Wredny 9 556 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Jakbyś kliknął w ten link to wyraźnie jest mowa o XBOX ONE na samym początku. Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 (edytowane) tak jak pisze cithall dashboard i jego aktualizacje są wspólne dla wszystkich konsol. Więc ten update do którego link wkleiłeś dotyczy także Xbox Series X Edytowane 18 listopada 2020 przez ASX Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Wpadłem poczytać o waszych nowych awariach a tu wciąż to samo Wszyscy mamy ten sam soft a tylko jednej osobie się wiesza więc polecam wymianę sprzętu szanowny panie Wredny. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 16 minut temu, devilbot napisał: Wpadłem poczytać o waszych nowych awariach a tu wciąż to samo Wszyscy mamy ten sam soft a tylko jednej osobie się wiesza więc polecam wymianę sprzętu szanowny panie Wredny. W sumie chciał wymienić ale te euro robiło jakieś problemy z fakturą. 21 wiek a tam pani Grażynka w księgowości musi przekopać się przez tysiące fv aby znaleźć dowód sprzedaży. Pewnie na dodatek kobita na zdalnej siedzi więc zajmie to z pół roku. Cytuj
Michał102 870 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 A nie było już czasem jakiegoś updateu? Ja wczoraj sprawdzalem i mam soft z datą 15go Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 @devilbot tak jak wyżej pisano - problemy w Euro, więc czekam na update, a jak nie będzie poprawy to wtedy uderzam do supportu MS bez żadnych nieudolnych pośredników. Nie spieszy mi się, a wczoraj coś zakombinowałem i parę godzin grałem bez problemów w State of Decay 2, które kiedyś mi wywalało po 10 minutach, więc może znalazłem przyczynę (dziś potestuję więcej, żeby się upewnić). Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Mi się na początku wywalała Forza Motorsport 7 bez powodów. Wczoraj grałem z kumplem kilka godzin i wszystko było ok. Pewnie ciągle łatają bugi w systemie i będzie coraz lepiej. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 U mnie wszystko śmiga perfekcyjnie, sprawdziłem już kilkanaście gier. Miałem jeden błąd - grając w Gears 5 wszedłem do dashboardu by zakolejkować grę do ściągania i gdy wróciłem do gry konsola przeszła ponownie w tryb HDR (w TV pojawił się monit o sygnale HDR) to obraz zaczął szwankować - migotanie, jakieś pasy. Musiałem zresetować konsolę. To jedyny błąd jaki napotkałem przez cały tydzień. Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 16 minut temu, Wredny napisał: Nie spieszy mi się, a wczoraj coś zakombinowałem i parę godzin grałem bez problemów w State of Decay 2, które kiedyś mi wywalało po 10 minutach, więc może znalazłem przyczynę (dziś potestuję więcej, żeby się upewnić). Wychodzenie z pokoju podczas loadingu jak za czasów gierek na Commodore 64? 4 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Nie powiem, bo się będziecie śmiali A tak serio to muszę jeszcze trochę pograć i obserwować. Dam znać 3 Cytuj
Gość Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 3/4 tego tematu to koleś z ewenementem na skalę światową i posty wrednego xd Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 @WrednyNie będziemy, serio Gadaj Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 17 minut temu, krzysiekp392 napisał: 3/4 tego tematu to koleś z ewenementem na skalę światową i posty wrednego xd Statystyki prowadzone na rzecz cw podają co innego, ile tam było? 80% wadliwych jednostek? Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 2 godziny temu, lpcl napisał: Statystyki prowadzone na rzecz cw podają co innego, ile tam było? 80% wadliwych jednostek? A gdzie takie cuda idzie przeczytać? Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 2 godziny temu, lpcl napisał: na rzecz cw Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 2 godziny temu, Bzduras napisał: Jest dział poświęcony cw? Nawet nie wiedziałem, a może i lepiej bo pewnie fantastyczne rzeczy można tam przeczytać. Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Jest temat, ale to raczej rynsztok forumka. Jak chcesz się babrać w błocie to wpadaj, rzucamy w siebie gównem i jest klawo 2 Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 CW to nie jest miejsce dla ludzi o słabych nerwach. Pamiętam, że na początku gardziłem tym tematem i ludźmi tam sie udzielającymi (tymi, którzy tam są na poważnie). Teraz wpadam popatrzeć, jak się napyerdalają i od czasu do czasu trafi się jakiś śmieszny tekst. Znając jednak Twoje podejście do forumkowania, Czarku, nie wróżę Ci tam świetlanej przyszłości, chyba że jako drugi C1PEX albo inny ASX - czyli tak zwany "cock block" 1 Cytuj
Bzduras 12 530 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Dobra, dobra, opowiadaj to co za sposób na granie znalazłeś lepiej, bo ciekawość dzisiaj cały dzień mnie zżera (taka autentyczna, nieśmieszkowa). Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Niestety zadziałał efekt placebo, bo przez jakiś czas było dobrze (tak samo z siebie najwyraźniej), a dziś po godzinie wyłączyło mi konsolę przy State of Decay 2, więc bez zmian - czekam na patcha (a sądząc po rosnącej liczbie tematów na reddicie to MS musi się sprężać, bo jakoś nie wyobrażam sobie wymiany takiej ilości konsol - to byłaby porażka na całej linii, gdyby to był hardware). A tutaj jeszcze coś z oficjalnej strony supportu MS:https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/xba_console/xbox-one-x-freezes-and-shuts-down/264577fe-c708-4354-be68-8d6642767d56 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 20 minut temu, Wredny napisał: Niestety zadziałał efekt placebo, bo przez jakiś czas było dobrze (tak samo z siebie najwyraźniej), a dziś po godzinie wyłączyło mi konsolę przy State of Decay 2, więc bez zmian - czekam na patcha (a sądząc po rosnącej liczbie tematów na reddicie to MS musi się sprężać, bo jakoś nie wyobrażam sobie wymiany takiej ilości konsol - to byłaby porażka na całej linii, gdyby to był hardware). A tutaj jeszcze coś z oficjalnej strony supportu MS:https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/xba_console/xbox-one-x-freezes-and-shuts-down/264577fe-c708-4354-be68-8d6642767d56 Nawet w tym temacie radzą oddać na gwarancję, więc nie za bardzo wiem na co liczysz, bo tutaj na forum to raptem ze 2 osoby to miały. Jasne w skali paru mln to będzie kilkanaście tysięcy ale nie przesadzajmy, że to drugi rrod. Cytuj
Wredny 9 556 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Nie wiem na co liczę, ale przed chwilą znalazłem filmik jednego ziomka, który mówi, że w gierki bez problemu może grać, ale jak tylko próbuje dołączyć do Party to konsola robi dokładnie to, co u mnie (na video około 5:00): To jest dopiero ciekawy przypadek - zastanawia mnie randomowość tego problemu - skoro typ w gierki gra bez problemu, a dopiero w takim przypadku wyłącza mu konsolę. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Mnie się właśnie Control ultimate zjebało, gra się zainstalowała z płyty razem z dlc. Dziś odpaliłem normalnie ale jak wybrałem misje i szedłem do windy zacząć to było info że nie mogę bo jest w trakcie pobierania dlc.Innej nie mogłem zacząć bo postać znikła. Więc zrobiłem unistall wszystkiego. Zainstalowałem ponownie ale zamiast ściągać tone gigabajtów gra pobiera niecałe 300mb chuj wie czego i się nie odpala tylko przenosi do sklepu MS xD Cytuj
czarek250885 320 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 1 godzinę temu, Wredny napisał: CW to nie jest miejsce dla ludzi o słabych nerwach. Pamiętam, że na początku gardziłem tym tematem i ludźmi tam sie udzielającymi (tymi, którzy tam są na poważnie). Teraz wpadam popatrzeć, jak się napyerdalają i od czasu do czasu trafi się jakiś śmieszny tekst. Znając jednak Twoje podejście do forumkowania, Czarku, nie wróżę Ci tam świetlanej przyszłości, chyba że jako drugi C1PEX albo inny ASX - czyli tak zwany "cock block" Nie będę nawet sprawdzał. Wierzę na słowo. Temat dobry dla fanatyków, ja jestem fanem, ale nie zamykam się na to co się dzieję dookoła. Pewnie jakbym miał więcej czasu korzystałbym z kilku sprzętów. Jedyne co mnie leczy w tym całym cw, to wiara ludzi, że to ich jest lepsze, no i ta chorobliwa jadowitości do innych, ktorzy nie myślą tak samo. Ps. Pocieszę cię, wczoraj z Euro AGD miał dojechać mój lg cx i wiesz na stronie dalej widnieję, że idzie do mnie ich transportem firmowym. Dzisiaj dzwonię a gościu na to, że nie wie czemu nie dojechał, więc pytam kiedy to nastąpi, a on na to, że musi wrócić na magazyn i ponownie zostać nadany. Skwitowałem to, że jesteście niepoważni, człowiek cały dzień siedzi w domu na darmo. Dajesz im zarobić a oni takie jaja odwalają, ostatni raz tam coś zamawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi