Wilk_Zly 960 Opublikowano 15 listopada 2020 Opublikowano 15 listopada 2020 Enlisted to FPS od Gajin, twórców War Thunder. Osadzony w realiach II Wojny Światowej, pozwala przejąć kontrolę nad drużyną żołnierzy - dowodzimy grupą kilku żołnierzy widząc akcję. Perspektywy jednego z nich. Drużyny mają swoje specjalizacje: szturmowca, saperzy, artylerzyści, snajperzy. Każdego żołnierz można przezbrajac, wyposażać w perki, wydawać dodatkowe elementy wyposażenia jak koktajle molotowa. Wystepują również pojazdy: czołgi, samochody pancerne, samoloty - tu Gajin zapożyczył mechanikę z War Thunder. Efektem są bitwy o porażającej skali. Na mapie po każdej ze stron walczy po kilkuset żołnierzy. Mimo, że gra znajduje się w fazie Beta, bawię się przednio. Tu trailer: Chce ktoś polatać :)? Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 17 listopada 2020 Opublikowano 17 listopada 2020 Rozumiem żeby grać muszę kupić jeden z founders packów? Czy teraz jest dostępna tylko jedna kampania (Moskwa) czy jak tam wygląda sytuacja z mapami? Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Gierka wyszła na premierę, ale nikt w nią nie gra? Kusi mnie by sprawdzić. Ktoś może dać jakiś cynk czy warto i czy ta skala bitew rzeczywiście jest taka super? Na tym nagraniu wygląda bardzo miodnie. Cytuj
Moldar 2 271 Opublikowano 18 listopada 2020 Opublikowano 18 listopada 2020 Kupiłem i dobrze, że mogłem zrobić zwrot. Gra jest we wczesnej fazie, ledwo to działa. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 25 listopada 2020 Opublikowano 25 listopada 2020 @Wilk_Zly ile tam jest mapek do grania na obecną chwilę? Cytuj
Wilk_Zly 960 Opublikowano 25 listopada 2020 Autor Opublikowano 25 listopada 2020 Aby zagrac wystarczy miec jeden starter pack. Ja mam juz oba Wyglada to dokladnie tak jak na zalaczonym gameplayu. Gierka jest stala rozwijana, sam widze poprawe. Z dnia na dzien. Mapek jest chyba ok. szesciu na te chwile. Wszystko osadzone podczas Bitwy o Moskwe. Czysty miod! 1 Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 2 kwietnia 2021 Opublikowano 2 kwietnia 2021 8 kwietnia będzie już za darmo 1 Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Opublikowano 8 kwietnia 2021 Widać że to beta ale gra się legancko. Zagrałem parę rund i wydaje mi się że jest nasrane apgrejdow broni perkow żołnierzy pełno rzeczy do odblokowania pewnie trzeba nad tym posiedzieć. No ale to jest WW2 multik jakiego dawno nie było. Mapki i dźwięk broni super. Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Pobrałem wczoraj gierkę i patrzę,ze 99% graczy w moim lobby to goście Z PC. I tak co mecz,strzały z końca planszy,o wiele szybszy refleks , łomot straszny. Gra dosyć hardkorowa ,nie przebacza zbytnio to pomyślałem,że nikt w to na konsolach nie chce grać. Ściągnąłem do końca grę i w opcjach jest konsolowy cross play , I teraz to się gra elegancko, tytuł jest f2p więc pełne lobby konsolowe Super się strzela do zielonych XD mam nadzieję,że inni twórcy pójdą w ślady takiego cross play. Cytuj
messer88 6 588 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Ja po paru godzinach i ogarnięciu w miarę tego systemu apgrejdów to stwierdzam że grindu będzie tu w chuj, trochę szkoda że to będzie war thunder tylko z ludzikami Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 23 kwietnia 2021 Opublikowano 23 kwietnia 2021 To prawda, grind to niesamowity dlatego f2p Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi