20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Miałeś też dowód zakupu, ale nie udało się zwrócić, bo swojego egzemplarza nie mieli xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Faktycznie niezły burdel tam mają, będę pamiętał żeby tam nic nie kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Osrałem się trochę jak włączyłem konsolę i czarny ekran Przełączałem różne ustawienia, włączałem i wyłączałem konsolę/tv i nic. Podpiąłem do innego tv i obraz jest, wracam do soniacza i znowu działa. Jebane sony Trzeba zrobić update fw, ale już się boję czy jakiegoś innego buga nie wprowadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 013 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Sony walczy z Xboxem jak tylko może! Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Z tym Y rzeczywiście jest problem. Kilka razy mi nie zadziałał, jednak myślałem, że może za lekko wdusiłem. Tylko to zdarza się coraz częściej i jak widać nie tylko u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 @Lokomotywa @Michał102 U kumpla tak to wygląda z Y Już dzwonił do supportu. Będą wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 U mnie jak na razie wszystko ok z padem. Ile by trwała wymiana takiego pada? Lepiej chyba na jej czas kupić sobie drugiego nie czekać aż naprawią? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 (edytowane) no właśnie ja myślę jakiego sobie kupić na czas wymiany, myślę nad Elite 2 nawet... bo w sumie bryła z One mi lepiej leży w łapie Edytowane 2 Grudnia 2020 przez Lokomotywa Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 On ma pada z poprzedniego xboxa, więc ez. Nie wiem ile to będzie trwać. Dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 2 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 29 minutes ago, Emtebe said: Ile by trwała wymiana takiego pada? Lepiej chyba na jej czas kupić sobie drugiego nie czekać aż naprawią? No raczej tak, każdemu przydadzą się dwa pady, jak nie na granie na dwa pady lub boostowanie osiągnięć, to na takie sytuacje. Za dawnych czasów nie trzeba było odsyłać, ale zrobiono z tego "sposób na darmowego pada" i się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Mi po ostatniej aktualizacji przestała działać funkcja CEC czy jak tam to się mówi. Ze mi TV się włącza razem z konsolą. Przed aktu. działało, w ustawieniach konsoli jak i TV funkcja włączona. TV to LG C8. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Kaczi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Hej, czy mieliście już tą aktualizację bo ja nic takiego ostatnio nie miałem? W sumie nie man żadnych problemów ale chciałem zmienić sobie motyw w dashu Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 wejdz do ustawień i sprawdź ręcznie czy jest do ściągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 28 minut temu, 20inchDT napisał: wejdz do ustawień i sprawdź ręcznie czy jest do ściągnięcia. No chyba będę musiał tak zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zmieniły się chyba delikatnie zakładki od achivkow w szybkim menu po aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) Długo się czeka na wymianę pada? Co do aczików - da się to cholerstwo jakoś wyłączyć? Strasznie mnie denerwują te komunikaty, czesto to zasłania tekst na ekranie. Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Michał102 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2020 (edytowane) @Michał102 Preferences -> Notifications Możesz wyłączyć powiadomienia całkiem albo zmienić ich miejsce wyświetlania (np. żeby zamiast tekstu zasłaniały hud ) Edytowane 3 Grudnia 2020 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
des3 1 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 W dniu 3.12.2020 o 09:08, Kaczi napisał: Mi po ostatniej aktualizacji przestała działać funkcja CEC czy jak tam to się mówi. Ze mi TV się włącza razem z konsolą. Przed aktu. działało, w ustawieniach konsoli jak i TV funkcja włączona. TV to LG C8. U mnie to samo. Konsola podpięta do samsunga. Przed aktualizacją działało teraz muszę z pilota przełączyć się miedzi kanałami. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 W dniu 3.12.2020 o 09:08, Kaczi napisał: Mi po ostatniej aktualizacji przestała działać funkcja CEC czy jak tam to się mówi. Ze mi TV się włącza razem z konsolą. Przed aktu. działało, w ustawieniach konsoli jak i TV funkcja włączona. TV to LG C8. 2 minuty temu, des3 napisał: U mnie to samo. Konsola podpięta do samsunga. Przed aktualizacją działało teraz muszę z pilota przełączyć się miedzi kanałami. też mam telewizor Samsunga i u mnie to cały czas działa Cytuj Odnośnik do komentarza
des3 1 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 godzinę temu, ASX napisał: też mam telewizor Samsunga i u mnie to cały czas działa Ok, dzięki za info. Sprawdzę na spokojnie ustawienia. Może jakieś opcje po aktualizacji wróciły do ustawień fabrycznych i trzeba je znów ręcznie zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 Telewizor Sony, konsola Microsoftu i jak wciskam X na padzie to mi się TV włącza piękna współpraca. Ostatnio miałem dziwny motyw, gram w spokoju w Valhalle podłączone słuchawki kablem do Pada i nagle pad zwariował. Kamera zaczęła kręcić się wokół postaci i pad się wyłączył. Ok. Więc wciskam X i pad się włączył, pograłem chwile i znów to samo. Zczaiłem że to akumulatorki wysiadły zmieniłem na drugi zestaw i problem znikł. Od czasu zakupu konsoli czyli 10.11.20 nie mam z nią żadnych problemów. Sztos Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 387 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 (edytowane) W dniu 2.12.2020 o 08:47, Wredny napisał: Nope, bo wciąż burdel w systemie i niby interwencja informatyka wymagana. Postałem znowu z godzinę, kierownik nic nie potrafił zaradzić, więc wypełniłem papierowy formularz reklamacyjny, zaznaczyłem "rękojmia", w rubryce "żądanie" (czy jakoś) wpisałem "wymiana sprzętu na nowy (preferowane)" lub "zwrot pieniędzy". Ja również oddałem swoją konsolę do Euro na rękojmię i żałuję do dziś Reklamacja złożona 13.11, 27.11 odpowiedź o nieuznanej reklamacji, oczywiście nie znaleźli usterki, którą zgłosiłem, załączyłem nawet film obrazujący problem. I do dziś czekam na zwrot sprzętu (zaznaczyłem, że nie chcę naprawy tylko wymiany na nową). Na maile z żądaniem podania terminu zwrotu mojego sprzętu nie odpisują. Na stronie jest status, że weryfikuje autoryzowany serwis producenta. No cyrk normalnie. Już bym wolał na gwarancję oddać niż do nich. Czekam do końca tygodnia, później napiszę pismo do nich i do rzecznika praw konsumentów. Edit. Dodam jeszcze, że przy oddawania sprzętu gość z obsługi chciał wpisać w opisie stanu: rysy i otarcia. Oczywiście konsola igła, 3 dni z niej korzystałem. Na moje pytania gdzie on widzi te rysy nie potrafił odpowiedzieć, za 3 razem pokazał mi ślady jego palców jak wyciągał konsolę z pudełka... Edytowane 8 Grudnia 2020 przez A_Bogush 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Edzio666 0 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Dzisiaj wyszedł... po prawie miesiącu patch do Cold Wara. Konsole przestały się w końcu wyłączać przy włączonym Ray Tracingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lokomotywa 371 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 1 minutę temu, Edzio666 napisał: Dzisiaj wyszedł... po prawie miesiącu patch do Cold Wara. Konsole przestały się w końcu wyłączać przy włączonym Ray Tracingu. u mnie nie chce teraz odpalić multi xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 On 12/7/2020 at 12:54 PM, des3 said: U mnie to samo. Konsola podpięta do samsunga. Przed aktualizacją działało teraz muszę z pilota przełączyć się miedzi kanałami. wylaczylem całkowicie konsole uruchomiłem ponownie i potem przełączyłem w tryb uśpienia i znowu włączyłem i zadziałało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi