Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 554 Opublikowano 5 lutego 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 lutego 2021 9 1 1 Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 @Wredny i sciagaj te Tytany bo ilez mozna czekac do chooia xD Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 Dobrze że w przypadku Xboxa to można dziś wyjść z Marketu z nową konsolą. Bo sony to wiadomo, czekamy do końca 2021 zanim sytuacja może się unormuje z dostawami. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 No tak nie do końca. Po robocie poszedłem do najbliższego Euro i tylko XSS na półce. Gołego XSX nie ma prawie wcale i fartem kierownik namierzył jedną sztukę, która "właśnie weszła do magazynu centralnego". Zaklepał, przekierował na swój sklep i niby w poniedziałek mam odbiór. 1 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 19 minut temu, Wredny napisał: No tak nie do końca. Po robocie poszedłem do najbliższego Euro i tylko XSS na półce. Gołego XSX nie ma prawie wcale i fartem kierownik namierzył jedną sztukę, która "właśnie weszła do magazynu centralnego". Zaklepał, przekierował na swój sklep i niby w poniedziałek mam odbiór. Znam typów, którzy twierdzą, że mase Series X’ów zalega na półkach 2 Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 Nie chciałem tu wspominać o tych odklejeńcach z CW Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 no np. wczoraj w mm w forum w Gdańsku, pełne półki series x (golasy )i series s. dla porównania z ps5 tylko pady i gry. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 51 minut temu, Słupek napisał: no np. wczoraj w mm w forum w Gdańsku, pełne półki series x (golasy )i series s. dla porównania z ps5 tylko pady i gry. I co teraz Wredny ma jechać do marketu w Gdańsku żeby wymienili mu konsole? Co twoje wczorajsze obserwacje z media marketu wnoszą do tematu? Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 Pewnie nic nie wnosi ale oprócz "odklejeńców z CW" też mieszkańcy z Gdańska widzą xsx na półkach (i na paletach). 5 godzin temu, Szymek napisał: @Wredny i sciagaj te Tytany bo ilez mozna czekac do chooia xD TFall 2? Multi dobre? Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 51 minut temu, ASX napisał: I co teraz Wredny ma jechać do marketu w Gdańsku żeby wymienili mu konsole? Co twoje wczorajsze obserwacje z media marketu wnoszą do tematu? Akurat Wredny jest z trójmiasta, więc jakby nie to że kupił w Euro to mógłby tam jechać 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 58 minut temu, LiŚciu napisał: Pewnie nic nie wnosi ale oprócz "odklejeńców z CW" też mieszkańcy z Gdańska widzą xsx na półkach (i na paletach). TFall 2? Multi dobre? Jedynka lepsza. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 (edytowane) 40 minut temu, lpcl napisał: Jedynka lepsza A w życku. Jedynka ma inną kolorystykę. Ale pod względem Tytanów i mobilności pilotów to jest dużo gorzej. Reszta kwestia gustu. No i kampania z BT @LiŚciu no troche miesiecy tam zostawilem na serwerach. Nie zaluje ani minutki. Nadal grywam. W sumie po wykasowaniu Destiny to jedyne multi w ktore gram Jest fun z latania po mapie, wyniki sa, mecze wyszykuje szybciutko. Edytowane 5 lutego 2021 przez Szymek Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 15 minut temu, Szymek napisał: A w życku. Jedynka ma inną kolorystykę. Ale pod względem Tytanów i mobilności pilotów to jest dużo gorzej. Reszta kwestia gustu. No i kampania z BT No jak dla mnie to w dwójce te tytany to takie cieniutkie w porównaniu do jedynki. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 5 lutego 2021 Opublikowano 5 lutego 2021 3 minuty temu, lpcl napisał: No jak dla mnie to w dwójce te tytany to takie cieniutkie w porównaniu do jedynki. Tak multi zdecydowanie w jedynce wpierw na pc a potem po roku na Xbox one spędziłem że 40 h a dla mnie to dużo w multi. W 2 kampania single świetna ale mutli już nie Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 8 minut temu, lpcl napisał: No jak dla mnie to w dwójce te tytany to takie cieniutkie w porównaniu do jedynki. ma calkiem odwrotnie mimo ze mam dopiero 24h i dobijam regeneracje to ani razu nie dalem rady chyba przezyc w Tytanie do konca meczu. Gdzie nie raz robilem to w dwojce. Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 (edytowane) Multi w tf2 to kolorowe gówno bez pomysłu, ze zjebanymi mapami Przejść singla i zapomnieć Statystyki z pierwszej części Edytowane 6 lutego 2021 przez maciekww28 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 7 godzin temu, balon napisał: Akurat Wredny jest z trójmiasta, więc jakby nie to że kupił w Euro to mógłby tam jechać A to nie wiedziałem, więc może faktycznie to była jakaś porada. Z tym że z tego co pamiętam Wredny zamawiał z Euro i to tym sklepie ma być wymiana, więc informacje co widział słupek w media markt niewiele mu pomogą 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 7 godzin temu, balon napisał: Akurat Wredny jest z trójmiasta, więc jakby nie to że kupił w Euro to mógłby tam jechać 24 minuty temu, ASX napisał: A to nie wiedziałem, więc może faktycznie to była jakaś porada. Z tym że z tego co pamiętam Wredny zamawiał z Euro i to tym sklepie ma być wymiana, więc informacje co widział słupek w media markt niewiele mu pomogą W Euro i tak napisałem, co nie zmienia faktu, że nawet w PL nie jest łatwo o XSX. Wczoraj byłem w gorzowskim MM i zero konsol. Cytuj
Słupek 2 146 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 ehhhh, panie microsoft polska, to nie miała być porada a nawiązanie do poprzednich postów. że walajace się z xboxy to nie tylko wymysł klapow. no i Wredny po raz kolejny miał pecha, że wybrał euro. tyle i aż tyle Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 13 minut temu, Słupek napisał: ehhhh, panie microsoft polska, to nie miała być porada a nawiązanie do poprzednich postów. że walajace się z xboxy to nie tylko wymysł klapow. moim zdaniem problemy z dostępnością konsol to nic pozytywnego (pewnie gdyby xboxy zalegały na pólkach Wrednemu znacznie łatwiej byłoby wymienić konsole tak jak chciał od początk i nie musiałby na nią tyle czekać) Dużo ludzi, przeważnie fani jednej słusznej marki przesiąkli narracją, że to fajnie że często nie da się normalnie kupić konsol, trzeba na nie polować w internecie, albo kupować od scalperów srogo przepłacając, domyślam się że może chodzić o podświadome poczucie dziwnie rozumianej "elitarności". A fakt że jakąś konsole można czasami normalnie jak człowiek zdjąć z półki i podejść do kasy to coś złego i oznacza to że konsole się "walają" i się nie sprzedają - idiotyczne, prawda? Moim zdaniem należy raczej krytykować i jebać producentów konsol (zarówno Sony jak i Micro$oft), a także producentów kart graficznych, za to że nie dali rady wyprodukować wystarczającej ilości sprzętów. Cytuj
Ukukuki 6 989 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Przecież to nie ich wina ,że nie dają rady. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 lutego 2021 Opublikowano 6 lutego 2021 Z drugiej strony tak mało tego nie wyprodukowali. Chyba podobnie jak nie więcej jak w przypadku 8 generacji na start? To popyt jest szalony i ludzie przez izolację i HO kupują na potęgę elektronikę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi