dee 8 808 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 #xboxlivesmatter 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 35 minut temu, Czoperrr napisał: Zrobiłem to za nich przed wysyłką Lepiej proś by Wredny zadziałał. Mimo wielomiesięcznej sagi odniósł sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Wredny chyba dostał replacement ze sklepu, więc co on tam może Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 5 minut temu, Czoperrr napisał: Wredny chyba dostał replacement ze sklepu, więc co on tam może W końcu ta ksywa nie wzięła się z nikąd. Zapracował na nią wielomiesięcznym stalkowaniem i gnębieniem pracowników euro. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 31 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 31 marca 2021 Szkoda, że XKOM w mieście zamknięty bo już bym tam był Cytuj Odnośnik do komentarza
Milosierny 0 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Witam, tydzień temu podczas grania w gta IV mój XSX się do 0 wyłączł i aktualnie nie reaguje na żadne działania(zapewne zasilacz). Mój problem polega na tym że aktualnie(jeszcze 4 tyg) jestem za granicą w NL. Pytanie, czy można zareklamować konsole w innym kraju niż została zakupiona?(wzięta w xkomie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2021 Rejestrujesz chęć naprawy na stronie Microsoftu, wpisujesz dane i aktualny adres. Możesz to zrobić bez problemu z NL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 147 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Cytat Xbox Series X - konsola z uszkodzonym fizycznie gniazdem HDMI trafiła do „jakiegoś” serwisu... Naprawa się nie powiodła Co jest nie tak na zdjęciu? Edit. Rozebrałem konsole do płyty głównej. Obraz nędzy i rozpaczy to mało powiedziane. Właściciel tej konsoli przyjechał z nią osobiście (trasa 100km od Kielc) i robię ją od ręki. Ale rzeźba Edit2. Operacja sie udała, pacjent przeżył i poprawnie wyświetla obraz Godzina 19:40 klient odebrał konsole i pojechał w siną dal uważajcie komu powierzacie swoje sprzęty Kolejne uszkodzone HDMI i nieudana naprawa druciarza jakiegoś Swoją droga zastanawiam sie czemu ludzie wysyłają do takich "serwisantów" normalnie taką usterkę wyrwanego pinu o HDMI oficjalny serwis powinien załatwić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 843 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 4 godziny temu, Figuś napisał: Kolejne uszkodzone HDMI i nieudana naprawa druciarza jakiegoś Swoją droga zastanawiam sie czemu ludzie wysyłają do takich "serwisantów" normalnie taką usterkę wyrwanego pinu o HDMI oficjalny serwis powinien załatwić. Samo się nie uszkodziło i zapewne jest to wina użytkownika. MS tego nie wymieni w ramach gwarancji, a koszt naprawy droższy niż w takim pkt. Dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Dlaczego mieliby tego nie naprawić w ramach gwarancji? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 843 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Ile znasz osób którym zepsuł się port hdmi od wkładania i wyciągania wtyczki? Ilu tutaj na forum „ popsuł” się port, bo włożyli kabel? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 147 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 No na chłopski rozum jak dla mnie to wada fabryczna skoro piny same sie wyrywają przy wyciąganiu przewodu z portu i powinno to być naprawione w ramach gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 3 minuty temu, iluck85 napisał: Ile znasz osób którym zepsuł się port hdmi od wkładania i wyciągania wtyczki? Ilu tutaj na forum „ popsuł” się port, bo włożyli kabel? Ale jaki ma to związek? Konsola się popsula to producent w ramach gwarancji ma ją naprawić i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 1 minutę temu, Figuś napisał: No na chłopski rozum jak dla mnie to wada fabryczna skoro piny same sie wyrywają przy wyciąganiu przewodu z portu i powinno to być naprawione w ramach gwarancji. A mi się wydaje że są osobniki których przerasta odpowiednie wpinanie i wypinanie kabli. O tym co piszecie wystarczy zobaczyć jak na tym zdjęciu jest porysowana obudowa przy złączu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 843 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 3 minuty temu, ASX napisał: Ale jaki ma to związek? Konsola się popsula to producent w ramach gwarancji ma ją naprawić i tyle Jak rzucisz konsolą i pęknie obudowa, to maja Ci wymienić, bo pękła obudowa? Taki ma związek. Ten serwisant którego filmy tu się przewijają „ sugeruje” ze coś jest na rzeczy. On się zna na obsłudze sprzętu do naprawy elektroniki i tyle. Już wcześniej wspominałem o porysowanej obudowie i wyglada to jak ktoś na ślepo wpina kabel. Uszkodzenie następuje z winy użytkownika. Właściciel wie, że producent mu tego nie naprawi dlatego oddaje do takiego serwisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 3 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2021 Obudowa strasznie porysowana, więc właściciel delikatnie z konsolą się nie obchodził ale nigdy się nie spotkałem z portem hdmi który zepsułby się od normalnego użytkowania, nawet kiedy kabel odpinany byłby dziesiątki razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Orzeł wylądował we Frankfurcie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 1 minutę temu, Czoperrr napisał: Orzeł wylądował we Frankfurcie Jeszcze zdążysz poleciec na księżyc jak dobrze pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Kurna, gram, gram, a tu czarny ekran. Brak outputu, niezależnie co zrobię. Rozłączyłem dziadostwo od zasilania i czekam... Ostatnimi razy pomagało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 35 minut temu, Texz napisał: Kurna, gram, gram, a tu czarny ekran. Brak outputu, niezależnie co zrobię. Rozłączyłem dziadostwo od zasilania i czekam... Ostatnimi razy pomagało. Ja tak miałem że 2 razy ale przy wstecznej jak szybko zacząłem przełączać z ekranu startowego do opcji w dashu. Ale tylko obraz zniknął bo kontroler działał i normalnie wyłączyłem konsolę padem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 1 godzinę temu, Texz napisał: Kurna, gram, gram, a tu czarny ekran. Brak outputu, niezależnie co zrobię. Rozłączyłem dziadostwo od zasilania i czekam... Ostatnimi razy pomagało. W co grałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 42 minuty temu, MYSZa7 napisał: W co grałeś? Czy to ma jakieś znaczenie? Pierwszy raz w Control. Następny blackout po Dirt 5. Teraz RDR2. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 7 minut temu, Texz napisał: Czy to ma jakieś znaczenie? Pierwszy raz w Control. Następny blackout po Dirt 5. Teraz RDR2. Pytam, bo zdarzało się, że blackouty pojawiały się po wznowieniach gier w Quick Resume, ewentualnie przy graniu w tytułach ze wstecznej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2021 Gierka była uruchomiona od początku. Blackout pojawił się w środku rozgrywki, ni z gruchy ni pietruchy. edit: teraz serio wyślę konsolę do serwisu, zmiana kabla hdmi, monitora, tvika, reset wideo, wyłączenie z prądu na jakiś czas, nic nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Update: No ciekawe co tam zrobią z konsolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi