Opublikowano 4 maja 20213 l 2 minuty temu, orion50 napisał: Ray Tracing nawet na przycisku zasilania Chyba kolega smaruje łapy magnezją żeby lepsze tarcie było jak wciska przycisk. xd
Opublikowano 4 maja 20213 l To wciśnij i daj znać, czy napęd w końcu działa, bo jak na razie emocje rosną i ludzie muszą analizować tło na tym zdjęciu równie zapalczywie co "co tam Spencer ma za plecami dzisiaj". Nie każ czekać, prawdy dowiedzieć się muszę, bo się uduszę.
Opublikowano 4 maja 20213 l Okej konsola podłączona i działa jak talala. Znów mogę walczyć w CW za markę
Opublikowano 4 maja 20213 l 21 minut temu, Czoperrr napisał: Okej konsola podłączona i działa jak talala. Znów mogę walczyć w CW za markę a wkładałeś już DVD do napędu?
Opublikowano 4 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wczoraj FPS BOOST 100 GIER dzisiaj Zielony Brat dostał nową konsole a do E3 jeszcze miesiąc schabek i rozi na granicy wytrzymałości,
Opublikowano 4 maja 20213 l Super, że konsola dotarła i znów możesz czerpać przyjemność z dobrodziejstwa Pana Filipa Spencera. Niech zielona światłość czuwa nad Twoim sprzętem. @Czoperrr, udanej rozgrywki <3
Opublikowano 5 maja 20213 l Bardzo dobry akcent z tą konsolą @Czoperrr Może się chińskie ludziki z podzespołami wyrabiają, że w końcu wysyłają konsole w stanie w jakim powinni od samego początku wysyłać. Miłego grania
Opublikowano 6 maja 20213 l Czy wam też się wysypał xbox network? Pokazuje mi w statusie połączenia, że mają jakieś problemy z purchase and content usage i mimo, że mam gp ultimate wykupionego, to nic się nie chce odpalić i wywala dodatkowo błąd 0x803f900a
Opublikowano 21 maja 20213 l Zakładam temat, bo nie chciałbym śmiecić w innych. Zauważyłem, że od dwóch dni mój XSX nie ładuje pada, wyposażonego w oficjalny, microsoftowy "Play & Charge": Poszukalem w sieci i kilka osób ma podobny problem, a ich diagnozą jest wadliwa sztuka i odesłanie jej Microsoftowi (podobno wymieniają). Jeden koleś dodał, że jemu też się to zdarzyło, ale niedawno była aktualizacja pada, więc po jej ściągnięciu znów zaczęło mu ładować. U mnie niestety nic się nie polepszyło i zarówno na włączonej, jak i wyłączonej (jak to zwykle robiłem) konsoli, zestaw P&C się nie łąduje i stan bateryjki wciąż jest czerwony. Chyba będzie trzeba przeprosić się z bateryjkami z IKEA, bo niby mogę grać na tym dłuuuugaśnym kablu, ale chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. I tutaj pytanie - na pewno na forumku jest ktoś, kto również korzysta z tego rozwiązania, więc chciałbym wiedzieć - czy po ostatniej aktualizacji wszystko u Was działa, czy może ona jest właśnie przyczyną?
Opublikowano 23 maja 20213 l W dniu 21.05.2021 o 21:06, Wredny napisał: Zakładam temat, bo nie chciałbym śmiecić w innych. Zauważyłem, że od dwóch dni mój XSX nie ładuje pada, wyposażonego w oficjalny, microsoftowy "Play & Charge": Poszukalem w sieci i kilka osób ma podobny problem, a ich diagnozą jest wadliwa sztuka i odesłanie jej Microsoftowi (podobno wymieniają). Jeden koleś dodał, że jemu też się to zdarzyło, ale niedawno była aktualizacja pada, więc po jej ściągnięciu znów zaczęło mu ładować. U mnie niestety nic się nie polepszyło i zarówno na włączonej, jak i wyłączonej (jak to zwykle robiłem) konsoli, zestaw P&C się nie łąduje i stan bateryjki wciąż jest czerwony. Chyba będzie trzeba przeprosić się z bateryjkami z IKEA, bo niby mogę grać na tym dłuuuugaśnym kablu, ale chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. I tutaj pytanie - na pewno na forumku jest ktoś, kto również korzysta z tego rozwiązania, więc chciałbym wiedzieć - czy po ostatniej aktualizacji wszystko u Was działa, czy może ona jest właśnie przyczyną? A powiedz tak z ciekawości bo zawsze zastanawiałem się czy warto w te aku inwestować. Ile trzymają takie akumulatorki po pełnym naładowaniu? Osobiście zawsze używałem dobrych akumulatorków AA jak EJELOOP'a. Teraz mam akurat dosyć słabe bo 1900mAh ale i tak prawie tydzień trzymają, a gram po 6-10h. dziennie. Jeden komplet mam w padzie, a drugi ładuje się w ładowarce i zmieniam w razie potrzeby.
Opublikowano 23 maja 20213 l No i tak właśnie też zamierzam aktualnie. Ten zestaw, kiedy działa, to spoko opcja - też prawie tydzień trzyma, ale okazuje się, że często trafia się wadliwy, więc lepiej zostać przy bateryjkach.