zloto 737 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 10 godzin temu, Wredny napisał: Wygląda to na dość powszechny problem i może być nowym RRODem. (...) Przede wszystkim nie ma szans, że te awarię będą nowym RRODem, jak to ładnie określiłeś, z prostego powodu. RROD wyskakiwał dopiero po jakimś czasie, tutaj te usterki pojawiają się kilka dni po premierze. Jeśli MS wykryje jakieś wady w swoim sprzęcie, to łatwiej jest prosić o zwrot premierowej partii, niż konsol które sprzedawały się przez kilka miesięcy. Więc nie ma szans na skalę podobna dobrego co było kiedyś, przynajmniej na podstawie aktualnych problemów. Ty kontaktowałem się z supportem MS, w celu odesłania konsoli po prostu? Myślę, że tak byłoby lepiej dla Ciebie. Oddajesz sprzęt w punkcie kurierskim, czekasz tydzień i paczka wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Czekam na odpowiedź z Euro i najpierw tam chcę wymienić, a jak znowu trafi się feler to wtedy support MS. Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Z tym Euro to jakiś dramat. Kiedyś kupowałem u nich telefon, wiedziałem jaki model chce, a oni mieli względnie atrakcyjna cene. Biorąc fona z półki, był on opisany jako wersja 4 giga ram. Dopiero w domu zorientowałem się, że to wersja 3. Pojechałem do nich i zwrócili mi tego samego dnia pieniądze, ale gdyby nie to, że na tej wystawcę pod opisem 4 giga ram leżały inne trójki, to podejrzewam, że miałbym problemy, bo na początku kręcili nosem, że ja coś ściemniam. Od tego czasu omijam ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 611 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Czytając temat można odnieść wrażenie że niektórzy z jakiegoś powodu bardzo chcieliby i wręcz kibicują temu aby nowym konsolom przydarzały podobne awarie do Czerwonego kręgu śmierci z Xboxa 360 xd Nie wiem skąd się bierze takie nastawienie ale się domyślam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawliko 6 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Z tymi listwami to dziwna sprawa, może macie jakieś buble z Chin kupione w pepco? Dobra listwa lepiej chroni sprzęt przed przepięciami i skokami napięcia gdy wyłączam prąd przez awarie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gambino 0 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 2 minuty temu, ASX napisał: Czytając temat można odnieść wrażenie że niektórzy z jakiegoś powodu bardzo chcieliby i wręcz kibicują temu aby nowym konsolom przydarzały podobne awarie do Czerwonego kręgu śmierci z Xboxa 360 xd Nie wiem skąd się bierze takie nastawienie ale się domyślam Oby nie. Człowiek chce kupić Xboxa, żeby popykać i nie chce nadziać się na minę Chciałbym żeby MS podało jakąś informację, że te problemy będą naprawiane razem z aktualizacjami i kiedy owe będzie można się spodziewać. Planuje kupić X'a przed świętami, ciekawe czy wtedy będzie jakaś nowa seria, czy dalej ta obecna. Dużo pytań, mało odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Skate 3 śmiga u mnie od rana, nawet Quick resume działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Konsola od priemiery jest prawie non stop katowana i 0 bolączek. Gierki z 360 elegancko działają. Proszę o uwzględnienie w statystyce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 U mnie też ten problem nie występuje. Grałem w Star Wars FO, Nier Automata, The Evil Within 2. Dzisiaj sprawdziłem nawet Skate 3 i Forza Horizon 4 które są często podawane w przypadku tego problemu i też nic. Konsola ma włączone VRR i podłączona do listwy. Tak z ciekawości kolega Wredny z jakiej partii ma konsolę? (Data produkcji) Moja jest z 8 sierpnia. Może ten problem dotyczy konkretnej partii, jak to było z XONE chrabąszcz edyszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
T4rson 0 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) Hej, trafiłem na ten wątek podpisuje się pod awaryjnością xbox series x. Tak to wygląda w moim przypadku. Można na yt poszukać xbox series won't start. Po prostu włącza się światełko beep i tyle. Zainstalowałem Valhalle, poszedłem porobić. Po instalacji rozsiadłem się i chciałem zagrać pograłem z może godzine 1 misja odszukać ziomków i padło. Zero reakcji na nic. Postanowiłem tego samego dnia zwrócić w MM jednak Pan powiedział, żebym wrócił w poniedziałek ze sprzętem bo nie mają kogoś kto się na tym zna :D:D Nie wiem trochę mam niesmak wymieniłbym ale mój kolega ma ten sam problem tylko inna lokalizacja inna część polski. Moja data produkcji to 7 sierpień. Pozdrawiam Edytowane 15 listopada 2020 przez T4rson Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Godzinę temu, cithall napisał: Tak z ciekawości kolega Wredny z jakiej partii ma konsolę? (Data produkcji) Moja jest z 8 sierpnia. 5. sierpnia 2020 - czyli nie ma reguły. Wczoraj nastąpiła jakaś zmiana "na lepsze", bo pierwsza Forza Horizon (płyta z X360) wiesza się już dużo później (chyba nawet półtorej godziny grania) i w inny sposób - nie poprzez gwałtowne i błyskawiczne wyłączenie konsoli, a poprzez freeze obrazu (dźwięki nadal słychać, silnik, uderzenia w inne auta, tak jakby w tle jeszcze jechało), przycisk na konsoli zaczyna migać i dopiero się wyłącza. State of Decay (cyfra) wczoraj za to nie wykoleiła się ani razu przez ponad godzinkę grania. Dziś ciąg dalszy testów - między innymi Halo MCC, które pierwsze wykazywało u mnie problemy. Od wczoraj do chwili obecnej konsola chodzi non-stop, pobierała gierki, jest absolutnie zimna, a nawet dmucha z góry chłodnym powietrzem - nie powiem, jest to imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Ale nie sugerował bym się pierwsza Forza która nie jest dostępna na storze i mają w nią wywalone. Może być zwykły bug. A do halo mcc ma być pacz pod series x na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Ja pograłem 40 minut w sod i nie było zwiech. Sciagnalem tez skate 3, ale odpale pozniej. Jestem ciekaw czy pozostale gry u wrednego nie beda wylaczaly mu calkowicie konsoli, bo moze nie podlaczanie przez listwe "naprawilo" xboxa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 29 minut temu, Wredny napisał: Od wczoraj do chwili obecnej konsola chodzi non-stop, pobierała gierki, jest absolutnie zimna, a nawet dmucha z góry chłodnym powietrzem - nie powiem, jest to imponujące Dmucha zimnem podczas gry? Nie cieszyłbym się na Twoim miejscu, bo to pierwsza oznaka tego, że coś jest nie tak z chłodzeniem. Prawdopodobnie radiator nie ma styku z APU i nie wydmuchuje ciepłego powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Może być tak jak Bzduras pisze i jest to mocno prawdopodobne przy tych objawach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 386 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Przerabiałem to z One X, także całkiem możliwe, że tutaj tkwi źródło problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) Dokładnie, u mnie po kilkudziesięciu minutach grania leci już ciepłe powietrze górą. Po dłuższej sesji konsola wydmuchiwała maksymalnie 47°C ale nie chłodne powietrze. Jak leci chłodek to zły znak. Edytowane 15 listopada 2020 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Konsola jemu dział od wczoraj i grał 2h w gearsy ultimate czy jak pisał teraz ponad godzine w sod. Sprawdziłem go w apce i gra w dead rising 3 xD. Jakby mu nie stykało, to konsola by szybko sie wylaczala. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 13 minut temu, Bzduras napisał: Dmucha zimnem podczas gry? Nie cieszyłbym się na Twoim miejscu, bo to pierwsza oznaka tego, że coś jest nie tak z chłodzeniem. Prawdopodobnie radiator nie ma styku z APU i nie wydmuchuje ciepłego powietrza. Moja niezależnie od tego co robię jest delikatnie ciepła/ciepła i dmucha wyłącznie ciepłym powietrzem. Zimnego nie czułem ani razu. Coś musi być nie tak z Twoim egzemplarzem niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) Ja mam wlaczonego xboxa od rana, a teraz jest w instanton, sciaga gierki i dmucha zimnym. Podczas grania oczywiscie ciepłe. Edytowane 15 listopada 2020 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Najlepiej ocenić temperaturę twarzą, schylając się nad konsolą. Ocena ręką może być myląca Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 6 minut temu, Emtebe napisał: Najlepiej ocenić temperaturę twarzą, schylając się nad konsolą. Ocena ręką może być myląca to prawda, czasami jak rano dotknę swojego pc-ta to jest zimny jakby całą noc na dworze stał, a w domu ciepło xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. devilbot 3 681 Opublikowano 15 listopada 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Najlepiej stanąć nad konsolą nago i sprawdzić temperaturę tą delikatną skórą między genitaliami a odbytem. 5 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 albo penisem, jak się skurczy to wylatuje chłodne powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 3 minuty temu, devilbot napisał: Najlepiej stanąć nad konsolą nago i sprawdzić temperaturę tą delikatną skórą między genitaliami a odbytem. I czekać na wejście Króla Spencera. Co te boty to ja nie wiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi