messer88 6 436 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Żeby tylko nie było żadnego donatella na serwisie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 (edytowane) 20 godzin temu, Texz napisał: Gierka była uruchomiona od początku. Blackout pojawił się w środku rozgrywki, ni z gruchy ni pietruchy. edit: teraz serio wyślę konsolę do serwisu, zmiana kabla hdmi, monitora, tvika, reset wideo, wyłączenie z prądu na jakiś czas, nic nie pomaga. Poczekaj na update systemu w tym miesiącu, bo jest to znany bug dasha. Dla insiderów jest już aktualizacja, która to naprawia. Klik Edytowane 7 kwietnia 2021 przez cithall Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 2 godziny temu, cithall napisał: Poczekaj na update systemu w tym miesiącu, bo jest to znany bug dasha. Dla insiderów jest już aktualizacja, która to naprawia. Klik No fajnie ale jak mam ten update zainstalować? Konsola się włącza i to wszystko co z nią mogę zrobić. Ewentualnie mogę ją jeszcze wyłączyć. Nawet rąk nie mogę nad nią ogrzać, bo to powietrze ledwie letnie z niej się wydobywa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 11 minut temu, Texz napisał: No fajnie ale jak mam ten update zainstalować? Konsola się włącza i to wszystko co z nią mogę zrobić. Ewentualnie mogę ją jeszcze wyłączyć. Nawet rąk nie mogę nad nią ogrzać, bo to powietrze ledwie letnie z niej się wydobywa... A, próbowałeś hard reset, tam powinna być opcja updatu z pena. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Sprawdzałeś może czy można włączyć troubleshoot menu w konsoli? Jest to takie recovery menu dla konsoli gdzie można zainstalować system offline, czasami pomaga jak się spierdzieli system. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 7 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 kwietnia 2021 Próbowałem resetu rozdzielczości -> brak outputu na TV Throubleshoot konsoli -> brak outputu na TV, nawet jeżeli się włącza to nie ma obrazu. Próbowałem dostać się do konsoli zdalnie -> Router ją wykrywa, przydziela IP, wykrywa pakiety ale nie da się do niej podłączyć. Zmieniałem kable, telewizory, nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 Ile mniej więcej czekaliście na naprawę Xboxa w serwisie? Wczoraj dostałem update, że już jest na serwisie, zastanawiam się jak długo tam będzie leżeć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 712 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 W dniu 30.03.2021 o 09:13, Czoperrr napisał: Ciekawe czy mi spencer odda za nerwy i stracony miesiąc PASSA Dopiero dziś nadrabiam zaległości w tym temacie. Jeżeli chodzi niemożliwość korzystania z Game Passa w trakcie przykładowo naprawy to z tego co kojarzę można na supporcie poprosić o wstrzymanie subskrypcji. Kiedyś wrzucali do paczek z naprawionym sprzętem kody na miesiąc Live'a, teraz trzeba samemu się tym zająć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2021 4 godziny temu, Czoperrr napisał: Ile mniej więcej czekaliście na naprawę Xboxa w serwisie? Wczoraj dostałem update, że już jest na serwisie, zastanawiam się jak długo tam będzie leżeć. Wrzuć na forum info jak stamtąd wyjdzie, to będziemy wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 Dzisiaj wzięli Xboxa do reparacji, a dwie godziny później dostałem maila, że już paczka poszła do wysyłki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 146 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 Wypili kawkę i spakowali Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 No ciekawe, mogliby napisać w mailu co zostało zrobione, a tak dostanę kartkę, że działa i mam zrobic reset Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 Zrobili pewnie tylko hard reset i tyle xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 W zgłoszeniu już im opisywałem, że factory reset był robiony więc liczę na większy wysiłek z ich strony Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 Ile trwa wymiana napędu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 9 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2021 25 minut temu, Czoperrr napisał: W zgłoszeniu już im opisywałem, że factory reset był robiony więc liczę na większy wysiłek z ich strony Ciekawe ile czasu im z moim zejdzie? Wg. trackingu UPS paczka powinna być u nich w poniedziałek, tak więc liczę że jeszcze pogram na urlopie w Halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Konsola już do mnie jedzie, będzie w środę. No jestem ciekaw efektu. Do rozkręcenia konsoli trzeba zerwać naklejkę z numerem seryjnym, ciekawe jak to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 12 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2021 Również jestem ciekaw co tam naprawili, całkiem szybko im to poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 465 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Nom, podejrzewam to Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Moja już wczoraj dojechała do serwisu, dziś o 4:00 dopiero przyszło info że ją przyjęli. Ciekawe czy wyślą mi tą samą konsolę, czy zrobią myk jak z X360 i dostanę jakąś używkę przetartą papierem ściernym? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Dostaniesz używanego x360 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Dlatego jak jest możliwość zwrotu do sklepu żeby oddali hajs to trzeba z tego korzystać, a nie naginać się z serwisem Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 058 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 (edytowane) Do sklepu możesz oddać zaraz po zakupie, w innym wypadku tylko serwis. Z ciekawości pytałem sklep to odpisali, że tylko serwis producenta. Edytowane 13 kwietnia 2021 przez Czoperrr Cytuj Odnośnik do komentarza
PanKamil 1 108 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 Do sklepu stacjonarnego nie oddasz kupionej konsoli, to jakiś mit. Co najwyżej możesz zgłosić reklamacje która skończy się tym, że oni wyślą sprzęt do tego samego serwisu. Jeśli konsola była kupiona przez internet to istnieje możliwość zwrotu przez 14 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 615 Opublikowano 13 kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2021 przydałby się teraz ragus to wszystko by wyjaśnił, rekojmia i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi