ASX 14 592 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 1 minutę temu, balon napisał: Z drugiej strony tak mało tego nie wyprodukowali. Chyba podobnie jak nie więcej jak w przypadku 8 generacji na start? To popyt jest szalony i ludzie przez izolację i HO kupują na potęgę elektronikę. no z danych wynikach to dostawy są mniej więcej takie same jak w 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Patrząc na ten ogólny syf przez covid na produkcjach (problemy z kadrą przez liczne L4, kwarantanny całych lini produkcyjnych, mniej płynne dostawy półproduktów, praca z domu części pracowników biurowych i specjalistów itd.), to wg mnie i tak dali radę. Inna sprawa to handlarze, których nie było przy premierze poprzednie generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Troche rozkręcłem temat dostępności. Sorka. TF2 własnie ściągam - spróbuje. Mam Cie @Szymek chyba we friendsach więc moze kiedyś dołącze jak/jesli coś zaczne ogarniać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Panowie u mnie series X schodzą po 2650 i ludzie kupują, także na prawdę jest dużo lepiej niż z ONE. Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Pad mi driftuje Zdarzyło się to komuś czy tylko ja mam takie szczęscie? Uderzać do Euro czy Microsoftu? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Jak chcesz czekac 3 miesiace to do euro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 48 minut temu, LiŚciu napisał: Troche rozkręcłem temat dostępności. Sorka. TF2 własnie ściągam - spróbuje. Mam Cie @Szymek chyba we friendsach więc moze kiedyś dołącze jak/jesli coś zaczne ogarniać. Spoczko. Któregoś wieczorka można postrzelać. Mogę wytłumaczyć jak się szybko lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Ja jutro na mszy świętej będę się modlił żeby Wredny dostał w poniedziałek sprawnego Xboxa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Myślałem, że temat awaryjności w nowych konsolach MS to coś w rodzaju legend, opowiadanych wnukom. Do momentu jak mi sprzęcik nie pokazał czarnego ekranu w połowie rozgrywki. Telefon do supportu i mogę już zamawiać kuriera. Wszystko fajnie, tylko niepokoi mnie jedna kwestia: Cytat Proces dostarczenia konsoli z działu serwisu na Pana adres zamieszkania zostanie zrealizowany za pośrednictwem poczty polskiej z maksymalnym okresem dostarczenie 28 dni. Poczta Polska? No to już mogę kupować nową konsolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jak się zgłasza awarię przez stronę internetową jest wysyłane przez ups. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Z tego co mi napisali w mailu, wraca Pocztą Polską. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 No trudno, z chęcią przygarnę drugą konsolę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Tłumaczę żart użytkownika Wredny: "Użytkownik Wredny jest listonoszem i zażartował (mam nadzieję) że ukradnie konsolę użytkownika Texz." Możecie dawać mu uśmieszki. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A słyszeliście ze listonosz zawsze puka dwa razy ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 A też się zdarzało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Jak jest ładna, to nawet i trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Hej, mam problem z parowaniem pada. Po prostu się nie paruje. Klikam przycisk parowania na konsoli, trzymam na padzie. Zawibruje na koniec i nic. Pad dalej miga. Ktoś ma na to sposób? Czy reklamacja. Dodam, że "odparowało" tego pada podczas sesji w... Cyberpunka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Spróbuj kablem podłączyć na chwilę i zobacz, czy trzyma parę. Cytuj Odnośnik do komentarza
BrandonLee_z_TheCrow 96 Opublikowano 13 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Dobra, już mam. Trzeba było konsolę wyłączyć z prądu. Cytuj Odnośnik do komentarza
panHavan 5 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 W dniu 13.02.2021 o 12:16, BrandonLee_z_TheCrow napisał: Hej, mam problem z parowaniem pada. Po prostu się nie paruje. Klikam przycisk parowania na konsoli, trzymam na padzie. Zawibruje na koniec i nic. Pad dalej miga. Ktoś ma na to sposób? Czy reklamacja. Dodam, że "odparowało" tego pada podczas sesji w... Cyberpunka. u mnie ten problem z "odparowaniem" pada to codzienność niestety nie ma żadnej zależności, czy to rodzaj gry, czas grania, światło czy ciśnienie też różne - po prostu w losowych momentach raz dziennie przynajmniej się dzieje i trzeba wypinać konsolę z prądu dodatkowo podobnie mam tak ze słuchawkami - same wypinają mi pada podczas wyłączania zasilania gdzieś czytałem że m$ jest świadom tego problemu i pracuje nad rozwiązaniem, ale gdzie to było to nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 Spróbuj wyłączyć konsolę trzymając przycisk 10 sekund. U mnie się to uspokoiło, ale ostatnio była jakaś aktualizacja, więc może coś już naprawili Cytuj Odnośnik do komentarza
panHavan 5 Opublikowano 14 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2021 2 godziny temu, Michał102 napisał: Spróbuj wyłączyć konsolę trzymając przycisk 10 sekund. U mnie się to uspokoiło, ale ostatnio była jakaś aktualizacja, więc może coś już naprawili po aktualizacji bez zmian - ostatnia 9 lutego była Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 15 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 U mnie ostatnia jest z 11.02. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 012 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 Czy po uruchomieniu konsoli bez płyty w napędzie też macie takie sekundowe "chrupnięcie"? Wydaje mi się, że to sprawka napędu, który sprawdza czy płyta jest w środku. Od długiego czasu miałem płytę w napędzie więc mnie to nie dziwiło, a teraz się zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 2 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 U mnie też coś takiego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi