Opublikowano 25 listopada 20204 l szlepy jestem czy nie moge wypozyczyc tego samochodu ? jest tylko z 5 modeli. Co robie zle?
Opublikowano 25 listopada 20204 l W opcjach organizacja wyscigu wybierz grupę samochodów Forza GT. Pewno masz ustawioną inną i dobiera auta innych kategorii. Ogólnie lipa straszna, że nie można zmieniać ustawień samochodu. Balans hamulców i ustawienia skrzyni biegów do tego toru nie pasują zupełnie.
Opublikowano 25 listopada 20204 l Autor Ok no to ruszamy, włączę się w grę , czasów życiowych nie walę ale dla wzbogacenia w większą liczbę ludzi zrobię to [emoji6]Miałeś się włączyć i co? [emoji16][emoji16]
Opublikowano 26 listopada 20204 l Chyba jestem na granicy cierpliwosci. Bardzo ciezko skleic idealne kolko przez te szybkie zakrety.
Opublikowano 27 listopada 20204 l Mi już wystarczy. Z pada więcej wycisnąć nie umiem i wracam do boskiego godrizona
Opublikowano 28 listopada 20204 l Autor [mention=23458]Marcin_wawa[/mention] okej, to jaka trasa następna? Bo zapewne Twoje miejsce się nie zmieni do jutra [emoji23][emoji23]
Opublikowano 29 listopada 20204 l Autor Hahah, zniknął na tydzień aby błysnąć w ostatnim dniu [emoji23][emoji23][emoji23]Panowie. Jak już wbijacie najlepszy czas w sobotę albo w niedzielę, to podawajcie od razu trasę jaką chcecie. Będzie to sprawniej szło wszystko. Nawet jak będziecie dalej walczyć to będę miał od najlepszych podane i sobie wpiszę [emoji2]
Opublikowano 29 listopada 20204 l Nie no, podawanie trasy przed zakończeniem rundy to jak ogłaszanie samego siebie zwycięzcą przed czasem. IMO byłoby to lekceważące w stosunku do innych uczestników :-) Czasu jest jeszcze sporo i nie zdziwię się jak kilka osób wykręci lepszy czas (mamy tu kilku kosmitów). Zresztą sam nie powiedziałem jeszcze ostatnego słowa ;-)
Opublikowano 29 listopada 20204 l Autor No spoko, ale jak między 18 a 22 nie będzie ktoś mógł być na forum i podać trasy albo auta, to zgodnie z regulaminem ja wybieram. Chciałem jedynie tego uniknąć.
Opublikowano 29 listopada 20204 l Niewielka poprawa w przerwie na grillowanie Grosjeana. Moj ostateczny czas ;-)
Opublikowano 29 listopada 20204 l Dałbym radę zejść poniżej 1.55... ale czasu i warunków nie było do jeżdżenia Jeśli jestem znów ostatni zrzekam się wyboru auta (jak mogę)
Opublikowano 29 listopada 20204 l Autor [mention=23458]marbel007[/mention] przegrywasz ze mną o 1 setną sekundy. Wybierz auto i nie kombinuj. Masz pełną dowolność. Ale jak do godziny 22 nie podasz to ja wybiorę.
Opublikowano 29 listopada 20204 l Widzę, żę Magik zaczął ogarniać FM7, a Michał przysiadł na poważnie... chyba koniec z traktowaniem tego turnieju po macoszemu. ;) Ale wiem z doświadczenia, że to będzie z góry przegrana walka... Kiedyś z Magikiem spotkałem się online w GT i nie są to miłe wspomnienia...
Opublikowano 29 listopada 20204 l Gratki Michał. Swietny czas @Marcin_wawa To musiałbyć ktoś inny. Nie grywałem online w Gran Turismo.
Opublikowano 29 listopada 20204 l Autor [mention=23458]Michał102[/mention] gratuluję zwycięstwa i czekam na wybór trasy. [mention=23458]marbel007[/mention] czekam na wybór auta.
Opublikowano 29 listopada 20204 l Dziękuję Wszystkim i również Wam gratuluję świetnych czasów Jeśli można, to bym się zrzekł wyboru toru, bo w przyszłym tyg mogę nie mieć czasu na grę i głupio by było, bym wybrał tor i nie zrobił nawet jednego kółka. Jeśli Magik nie ma nic przeciwko, to niech wybiera
Opublikowano 29 listopada 20204 l A może zamienimy się rolami... Wybrałbym jakieś Spa albo Monze... Rozumiem, że na finał Nordshleife? @PiPoLiNiOach gdybym wiedział...
Opublikowano 29 listopada 20204 l Autor Trzymajmy się regulaminu. Serio, nie róbmy dramy z wyboru auta. Trasa na ten tydzień to Road America. Czekam na wybór auta do 22 [emoji2]