Gość lpcl Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 2 minuty temu, orion50 napisał: Ray Tracing nawet na przycisku zasilania Chyba kolega smaruje łapy magnezją żeby lepsze tarcie było jak wciska przycisk. xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Nie no jeszcze go nie wciskałem, nie wiem co widzicie na tym foto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 385 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 To wciśnij i daj znać, czy napęd w końcu działa, bo jak na razie emocje rosną i ludzie muszą analizować tło na tym zdjęciu równie zapalczywie co "co tam Spencer ma za plecami dzisiaj". Nie każ czekać, prawdy dowiedzieć się muszę, bo się uduszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Okej konsola podłączona i działa jak talala. Znów mogę walczyć w CW za markę 3 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 051 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 21 minut temu, Czoperrr napisał: Okej konsola podłączona i działa jak talala. Znów mogę walczyć w CW za markę a wkładałeś już DVD do napędu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Jeszcze nie, póki co Bloodstained które nie działało na poprzedniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Daddy 4 221 Opublikowano 4 maja 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Wczoraj FPS BOOST 100 GIER dzisiaj Zielony Brat dostał nową konsole a do E3 jeszcze miesiąc schabek i rozi na granicy wytrzymałości, 4 1 1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 WITAMY Z POWROTEM BRACIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 045 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Dziękuję wszystkim, wspaniałe community Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Wiedziałem ze będzie pozytywny finał tej historii! Witamy ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Popi 92 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Co jusz last of US niefajne już Spencer król pfffrrr Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 048 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Akurat Last of us fajne. A Spencer król...masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 4 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 4 maja 2021 Super, że konsola dotarła i znów możesz czerpać przyjemność z dobrodziejstwa Pana Filipa Spencera. Niech zielona światłość czuwa nad Twoim sprzętem. @Czoperrr, udanej rozgrywki <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 5 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 5 maja 2021 Bardzo dobry akcent z tą konsolą @Czoperrr Może się chińskie ludziki z podzespołami wyrabiają, że w końcu wysyłają konsole w stanie w jakim powinni od samego początku wysyłać. Miłego grania Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Czy wam też się wysypał xbox network? Pokazuje mi w statusie połączenia, że mają jakieś problemy z purchase and content usage i mimo, że mam gp ultimate wykupionego, to nic się nie chce odpalić i wywala dodatkowo błąd 0x803f900a Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Nie działa. To coś planowanego? Ktoś coś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Może Spencer ładuje bomby prawdy do gamepassa i aż serwery wywaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 U mnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza
ProstyHeker 1 853 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 https://twitter.com/XboxSupport/status/1390364932001079296?s=19 Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 6 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 6 maja 2021 Ok, mi już działa, można się rozejść Cytuj Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 260 Opublikowano 20 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 20 maja 2021 Kasacja Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 21 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 21 maja 2021 Zakładam temat, bo nie chciałbym śmiecić w innych. Zauważyłem, że od dwóch dni mój XSX nie ładuje pada, wyposażonego w oficjalny, microsoftowy "Play & Charge": Poszukalem w sieci i kilka osób ma podobny problem, a ich diagnozą jest wadliwa sztuka i odesłanie jej Microsoftowi (podobno wymieniają). Jeden koleś dodał, że jemu też się to zdarzyło, ale niedawno była aktualizacja pada, więc po jej ściągnięciu znów zaczęło mu ładować. U mnie niestety nic się nie polepszyło i zarówno na włączonej, jak i wyłączonej (jak to zwykle robiłem) konsoli, zestaw P&C się nie łąduje i stan bateryjki wciąż jest czerwony. Chyba będzie trzeba przeprosić się z bateryjkami z IKEA, bo niby mogę grać na tym dłuuuugaśnym kablu, ale chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. I tutaj pytanie - na pewno na forumku jest ktoś, kto również korzysta z tego rozwiązania, więc chciałbym wiedzieć - czy po ostatniej aktualizacji wszystko u Was działa, czy może ona jest właśnie przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza
maxoffe 40 Opublikowano 23 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2021 W dniu 21.05.2021 o 21:06, Wredny napisał: Zakładam temat, bo nie chciałbym śmiecić w innych. Zauważyłem, że od dwóch dni mój XSX nie ładuje pada, wyposażonego w oficjalny, microsoftowy "Play & Charge": Poszukalem w sieci i kilka osób ma podobny problem, a ich diagnozą jest wadliwa sztuka i odesłanie jej Microsoftowi (podobno wymieniają). Jeden koleś dodał, że jemu też się to zdarzyło, ale niedawno była aktualizacja pada, więc po jej ściągnięciu znów zaczęło mu ładować. U mnie niestety nic się nie polepszyło i zarówno na włączonej, jak i wyłączonej (jak to zwykle robiłem) konsoli, zestaw P&C się nie łąduje i stan bateryjki wciąż jest czerwony. Chyba będzie trzeba przeprosić się z bateryjkami z IKEA, bo niby mogę grać na tym dłuuuugaśnym kablu, ale chyba nie o to w tym wszystkim chodzi. I tutaj pytanie - na pewno na forumku jest ktoś, kto również korzysta z tego rozwiązania, więc chciałbym wiedzieć - czy po ostatniej aktualizacji wszystko u Was działa, czy może ona jest właśnie przyczyną? A powiedz tak z ciekawości bo zawsze zastanawiałem się czy warto w te aku inwestować. Ile trzymają takie akumulatorki po pełnym naładowaniu? Osobiście zawsze używałem dobrych akumulatorków AA jak EJELOOP'a. Teraz mam akurat dosyć słabe bo 1900mAh ale i tak prawie tydzień trzymają, a gram po 6-10h. dziennie. Jeden komplet mam w padzie, a drugi ładuje się w ładowarce i zmieniam w razie potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 464 Opublikowano 23 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2021 No i tak właśnie też zamierzam aktualnie. Ten zestaw, kiedy działa, to spoko opcja - też prawie tydzień trzyma, ale okazuje się, że często trafia się wadliwy, więc lepiej zostać przy bateryjkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 23 maja 2021 Udostępnij Opublikowano 23 maja 2021 Ja mam ten zestaw jeszcze z czasów zwykłego one i wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi