bluber 1 183 Opublikowano 13 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2021 2 godziny temu, orion50 napisał: Mial ktoś problem z Y? Czasem nie łapie. Da się reklamować samego pada? Można. Zarejestruj na stronie numerem seryjnym i zgłoś do supportu. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2021 66 dni od premiery i nie miałem żadnej awarii z konsolą. Tylko co dwadzieścia kilka dni pad przestaje działać, ale wkładam nowe baterie i problem znika. Umowa M$ z Duracell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Oho, czyżby już niedługo? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Że jeszcze nie zapomniałeś o tym iksbonie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Wyobraź sobie wredny że gdybyś to ty wysłał go do serwisu to już miałbyś konsole u siebie a tak Euro robi za pośrednika Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Wiekszosc czasu przelezala w magazynie w euro. Zanim wysłali to pracownik w domu pewnie "posprawdzal" czy rzeczywiscie sie sama wylacza Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 336 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Pracownicy magazynu euro zrobili sobie zawody w FIFE. 3 sezony rozgrywek Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Wgrali nowy soft i konsola ok Btw... 13go był kolejny update. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Wredny całe życie na Playstation, to nie wiedział, że można konsolę bezpośrednio do serwisu wysłać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Ja to myślę, że dział dot. konsoli konkurencji powinien zrobić zrzutkę na ps5 dla wrednego jako ofiary polityki ms. Bez wrednego temat awaryjności nie miałby sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 8 minut temu, Michał102 napisał: Wgrali nowy soft i konsola ok Btw... 13go był kolejny update. Gdzie ten update? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 10 minut temu, Michał102 napisał: Wgrali nowy soft i konsola ok Btw... 13go był kolejny update. Oby nie, bo jeśli hardware to Wredny jeszcze się nawojuje z serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Ja myślę, że to soft odwalał jaśki. U mnie zwiechy też się zdarzały, choć rzadko. Po pierwszym upie zdecydowanie się nasiliło i jak dłużej grałem w FH4, to praktycznie zawsze była jakaś zwiecha lub wywalenie do dasha, no i QR działał randomowo. Teraz wszystko już działa perfekcyjnie i raczej nie jest to kwestia przypadku, tylko cały czas to łatają i poprawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 5 minut temu, Michał102 napisał: Ja myślę, że to soft odwalał jaśki. U mnie zwiechy też się zdarzały, choć rzadko. Po pierwszym upie zdecydowanie się nasiliło i jak dłużej grałem w FH4, to praktycznie zawsze była jakaś zwiecha lub wywalenie do dasha, no i QR działał randomowo. Teraz wszystko już działa perfekcyjnie i raczej nie jest to kwestia przypadku, tylko cały czas to łatają i poprawiają. Ale u wrednego to w ogóle wyłączało xboxa a nie tylko zwiechy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: Wredny całe życie na Playstation, to nie wiedział, że można konsolę bezpośrednio do serwisu wysłać. Wiedział, ale chciał na rękojmię zwrot kasy otrzymać (ew. nówkę sztukę). Niestety EURO na to nie poszło, a skoro już zostawiłem u nich konsolę to stwierdziłem "a co mi zależy, ślijcie do serwisu" i tak to się potoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Godzinę temu, Emtebe napisał: Gdzie ten update? ja mam wył. automatyczne aktulizacje i wyszukałem ręcznie w ustawieniach Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Przed świętami kupiłem pięknego, białego pada. I w ogóle nie działał. W ogóle się nie włączał. Myślałem, że się rozpłaczę. Jest w reklamacji. To nie wiersz. To lament. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 58 minut temu, lpcl napisał: Ale u wrednego to w ogóle wyłączało xboxa a nie tylko zwiechy. Też tak miałem ze 2 razy. Gdyby to była wina konsoli, to samo by się nie naprawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 56 minut temu, Michał102 napisał: Też tak miałem ze 2 razy. Gdyby to była wina konsoli, to samo by się nie naprawiło. Nie chcę tutaj tłumaczyć za wrednego ale on tak miał non stop więc trochę inny przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 450 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Non stop przy konkretnych tytułach, bo inne gierki działały bez zarzutu, więc w ch#j dziwny przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Kumpel ma sexa od premiery i nigdy ani jednej zwiechy nie miał. To jak to tłumaczyć? On ma konsolę sprawną, ja pół zepsutą, a Wredny całkiem zepsutą? Zjebany soft działa randomowo i tyle. Jednemu krzaczy się nan stop, a innemu wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 U mnie występują problemy z dźwiękiem i potrafi mi rozłączyć pada zaraz po włączeniu konsoli, na soundbarze mam ściny dźwięku, a na słuchawkach po kablu z pada wszystko git Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Rozłączyło mi pada raz i światełko na nim migało. Pomogł restart konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 16 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Godzinę temu, Michał102 napisał: Kumpel ma sexa od premiery i nigdy ani jednej zwiechy nie miał. To jak to tłumaczyć? On ma konsolę sprawną, ja pół zepsutą, a Wredny całkiem zepsutą? Zjebany soft działa randomowo i tyle. Jednemu krzaczy się nan stop, a innemu wcale. Jakieś randomowe rozłączanie to tak ale tutaj trochę to dziwne, bo hardware w końcu ten sam a jak komuś tak się krzaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ainam102 0 Opublikowano 17 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2021 No i moja konsola serie X padła po miesiącu, łącznie pograłem ze 100 godzin, najpierw rano były problemy z parowaniem pada i musiałem robić twardy reset by połączyć pada, wieczorem chciałem włączyć konsole, oczywiście pad nie połączony to włączam przyciskiem i konsola uruchamia się na 30 sekund a potem wiatrak staje, brak sygnału na tv , zmieniałem gniazdka i nic to nie daje, konsola jedzie do serwisu. Znalazłem dyskusje na pomocy Microsoft i setki osób ma podobny problem, co ciekawe dotyczy to konsol wyprodukowanych w sierpniu i jeden z gości dostał nieoficjalnie wiadomość na infolinii że MS wie że jest problem z całą partią produkcyjną. Moja konsola tez wyprodukowana w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi