20inchDT 3 361 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Dziwne, wydawalo mi sie, ze zawsze do niemiec leca rzeczy do naprawy/wymiany. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Tyle, że to nie poleciało do Niemiec, a do Czech - najwyraźniej Microsoft również tam ma swój oficjalny serwis (o czym mnie wielokrotnie zapewniano, gdy poddawałem to w wątpliwość). Cytuj
Aleks 488 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Ja kiedyś reklamowałam telefon w Euro. Trochę inna sutuacja, bo po pierwszej naprawie kilka miesięcy działał. Ale za drugim razem - ten sam problem, nie zgodziłem się na naprawę i zarządałem zwrot kasy/wymiany na nowy (tak było wpisane w papierach). Po kilku dniach telefon/mail z propozycją, że albo naprawia, albo odsyłają wadliwy. O zwrocie mogłem zapomnieć. To tyle jeśli chodzi o drugą reklamacje i nasze prośby co do jej rozwiązania. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Z tego co widzę, nie tylko Ty masz problem z MCC, który wyłącza konsolę, gdy patrzę w neta. Z innymi grami dalej masz ten sam problem @Wredny? Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 53 minuty temu, Wredny napisał: Tyle, że to nie poleciało do Niemiec, a do Czech - najwyraźniej Microsoft również tam ma swój oficjalny serwis (o czym mnie wielokrotnie zapewniano, gdy poddawałem to w wątpliwość). Sprawdź inne gierki. Kiedyś pamiętam, że mój x360 też trafił do Czech. Od czasu one tylko do Niemiec, tj. Frankfurtu trafiały moje konsole. Z tym serwisem to już Ci pisałem, ja 2 razy wysyłałem i lipa za każdym razem z xox. Za trzecim skorzystałem z tego ich programu wymiany. Niestety zblokowali mi kasę do czasu odesłania starej konsoli ale ta wysłana przez nich była już git i chodziła przez 2 lata bez zarzutu. Ogólnie z tym serwisem to loteria, zresztą widać to po padach np. elite, gdzie pady się rozlatują jak chcą (za 7 stów to trochę nie teges). Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 33 minuty temu, MYSZa7 napisał: Z tego co widzę, nie tylko Ty masz problem z MCC, który wyłącza konsolę, gdy patrzę w neta. Z innymi grami dalej masz ten sam problem @Wredny? 12 minut temu, lpcl napisał: Sprawdź inne gierki. OK, to trzeba będzie potestować inne tytuły, skoro Halo samo w sobie może być zyebane (choć serio, ciężko mi w to uwierzyć, zwłaszcza że przecież niedawno dali jakąś aktualizację 4K120fps). Zerknąłem jednak na tego reddita to typ ma problem w ogóle z uruchomieniem gry, a ja kiedyś nawet w to pograłem z pół godzinki, więc wątpię, że to konkretnie z tą grą coś jest nie tak Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 W temacie Halo nie przypominam sobie by ktoś pisał o takich problemach a parę osób w tym ja ukończyły całe MCC. Tak czy inaczej współczuję całej sytuacji. Cytuj
Bzduras 12 526 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Nie ma co, u mnie Halo działa bez jąknięcia. Leć do Euro i wyłuszcz sprawę, postrasz UOKIKiem i żądaj zwrotu hajsu, a sprzęt zamówi w innym (normalnym) sklepie. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 O tak ma być. Okulary z tego co pamiętam masz, to teraz jeszcze perukę kup do zestawu. Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 W sumie Wredny to miał potrójnego pecha, konsola, zamknięte markety i jakieś janusze z obsługi. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 A sklepy są nadal zamknięte, więc nie ma jak awantury zrobić aktualnie Cytuj
LiŚciu 1 330 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 4 minuty temu, Wredny napisał: A sklepy są nadal zamknięte, więc nie ma jak awantury zrobić aktualnie Z własnym wejściem są otwarte, przynajmniej we Wroc. Nie ma co patrzeć uważam że inne gierki moga być ok a MCC nie działa bo produkt powienien być w 100% działający. Ja jestem gdzies pod koniec MCC i nie dość że ani razu nie wywaliło to jeszcze cały czas działa w QR. Może olej patałachów z EURO tylko zawnioskuj do MS o wymiane. Sprzęt mają może Ci szybko kuriera wyślą. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Mozna i tak. Napisz nawet teraz na czacie angielskojęzycznym. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 To masz Wredny cudowne wejście w 9 generację! Współczuje ziom. 1 Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Niech pisze może będzie miał farta. Tylko z tym serwisem nie ma, problemu Pod tym względem, że można wysyłać do usranej śmierci. Tam jest jakiś problem w tych ich naprawach. Jak wysyłałem rroda to naprawiali. A teraz to ja nie wiem co oni tam robią? Format i zwrot? Bo to naprawą ciężko nazwać. Jak nie wiedzą w czym problem to powinna nowa sztuka trafiać do klienta. Nawet ich zjebałem za 2 razem na tym ich czacie ale chuj to dało. Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Oficjalna wizyta u RPK z całą papierologią. Ten wyśle do właściwego sklepu pismo z poleceniem zwrotu środków. Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 (edytowane) ty to masz zajebiście silną psychikę wredny, 99% tego forum, w tym ja, miałoby już kurwicę over 99999 Edytowane 20 stycznia 2021 przez Gość Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Całe szczęście XBOX to zaledwie bonus - mam w co grać na PS4, a pewnie i PS5 zdążę kupić, zanim sprawa z klocuchem sie zakończy Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Wredny niczym richard jewell Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Statystyka zdaje się i tak na korzyść "zielonych". 1 zjebana konsola vs około 4 po stronie soniacza. Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 ale nikt nie pytał, a to nie temat o konsoli sony, więc nie zaczynaj Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 13 minut temu, krzysiekp392 napisał: ale nikt nie pytał, a to nie temat o konsoli sony, więc nie zaczynaj Niby nie cw ale zaraz przyleci jakiś typ i powie, że kokojambo i tak robi najlepsze gry. Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 26 minut temu, lpcl napisał: Wredny niczym richard jewell "There is a bomb in RTV EURO AGD you have 30 minutes" 18 minut temu, krzysiekp392 napisał: ale nikt nie pytał, a to nie temat o konsoli sony, więc nie zaczynaj W ch#ju mam polityczną poprawność i że ktoś może odebrać to jako CW - nie będę przecież pisał "mam konsolę innej firmy, której nazwy nie mogę napisać, by nie urazić uczuć religijnych co bardziej wrażliwych jednostek" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi