BRY@N 1 532 Opublikowano niedziela o 10:24 Opublikowano niedziela o 10:24 Te porty HDMI są tragicznie zrobione ja jak miałem XSX to kupiłem przejściówkę w kształcie L żeby tak kabel portu nie obciążał Cytuj
Maciao 0 Opublikowano niedziela o 15:42 Opublikowano niedziela o 15:42 Hej. wymieniłem Ske na X. Na poprzedniej konsoli nie miałem problemu z pobieraniem. Teraz po kablu mam 58Mb/s, na WiFi 180Mb/s. Na teście mam 650Mb/s. Dostawca internetu Orange. Podłączone bezpośrednio do modemu od nich. Myślicie że jakiś problem z przepustowością. Czy coś ze sprzętem? Cytuj
Bzduras 12 667 Opublikowano niedziela o 17:18 Opublikowano niedziela o 17:18 Teoretycznie nie powinno być różnicy, może spróbuj ustawić DNS w konsoli recznie? Googlowskie są spoko: 8.8.8.8 i 8.8.4.4. Cytuj
Maciao 0 Opublikowano niedziela o 18:01 Opublikowano niedziela o 18:01 Godzinę temu, Bzduras napisał(a): Teoretycznie nie powinno być różnicy, może spróbuj ustawić DNS w konsoli recznie? Googlowskie są spoko: 8.8.8.8 i 8.8.4.4. Próbowałem ten sposób. Jest ustawione. Teraz było przez chwilę okej, około 540Mb, teraz znowu ok. 70Mb. Może serwery Microsoftu w niedzielę świrują 🙁 Co więcej podłączenie i odłączenie kabla Ethernet do konsoli, powoduje nagłe zwiększenie prędkości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi