Czoperrr 5 046 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 15 minutes ago, Wredny said: Do wtorki pewnie i tak nic nie załatwię z EURO, więc sam przetestuję po tym patchu u siebie. Kurde, nie mam pojęcia, jak poważna jest to sytuacja, skoro w sumie nikt na forumku (OK, jak to pisałem to @devilbot się wstrzelił z jedną) nie odpalił tych samych gier, które u mnie stwarzają największe problemy - może to faktycznie coś z tymi tytułami jest nie-Halo No ja gram w Skate 3 od kilku godzin i zero problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 O Skate nic nie pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Po prześledzeniu dzisiaj masy wątków na reddicie zarówno z problemami ps5 jak i xsx wychodzi na to, że firmware w tych konsolach na dzień dzisiejszy to taka wczesna beta wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 24 minuty temu, 20inchDT napisał: To zanim ja to ściągnę, to bedzie juz spatchowana. We wtorek dają update do series S|X Z tego co kojarzę to obowiązkowe jest ściągniecie kilka GB żeby móc włączyć launcher w którym możemy wybrać co ma być ściągnięte. @Wredny Dam dzisiaj na noc pierwszą FH do ściągnięcia i jutro po testuję, od premiery XSX pograłem z 15-20h w FH4 i zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 O FH4 też nic nie pisałem - grałem tylko w FH i FH2, z czego dwójeczka legancko śmiga i nie robi żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 O FH4 napisałem bo ktoś wyżej(nie ty) wspomniał że mu się wykrzaczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Wczorajszy build dasha 19041.5475.201113-1945 dla insiderow beta naprawia:"My Games & AppsFixes to game installations failing preventing the launch of some titles.SystemFixes to address consoles powering off unexpectedly while in use.Various updates to properly reflect local languages across the console"Więc to raczej wina zbugowanego systemu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 To powiem Wam coś, co wysadzi Wasze mózgi... Mam XSX podpiętego do listwy... A ta jest podpięta do drugiej listwy Wszystko bangla Ale jak przyjdzie mi nowy i dłuższy kabel zasilający, to zmienię Klocka na osobne gniazdko. Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 485 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Moj sX jakby mniej smierdział,pograłem pare godzin w pubga trochę sie konsolka nagrzała ale Chiński plastik czuć tylko jak się ryj do wentylatora przystawi.Biedaczek musiał sie wygrzać chyba XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 13 minut temu, cithall napisał: Wczorajszy build dasha 19041.5475.201113-1945 dla insiderow beta naprawia: System Fixes to address consoles powering off unexpectedly while in use. Więc to raczej wina zbugowanego systemu. A kiedy mają zamiar to puścić dla reszty użytkowników, którzy nie są "insiderami"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 222 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 11 minut temu, cithall napisał: Wczorajszy build dasha 19041.5475.201113-1945 dla insiderow beta naprawia: "My Games & Apps Fixes to game installations failing preventing the launch of some titles. System Fixes to address consoles powering off unexpectedly while in use. Various updates to properly reflect local languages across the console" Więc to raczej wina zbugowanego systemu. pisałem o tym 2x że te wszystkie problemy to bankowo problem software'owy do załatania w aktualizacji up - nikt nie wie, zawsze możesz się zapisać do programu insidera jak co Cytuj Odnośnik do komentarza
cithall 107 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 (edytowane) Mamy cztery ringi testerów: Alpha, beta, delta i omega. Obecną poprawkę dostała beta i delta. Omega jest ringiem, który w zasadzie dostaje poprawki na końcu krótko przed publicznym wydaniem. Całkiem możliwe, że dostaniemy wszyscy do końca miesiąca. EDIT: Omega ring dostanie dzisiaj poprawkę, możliwe wtedy że to kwestia paru dni dla wszystkich. Tutaj można sobie sprawdzać jakie poprawki insiderzy dostają klik Edytowane 15 listopada 2020 przez cithall Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Myślę, że aż tyle im to nie zajmie, bo będą chcieli uniknąć złej prasy i zwrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 046 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 25 minutes ago, kudlaty88 said: Moj sX jakby mniej smierdział,pograłem pare godzin w pubga trochę sie konsolka nagrzała ale Chiński plastik czuć tylko jak się ryj do wentylatora przystawi.Biedaczek musiał sie wygrzać chyba XD Jakis zapach musi to wydzielać. Jestem bardzo zadowolony, nie przypomnina mi to pierwszych tygodni z PS4 kiedy plastik mi strzelał i trzeszczal podczas dłuższych sesji z konsolą Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Proponuje stworzyć i wypuścić nową serię zapachów inspirowanych Xboxem Series X. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Testów ciąg dalszy - dziś ponad dwie godzinki bezproblemowego grania w Alan Wake, a przed chwilą próba na pięknie odpicowanym pod S|X State of Decay 2 i konsola wyłączyła się praktycznie na samym początku, po zlootowaniu pierwszej skrzynki. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 842 Opublikowano 15 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2020 Godzinę temu, MYSZa7 napisał: Proponuje stworzyć i wypuścić nową serię zapachów inspirowanych Xboxem Series X. Świeczki o zapachu sprzętu Apple były. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Testów ciąg dalszy - dziś ponad dwie godzinki bezproblemowego grania w Alan Wake, a przed chwilą próba na pięknie odpicowanym pod S|X State of Decay 2 i konsola wyłączyła się praktycznie na samym początku, po zlootowaniu pierwszej skrzynki.Dziwny gość z Ciebie. 3 dzień gadasz o tym samym, zamiast zgłosić konsole na serwis. Akurat serwis ms jest bardzo sprawny, pomimo iż konsola odwiedza Berlin. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Just pipolinio things Po co ma wysyłać do serwisu, jak może dostać nową ze sklepu? W weekend i tak by nic nie załatwił, to sobie chociaż pograł w jakieś gierki. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 W euro jak dostaniesz nową to jesteś yebanym magikiem. Tam próba zwrotu czegoś kupionego stacjonarnie to pójście na wojnę. Szybciej będzie z serwisem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 388 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 10 godzin temu, Wredny napisał: Testów ciąg dalszy - dziś ponad dwie godzinki bezproblemowego grania w Alan Wake, a przed chwilą próba na pięknie odpicowanym pod S|X State of Decay 2 i konsola wyłączyła się praktycznie na samym początku, po zlootowaniu pierwszej skrzynki. Próbowałeś instalacji insajderskiego softu? Przed wymianą sztuki warto zerknąć, czy może to naprawi problem, skoro wymieniają to w patchnotesach. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) 12 godzin temu, Wredny napisał: Testów ciąg dalszy - dziś ponad dwie godzinki bezproblemowego grania w Alan Wake, a przed chwilą próba na pięknie odpicowanym pod S|X State of Decay 2 i konsola wyłączyła się praktycznie na samym początku, po zlootowaniu pierwszej skrzynki. Ja pier.dole W co ty grasz Wredny w co ty grasz Zarejestruj w końcu na stronie MS tę konsole i zgłoś ją do serwisu jako wadliwa i tyle bo to nie jest normalne. Gram od premiery sprzętu przez 5-6h dziennie, ciągle ma instant on mam załączony i nie miałem jeszcze żadnego problemu żeby gra mi scrashowała cały sprzęt. I nie oddawaj do Euro bo bedziesz czekał w ch,uuuuuuj dłużej bo oni i tak to będą załatwiać przez MS więc dochodzi ci czekanie jeszcze po ich stronie na to żeby ci zwrócili konsole a tam ziomek jak oddał to czekał 14 dni w samym euro + czas w serwisie MS a mając gwarancje door2door od MS przez 2 lata trzeba z niej korzystać a nie bawić się w jakichś pośredników (i nie oddawaj jej w twoim oryginalnym pudle od xboxa bo już go nie dostaniesz) Edytowane 16 listopada 2020 przez bluber 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Nie słuchaj go. Nie oddawaj na żadne gwarancje - w sklepie też. Kasa do łapy i bierz nową. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 Co wy pie.rdolicie Wsadź go w koc i odpal na 20 min, chwile odczekaj i powinno banglać. W 360 działało. Daj znać jak poszło 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sajmon34 181 Opublikowano 16 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2020 (edytowane) Jak przysluguje 14 dni na zwrot bez podania przyczyny to nie baw sie w półśrodki typu ms store, gwarancja czy reklamacja. Konsole w pudlo i odeslij. Chyba wytrzymasz 2tyg do zwrotu kasy Chyba ze zamawiales przez strone euro a odbierales osobiscie. To wtedy euro traktuje jak zakup stacjonarny bez mozliwosci zwrotu przez 14dni i wtedy najlepszy rozwiazanem jest zgloszenie bezposrednio do ms. Ja nauczony doswiadczeniem nigdy w zadnym sklepie nic nie kupie z odbiorem osobistym. Wszystko kurier/paczkomat. Wtedy 100% pewnosc ze ma sie 14 dni na zwrot. Juz widze te placze po premierze ps5 tych co odbiora osobiscie a bedzie wadliwa sztuka Sklep potraktuje jak zakup stacjonarny i tylko na zasadzie dobrej woli bedzie mogl wymienic. Edytowane 16 listopada 2020 przez sajmon34 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi