Floyd 0 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 @Wredny może musza zrobić aktualizację Windowzy 10 na Xboxie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 299 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 (edytowane) @WrednyWspółcczuje. szczerze. Wiem że nawalasz w gierki mocno i dużo a zeybany egzemplarz to po prostu pech. Edytowane 14 listopada 2020 przez LiŚciu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 @Floyd Ty no ch#j mnie obchodzi co muszą, skoro u jednych śmiga normalnie, a u innych lipa To samo mi koleś w EURO mówił - "Wie Pan, może trzeba poczekać na aktualizację" @LiŚciu Dzięki ziom. No trochę gram, ale bez przesady z tym "dużo" - wieczorami, jak już żona zaśnie - wtedy korzystam ze spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Aktualizacja XD. Skoro to hardware jest walnięty, to software nic w tym nie pomoże lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Floyd 0 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 @FakaNa razie nie wiadomo co jest walnięte. Lepiej by to był soft to łatwiej to naprawić. No nic czekam na dobre info! Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Mi się wydaje, że to właśnie software jednak, skoro na włączonym menu, pobieraniu, czy innym YouTube może działać odpalona przez cały dzień, podobnie jak podczas grania w Gearsy Ultimate i Titanfall, ale już FH, State of Decay czy Alan Wake wyłączają konsolę. Ewidentnie coś jest skopane software'owo w interakcji z tymi tytułami u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 @Wredny Na pewno soft? Też gram w FH i nie wyłącza konsoli. Mój software lepszy niż Twój? Chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 984 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 No mnie też dobrze działają gierki, czy to we wstecznej czy to bez i nic się nie zawiesza, więc obstawiam, że to sprzęt jest zepsuty ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Kumam, ale nie wydaje Ci się dziwne, że konsola bez probemu chodzi cały dzień, obsługuje pobieranie, instalację, YouTube, a także kilka gierek, ale przy kilku innych się wyłącza? Jakby był hardware to powinno chyba każdy tytuł mi wywalać Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 (edytowane) Weź ściągnij FH4 i zobacz czy tobie wykrzacza. Może rzeczywiście te gry mają jakiegoś buga. Jak bym miał lepszego neta, to sciagnałbym to state of decay na probę u siebie. Edytowane 14 listopada 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Ja też obstawiam soft, jeśli rzeczywiście kilka osob ma ten problem to za jakiś czas powinien wyjść jakiś patchu czy coś? Z ciekawości jesteś w programie insider? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 SOD to jedynka? Czyli tak naprawdę tylko gry z 360 tobie sprawiają problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 @Wredny a ile grałeś w FH, że konsola klękała? Ja miałem kilka krótkich sesji, kilka wyścigów i następna gra. Może jakbym dłużej zagrał to też by konola klękła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 8 minut temu, ASX napisał: Ja też obstawiam soft, jeśli rzeczywiście kilka osob ma ten problem to za jakiś czas powinien wyjść jakiś patchu czy coś? Z ciekawości jesteś w programie insider? Pewnie spatchują, ale cholera wie, kiedy, skoro sami na reddicie proszą, by im podsyłać filmiki, kody błędów itp. Nie jestem w tym programie (bo czytałem taką teorię, że to może być przyczyną różnych dolegliwości), ale też nie jestem na 100% pewien, czy przypadkiem gdzieś się nie zapisałem (chyba, że jest to jakoś nachalne, oczywiste i raczej przypadek nie wchodzi w grę). 8 minut temu, 20inchDT napisał: SOD to jedynka? Czyli tak naprawdę tylko gry z 360 tobie sprawiają problemy? Jedynka, tak, głównie gry z X360, choć takie Halo Master Chief Collection to tytuł już zrobiony pod XBOX ONE, a też wyłącza konsolę. Grounded jeszcze raz zrobił to samo na starcie gry, ale to ten ich early access, ostrzegają przed zwiechami, więc nie przywiązywałem zbytniej wagi do tego wydarzenia. 8 minut temu, Emtebe napisał: @Wredny a ile grałeś w FH, że konsola klękała? Ja miałem kilka krótkich sesji, kilka wyścigów i następna gra. Może jakbym dłużej zagrał to też by konola klękła. Pierwsze 2-3 razy to sam początek gry - pierwszy dojazd do eventu (to "fabularne" ściganie z tym kozakiem), parę zakrętów i cyk - konsola czarna. Czas to jakieś 5-10 minut grania. Dziś po ponownym ściągnięciu rekord - chyba ze 40 minut, zanim nastąpiło wyłączenie - już się łudziłem, że poprawa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Albo masz mega pecha i drugi raz trafiłeś na bubla, albo wsteczna im do końca nie działa. Ciężko mi uwierzyć, że to wina hardware'u, skoro część gier działa normalnie. Najlepiej by było, gdyby inni sprawdzili te same gry u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Albo masz mega pecha i drugi raz trafiłeś na bubla Nie "drugi raz" - wróciłem przecież z konsolą do domu, bo przez burdel w papierach nie mogłem nic zdziałać w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 To coś źle przeczytałem, bo myślałem, że nową podpiąłeś. Trochę ulga, bo forumkowe statystyki nie podniosą się z 90% na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Czytam teraz na tym reddicie przypadki ludzi to u jednego np wywala PUBG, które akurat u mnie chodzi normalnie. U innego z kolei problem z Forza Horizon 4, więc chyba nie ściągam (84GB), bo widzę, że to totalny random jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 7 minut temu, Wredny napisał: Nie "drugi raz" - wróciłem przecież z konsolą do domu, bo przez burdel w papierach nie mogłem nic zdziałać w sklepie Wredny a nie ma czasami jakiejś opcji przywrócenia ustawień fabrycznych? Może jakbyś od nowa wszystko powtórzył wplynie to pozytywnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Dokładnie to zrobiłem, zanim wyruszyłem do EURO, żeby zwrócić konsolę, więc po powrocie do domu miałem "tabula rasa" i zacząłem od nowa - nie pomogło, choć przez chwilę się łudziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
prz3mus 20 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Mi się wydaje, że to właśnie software jednak, skoro na włączonym menu, pobieraniu, czy innym YouTube może działać odpalona przez cały dzień, podobnie jak podczas grania w Gearsy Ultimate i Titanfall, ale już FH, State of Decay czy Alan Wake wyłączają konsolę. Ewidentnie coś jest skopane software'owo w interakcji z tymi tytułami u mnie.U mnie FH4 złapał dwa razy podczas jednej gry zawieszkę na kilkanaście sekund i raz wyłączył konsole. Przechodzę gwiezdne wojny z eaplay i Ori na zmianę, zero problemów a gram po kilka godzin.Mam nadzieję, że problem z fh wystąpił tylko tego jednego popołudnia i już nigdy więcej się nie pojawi. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 No to jednak muszę naściągać tych gier i tez przeprowadzić jakieś testy u siebie, bo do tej pory tylko dwie gry odpaliłem. Jeżeli według reddita każdy ma problemy z inną, to może więcej osób jest tym dotkniętych, tylko nie "trafili w lotka". Cytuj Odnośnik do komentarza
Inferi 49 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 10 minutes ago, Wredny said: Czytam teraz na tym reddicie przypadki ludzi to u jednego np wywala PUBG, które akurat u mnie chodzi normalnie. U innego z kolei problem z Forza Horizon 4, więc chyba nie ściągam (84GB), bo widzę, że to totalny random jest. Wyglada zatem na problem z hardware. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 Grałem póki co w Gears 5, Forza Horizon 4, Forza Motorsport 7, A way out (przeszedłem z dziewczyną całą kampanie na jednym posiedzeniu), Wiedzmin 2 (z płyty), Fifa 20 i Battlefield V. Zero zwiech, zero problemów poza wyskakującym czasem komunikacie o zrobieniu screena. Cytuj Odnośnik do komentarza
czarek250885 310 Opublikowano 14 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2020 1 minutę temu, Wredny napisał: Dokładnie to zrobiłem, zanim wyruszyłem do EURO, żeby zwrócić konsolę, więc po powrocie do domu miałem "tabula rasa" i zacząłem od nowa - nie pomogło, choć przez chwilę się łudziłem. Jednego nie kumam, wada nie wydaję się mechaniczna a raczej softwarowa. Jednakże inne osoby nie mają tego problemu z tego co tu czytam, a powinny mieć gdyż korzystają z tego samego. Może konsola kłuci się z innym urządzeniem? Strzelam, że to powoduję te problemy. Może podłącz konsolę tylko do tv i pograj chwilę i zobacz czy problem się powtórzy, jeśli tak podłącz pod inny tv wtedy wykluczysz te możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi