Skocz do zawartości

(Forza 7) Liga Forumkowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaję mi się że skill skillem ,ale i ustawienia samochodu jak i granie na ręcznej ze sprzęgłem (sam gram tylko na manulalu )robi swoje . No i wiadomo trening ,a rezultat w końcu przyjdzie . 

Opublikowano (edytowane)

@DumaDyma W tym aucie za wiele nie zmienisz bez modyfikacji, więc to odpada. Ja gram na padzie, wszystkie asysty off, wraz z abs, bo wydłuża drogę hamowania i manualna skrzynia biegów, to wszystko. Nawet napisałem w czym grzebałem. Wczoraj wieczorem próbowałem poprawić czas, ale chyba byłem zbyt zmęczony po pracy i nawet poniżej 2:14:9 nie potrafiłem zejść...

@Magik jak będę miał chwilę, i zrobię lepszy czas, to wrzucę coś. Chociaż uważam, że to wcale nie jest jakiś świetny czas. Znowu za szybko go zrobiłem.

Edytowane przez Marcin_wawa
Opublikowano

2:15:384 i się poddaje dalej, nie chce mi się walczyć z tym modelem jazdy, nie mogę przejechać dwóch czystych okrążeń pod rząd, nie mówiąc o dwóch równych szybkich. Losowe wykrzykniki też nie pomagają.

Opublikowano
2 godziny temu, orion50 napisał:

Dziwny jest ten model jazdy, nie mogę go ogarnać. A te wykrzykniki to patologia. 

No ja mam podobnie jak@szejdi...jakos nie moge sie wyczuc, bardziej to jest walka a raczej w samochodowki cos tam sie gralo. Spobuje jeszcze za jakis czas

Opublikowano

Jeżdżąc na sekwencyjnej skrzyni czy na łopatkach dużo się traci na redukcji biegów, nie ma międzygazu, rzuca samochodem strasznie. Nie próbowałem, ale może się okazać, że w Forzie jazda na padzie i automacie jest szybsza niż na dobrej kierownicy :)