BRY@N 1 592 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Te porty HDMI są tragicznie zrobione ja jak miałem XSX to kupiłem przejściówkę w kształcie L żeby tak kabel portu nie obciążał Cytuj
Maciao 0 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Hej. wymieniłem Ske na X. Na poprzedniej konsoli nie miałem problemu z pobieraniem. Teraz po kablu mam 58Mb/s, na WiFi 180Mb/s. Na teście mam 650Mb/s. Dostawca internetu Orange. Podłączone bezpośrednio do modemu od nich. Myślicie że jakiś problem z przepustowością. Czy coś ze sprzętem? Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Teoretycznie nie powinno być różnicy, może spróbuj ustawić DNS w konsoli recznie? Googlowskie są spoko: 8.8.8.8 i 8.8.4.4. Cytuj
Maciao 0 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Teoretycznie nie powinno być różnicy, może spróbuj ustawić DNS w konsoli recznie? Googlowskie są spoko: 8.8.8.8 i 8.8.4.4. Próbowałem ten sposób. Jest ustawione. Teraz było przez chwilę okej, około 540Mb, teraz znowu ok. 70Mb. Może serwery Microsoftu w niedzielę świrują 🙁 Co więcej podłączenie i odłączenie kabla Ethernet do konsoli, powoduje nagłe zwiększenie prędkości. Cytuj
Homelander 2 211 Opublikowano 9 grudnia Opublikowano 9 grudnia U mnie śmieszna sprawa. Podłączyłem Xboxa do innego tv i działa. A na moim głównym nie. Na żadnym porcie, na żadnym kablu. PS5 działa bez problemu. Muszą to być jakieś ustawienia tv, ale sprawdzałem wszystko po kolei i nic tam nie ma co by wykluczało działanie konsoli. Chuj wie o co chodzi. W każdym razie Indiana już zassany, więc pogram jak człowiek Cytuj
Bzduras 12 762 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Może port w TV walnięty, a nie w samej konsoli? Pewnie nie, bo jak znam życie to od razu podłączyłeś coś innego w to wejście i działa. Cytuj
BRY@N 1 592 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia Może to nie ustawienia na TV a w konsoli coś jest ustawione i się gryzie z TV Cytuj
Homelander 2 211 Opublikowano 10 grudnia Opublikowano 10 grudnia No nie port, bo nawet napisałem, że sprawdziłem w każdym i nie działa, tylko dźwięk. A PS5 działa na każdym. Ustawienia konsoli też nie, bo zresetowałem całkowicie i bez efektu. A na drugim tv działa. No nawet nie będę się zastanawiał, i tak już się przymierzam do wymiany telewizora od kilku miesięcy Cytuj
Atherius 36 Opublikowano sobota o 08:41 Opublikowano sobota o 08:41 No nie port, bo nawet napisałem, że sprawdziłem w każdym i nie działa, tylko dźwięk. A PS5 działa na każdym. Ustawienia konsoli też nie, bo zresetowałem całkowicie i bez efektu. A na drugim tv działa. No nawet nie będę się zastanawiał, i tak już się przymierzam do wymiany telewizora od kilku miesięcyCzy ten drugi tv to nie jest przypadkiem fhd? Zobacz jaką rozdzielczość daje konsola, mi to wygląda na walnięty skaler. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi