczas gry w rage 2 randomowo włączył mi sie youtube, wywalał do dasza bez powodu. Wczoraj w doomie rozłączało mi pada na tyle, że wyłączyłem konsolę na kilka h bo szlag mnie już trafial. Combo spotify/soundcloud i forza 4 czasem powoduje, że przycina dźwięk. Z tym padem to jaja są, w one też miałem podobne problemy. Raz działa wszystko godzinami bez zająknięcia, a czasami nie da się grać. Standardowo quick resume i tytuły online powodują, że grę trzeba przeładować, bo wiesza się wszystko. Ale już mega wkurzające jest to, że nie ma w opcjach do ustawienia kiedy pad ma iść spać, przy oglądaniu filmów to trzeba smyrać co chwilę, bo rozłączy i już po włączeniu wrzuca jakiś stutter i wszystko skacze. Sporo tego, ale dobrze, że przynajmniej system śmiga o niebo lepiej niż stara gen i ciężko się przyczepić do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 5 godzin temu, Szymek napisał: pierdy są z głośników w momencie zrzutu. Z tymi pierdami to śmieszna sprawa bo też je mam ale to już czysty random i najczęściej przy korzystaniu z QR i wybudzaniu XSX. Konsola po wybudzeniu lubi też w ogóle nie puszczać dźwięku, muszę wtedy wejść w opcje i poprzestawiać ustawienia żeby wróciło do normy Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 (edytowane) Mi wczoraj konsola wróciła do dasha w Forza Horizon 4. Ekran mrugnął, przycisk na konsoli mrugnął i grę wysadziło. Odpaliłem, ruszyła od nowa, odpaliłem wyścig i grałem dalej. Tak jak czytam, to nie ma większych problemów ze samym sprzętem, ale soft lekko kuleję. Edytowane 24 Listopada 2020 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 No z Horizonem 4 niestety cały czas są problemy, mi przy zmianie z Fallen Order w QR na Horizona 4 zresetowało konsolę. Ostatni patch dużo nie poprawił, QR działa poprawnie tylko gdy mamy tryb Horizon Solo. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 24 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2020 Dodam, że grałem solo właśnie. Mimo szybkości konsoli itp, to jak wchodzi się w tryb zdjęcia, to mieli ten tryb dalej tak samo jak wcześniej. Myślałem, że dam krzyżak, cyknę fotę i wyjście. Ale nadal chwile potrzebuje na przemielenie zdjęcia. Ale to już jakby wina gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 A u mnie zero problemów. Nie trzymam Xboxa w trybie uśpienia. Zawsze wyłączam konsolę, bo po naciśnięciu X na padzie i do wejścia w grę mija i tak poniżej minuty więc szybciej nie potrzebuje. Wstecznej jeszcze nie testowałem bo Valhalla zajmuje cały mój czas. Ale włożyłem do napędu płytkę z Ridge Racer 6 z Xboxa 360 to dostałem komunikat że tej gry nie mogę uruchomić Szkoda bo liczyłem na to że jednak pośmigam trochę bokiem bo lubię serię Ridge Racer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 25 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 12 godzin temu, Figuś napisał: Z tymi pierdami to śmieszna sprawa bo też je mam ale to już czysty random i najczęściej przy korzystaniu z QR i wybudzaniu XSX. Konsola po wybudzeniu lubi też w ogóle nie puszczać dźwięku, muszę wtedy wejść w opcje i poprzestawiać ustawienia żeby wróciło do normy U mnie też jest ten chwilowy brak dźwięku po wybudzeniu i co ciekawe ten sam problem miałem na XOX. Przy czym nie występuje zawsze (np. jeśli najpierw oglądam coś na Netflixie z appki tv, a potem włączę konsolę, to dźwięk jest) i czasami dźwięk samoistnie wraca po kilkunastu sekundach zanim coś w ogóle zdążę zmienić w ustawieniach. Podobno u niektórych pomaga zmiana ustawień 'tv connection' w konsoli z Auto-detect na HDMI - no ale u mnie było bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. devilbot 3 681 Opublikowano 26 Listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Wczoraj kontroler przestał mi reagować podczas przeglądania sklepu więc od razu hard reset po czym nie mogę włączyć z pada no i wkurwiony myślę że to kara mnie spotkała za to że w duszy mój mały wewnętrzny Polak śmiał się z Wrednego... Wiecie co było? Wyładowały mi się eneloopki, kurwa przeszedłem na jednym ładowaniu całą subnautice i zrobiłem calaka. 30 godzin trzymały chyba, zapomniałem wogole, że pada się ładuje Taka historia mojej awarii. 2 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
benito82pl 196 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Coś tu śmierdzi. Mi jak sie rozładował to dostalem powiadomienie ze baterie rozladowane. Nie mow ze nie miales powiadomień Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Może i miałem byłem w dashu w sklepie przeglądałem też forum na telefonie. Edytowane 26 Listopada 2020 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Po przesiadce z plejstejszona, to jest miazga. U mnie na zwykłych bateryjkach trzyma 25h do momentu pojawienia się komunikatu o rozładowanych bateriach. Potem jeszcze działa około 5h przy wyłączonej wibracji. Nareszcie się człowiek uwolnił od tych sideł i kablowni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 (edytowane) Słuchawki na kablu mocno drenują baterie wiec polecam kupić bezprzewodowe słuchawki, druga sprawa ze moje enelopy już kilka lat maja. Edytowane 26 Listopada 2020 przez eX4cT_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ja tak samo się śmiałem z bateryjek ale teraz jakbym znowu miał się pierdolić z jakimiś kablami ładowaniem to jest nie do przyjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 1 hour ago, benito82pl said: Coś tu śmierdzi. Mi jak sie rozładował to dostalem powiadomienie ze baterie rozladowane. Nie mow ze nie miales powiadomień BTW dodatkowo pad przestaje wibrować. Zwykle do zera pozostaje wtedy już naprawdę klika minut, więc lepiej jak najszybciej zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Ke?...od momentu kiedy jestem na ostatniej "kresce" i wibra zdycha, moge grać jeszcze ze 4 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 26 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Może to zależy od samych baterii. Aku mogą mieć zabezpieczenie przed całkowitym rozładowaniem i pad wyłączy się wcześniej. My na razie jedziemy na zwykłych bateriach Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi