des3 1 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 2 godziny temu, Kaczi napisał: wylaczylem całkowicie konsole uruchomiłem ponownie i potem przełączyłem w tryb uśpienia i znowu włączyłem i zadziałało Zrobiłem dokładnie to samo co Ty i też już wszystko śmiga. Cytuj
Gość Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Wczoraj podczas grania w Halo: MCC rozłączyło mi samoistnie pada - i pewnie nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby nie to, że konsola/pad zaczęły się zachowywać jak AI dostające pierdolca i wszczynające bunt maszyn w jakimś sci-fi. Przycisk guide migał jakby próbował się łączyć z konsolą, ale ponowne parowanie nie pomagało. Postanowiłem więc pada wyłączyć (trzymając guide), ale nie dało się - guide cały czas migało. Wziąłem więc drugiego pada, przejąłem kontrolę nad konsolą i ją wyłączyłem, po czym ta się automatycznie sama włączyła (pierwszy pad dalej migał). Wyjąłem więc ze skurwiela baterie, żeby go uziemić i na wszelki wypadek włożyłem nowe - po włączeniu go znowu było to samo. xd W końcu pomógł hard reset i co ciekawe nie trzeba było pada parować, wszystko działało jak gdyby nigdy nic. To w zasadzie jedyny problem na jaki się natknąłem od 3 tygodni. Cytuj
Mike 97 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Czy ktoś też ma problemy z utratą połączenia z Xbox Live? Na One X prawie się to nie zdarzało, a na Series X nagminnie. Szczególnie widać to w FH4. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Tak, u mnie dzisiaj nic nie działa online i ciągle wyrzuca z serwerów. Wczoraj było podobnie. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 No ja problemów nie mam ale dzisiaj to coś szczególnie multi działa ujowo. Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 W Destiny 2 strasznie długo szuka ludzi do szturmów, czy do gambitu, coś ewidentnie pojebali z internetami w tym MS. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 To ten live chyba ciut przereklamowany. Niby takie to miało być stabilne, a ciągle coś się pierniczy. Cytuj
Czoperrr 5 135 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Dzisiaj w Fifie 20 czekałem 10 minut na rywala i odpuściłem, faktycznie jest coś na rzeczy. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Przycięli bo cyberka trzeba pobrać Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 9 grudnia 2020 Opublikowano 9 grudnia 2020 Ściąganie idzie jak burza, ale mp to jakaś lipa dzisiaj. Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 No więc tak, yebane kuhwy z EURO... 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) 3 minuty temu, Wredny napisał: No więc tak, yebane kuhwy z EURO... No widzę, że zajęli się tematem tj. ctrl x i ctrl v i gotowe. Dobry sklep, jeszcze lepsza obsługa. Dobra odsyłaj Wredny na support i tyle, lipa bo święta idą i odeślą pewnie w nowym roku. Nie doczytałem, sami wyślą, więc będzie jeszcze gorzej. Edytowane 10 grudnia 2020 przez lpcl Cytuj
Faka 3 994 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Pewnie, jeszcze bez pudła mu zwrócą lol. Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 "Odsyłaj na support" Przecież ja tego sprzętu nie odzyskam (kurwa, nie chcę go odzyskać!) przez pół roku. Nie czytałeś, co tam kolega @A_Bogush wyżej pisał? No i ta "zgoda na naprawę", gdzie ja nic takiego nie wyrażałem Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Wyeb posta na Twitterze z jednoczesna sugestia o doborze partnerów handlowych, załącz właściwe tagi do ms Polska i euro zyebow, jest szansa ze w poniedziałek MS sam Ci dostarczy nowa konsole. 1 Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Co do euro. Ja ogólnie dostałem konsole bez faktury w pudełku i od trzech tygodni nie mogę się jej doprosić... Więc mam konsole, a nie mam żadnego dowodu zakupu. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 (edytowane) Mówiłem żeby awanturę robic :( a mieliśmy w Tytany grać.. 3maj się tam Wredny Euro na maila chyba wysyła faktury Edytowane 10 grudnia 2020 przez Szymek Cytuj
Sedrak 780 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 2 minutes ago, Szymek said: Euro na maila chyba wysyła faktury Przy zamówieniu wybrałem fakturę papierową i oni teraz piszą, że nie mogą jej zamienić na elektroniczną i mam grzecznie czekać na pocztę. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 48 minut temu, Wredny napisał: No więc tak, yebane kuhwy z EURO... Wiedziałem, że tak ciebie zrobią jak oddasz na jakieś serwisy. Miałeś szansę to załatwić w ciągu 14 dni od zakupu, ale nie słuchałeś się. Zadzwoń jeszcze do rzecznika praw konsumenta. Masz jakiś dowód, że zgłaszałeś zanim upłynęło te 14 dni? Cytuj
Wredny 9 580 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Ch#j wie, dzwoniłem na infolinię, jak wróciłem ze sklepu, żeby zaznaczyli, że dziś probowałem oddać sprzęt, ale przez ich systemowy burdel nic nie załatwiłem. No i monitoring w sklepie I nie oddawałem na "żadne serwisy", bo właśnie tego chciałem uniknąć - wolałem nowy sprzęt, a nie macany i rysowany przez jakiegoś Ahmeda we Frankfurcie (to teraz będę miał smyrany przez jakiegoś Pavela w Czechach)... Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 A było czekać na pacza, pewno by pomógł. Moja dla odmiany po paczu szaleje co chwilę i grać się nie da, hehe. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Ja z tym twitem nie żartowałem. Realnie bym tak zrobił. Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Nie rozumiem tego twitta. Euro napisalo ci maila przekopiowanego z kodeksu cywilnego i raczej tutaj nic już nie wskórasz tylko teraz czekanie na to aż oni odeślą konsole na serwis MS. Cytuj
LiŚciu 1 331 Opublikowano 10 grudnia 2020 Opublikowano 10 grudnia 2020 Teraz, bluber napisał: Nie rozumiem tego twitta. Euro napisalo ci maila przekopiowanego z kodeksu cywilnego i raczej tutaj nic już nie wskórasz tylko teraz czekanie na to aż oni odeślą konsole na serwis MS. No jasne, będą się zasłaniać ile mogą. Chodzi o szum który może doprowadzić do tego że ktoś się bardziej pochyli. Zwłaszcza że Wredny był w sklepie już dawno, dawno temu jak się zaczęły problemy i nie mineł 14 dni od zakupu. Tam mają burdel, gracz przez to cierpi a Oni i tak mają wywalone. Możan też siedziec cicho ale wtedy nic się nie zmieni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi