20inchDT 3 363 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Dziwne, wydawalo mi sie, ze zawsze do niemiec leca rzeczy do naprawy/wymiany. Cytuj
Wredny 10 144 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Tyle, że to nie poleciało do Niemiec, a do Czech - najwyraźniej Microsoft również tam ma swój oficjalny serwis (o czym mnie wielokrotnie zapewniano, gdy poddawałem to w wątpliwość). Cytuj
Aleks 547 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Ja kiedyś reklamowałam telefon w Euro. Trochę inna sutuacja, bo po pierwszej naprawie kilka miesięcy działał. Ale za drugim razem - ten sam problem, nie zgodziłem się na naprawę i zarządałem zwrot kasy/wymiany na nowy (tak było wpisane w papierach). Po kilku dniach telefon/mail z propozycją, że albo naprawia, albo odsyłają wadliwy. O zwrocie mogłem zapomnieć. To tyle jeśli chodzi o drugą reklamacje i nasze prośby co do jej rozwiązania. Cytuj
MYSZa7 9 085 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Z tego co widzę, nie tylko Ty masz problem z MCC, który wyłącza konsolę, gdy patrzę w neta. Z innymi grami dalej masz ten sam problem @Wredny? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 53 minuty temu, Wredny napisał: Tyle, że to nie poleciało do Niemiec, a do Czech - najwyraźniej Microsoft również tam ma swój oficjalny serwis (o czym mnie wielokrotnie zapewniano, gdy poddawałem to w wątpliwość). Sprawdź inne gierki. Kiedyś pamiętam, że mój x360 też trafił do Czech. Od czasu one tylko do Niemiec, tj. Frankfurtu trafiały moje konsole. Z tym serwisem to już Ci pisałem, ja 2 razy wysyłałem i lipa za każdym razem z xox. Za trzecim skorzystałem z tego ich programu wymiany. Niestety zblokowali mi kasę do czasu odesłania starej konsoli ale ta wysłana przez nich była już git i chodziła przez 2 lata bez zarzutu. Ogólnie z tym serwisem to loteria, zresztą widać to po padach np. elite, gdzie pady się rozlatują jak chcą (za 7 stów to trochę nie teges). Cytuj
Wredny 10 144 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 33 minuty temu, MYSZa7 napisał: Z tego co widzę, nie tylko Ty masz problem z MCC, który wyłącza konsolę, gdy patrzę w neta. Z innymi grami dalej masz ten sam problem @Wredny? 12 minut temu, lpcl napisał: Sprawdź inne gierki. OK, to trzeba będzie potestować inne tytuły, skoro Halo samo w sobie może być zyebane (choć serio, ciężko mi w to uwierzyć, zwłaszcza że przecież niedawno dali jakąś aktualizację 4K120fps). Zerknąłem jednak na tego reddita to typ ma problem w ogóle z uruchomieniem gry, a ja kiedyś nawet w to pograłem z pół godzinki, więc wątpię, że to konkretnie z tą grą coś jest nie tak Cytuj
Dr.Czekolada 4 496 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 W temacie Halo nie przypominam sobie by ktoś pisał o takich problemach a parę osób w tym ja ukończyły całe MCC. Tak czy inaczej współczuję całej sytuacji. Cytuj
Bzduras 13 414 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Nie ma co, u mnie Halo działa bez jąknięcia. Leć do Euro i wyłuszcz sprawę, postrasz UOKIKiem i żądaj zwrotu hajsu, a sprzęt zamówi w innym (normalnym) sklepie. Cytuj
20inchDT 3 363 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 O tak ma być. Okulary z tego co pamiętam masz, to teraz jeszcze perukę kup do zestawu. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 W sumie Wredny to miał potrójnego pecha, konsola, zamknięte markety i jakieś janusze z obsługi. Cytuj
Wredny 10 144 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 A sklepy są nadal zamknięte, więc nie ma jak awantury zrobić aktualnie Cytuj
LiŚciu 1 248 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 4 minuty temu, Wredny napisał: A sklepy są nadal zamknięte, więc nie ma jak awantury zrobić aktualnie Z własnym wejściem są otwarte, przynajmniej we Wroc. Nie ma co patrzeć uważam że inne gierki moga być ok a MCC nie działa bo produkt powienien być w 100% działający. Ja jestem gdzies pod koniec MCC i nie dość że ani razu nie wywaliło to jeszcze cały czas działa w QR. Może olej patałachów z EURO tylko zawnioskuj do MS o wymiane. Sprzęt mają może Ci szybko kuriera wyślą. Cytuj
20inchDT 3 363 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Mozna i tak. Napisz nawet teraz na czacie angielskojęzycznym. Cytuj
balon 5 397 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 To masz Wredny cudowne wejście w 9 generację! Współczuje ziom. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Niech pisze może będzie miał farta. Tylko z tym serwisem nie ma, problemu Pod tym względem, że można wysyłać do usranej śmierci. Tam jest jakiś problem w tych ich naprawach. Jak wysyłałem rroda to naprawiali. A teraz to ja nie wiem co oni tam robią? Format i zwrot? Bo to naprawą ciężko nazwać. Jak nie wiedzą w czym problem to powinna nowa sztuka trafiać do klienta. Nawet ich zjebałem za 2 razem na tym ich czacie ale chuj to dało. Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Oficjalna wizyta u RPK z całą papierologią. Ten wyśle do właściwego sklepu pismo z poleceniem zwrotu środków. Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 (edytowane) ty to masz zajebiście silną psychikę wredny, 99% tego forum, w tym ja, miałoby już kurwicę over 99999 Edytowane 20 stycznia 2021 przez Gość Cytuj
Wredny 10 144 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Całe szczęście XBOX to zaledwie bonus - mam w co grać na PS4, a pewnie i PS5 zdążę kupić, zanim sprawa z klocuchem sie zakończy Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Wredny niczym richard jewell Cytuj
Boomcio 4 339 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Statystyka zdaje się i tak na korzyść "zielonych". 1 zjebana konsola vs około 4 po stronie soniacza. Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 ale nikt nie pytał, a to nie temat o konsoli sony, więc nie zaczynaj Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 13 minut temu, krzysiekp392 napisał: ale nikt nie pytał, a to nie temat o konsoli sony, więc nie zaczynaj Niby nie cw ale zaraz przyleci jakiś typ i powie, że kokojambo i tak robi najlepsze gry. Cytuj
Wredny 10 144 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 26 minut temu, lpcl napisał: Wredny niczym richard jewell "There is a bomb in RTV EURO AGD you have 30 minutes" 18 minut temu, krzysiekp392 napisał: ale nikt nie pytał, a to nie temat o konsoli sony, więc nie zaczynaj W ch#ju mam polityczną poprawność i że ktoś może odebrać to jako CW - nie będę przecież pisał "mam konsolę innej firmy, której nazwy nie mogę napisać, by nie urazić uczuć religijnych co bardziej wrażliwych jednostek" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi