Opublikowano 13 grudnia 20204 l W tym tygodniu nie miałem nawet czasu odpalić gry, więc na razie odpuszczam. Poza tym poziom wysoki jak na moje zdolności
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Autor [mention=23458]Marcin_wawa[/mention] po raz kolejny gratuluję zwycięstwa i czekam na wybór toru. Nad autem pomyślę sam [emoji16][emoji16][emoji16]
Opublikowano 13 grudnia 20204 l 42 minuty temu, Marcin_wawa napisał: Niech będzie teraz Spa Oooo to pojadę!
Opublikowano 13 grudnia 20204 l Ile kosztuje to auto? Nie stać mnie pewnie Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 14 grudnia 20204 l JPRDL....20 okrążeń i w tym ani jednego czystego... Facet który ustalał limity toru w tej grze powinien mieć dożywotni zakaz pracy nad ścigałkami. Najwyraźniej nie ma pojęcia na czym polega ciśnięcie po torze albo naoglądał się zeszłorocznych onboardów Williamsa unikającego tarek
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Autor A jaki czas miałeś [mention=23458]Magik[/mention]? Bo chciałbym w końcu jakieś odniesienie czy jestem bardzo w dupie.
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Na razie to bylo 2:23,XXX ale niezaliczone przez zbyt głebokie najechanie na wewnętrzną tarkę na pierwszym zakręcie
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Autor Czyli zaś jestem w dupie. 2 sekund to ja już nie urwę [emoji23][emoji23]
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Pierwsza próba i po 5 okrążeniach taki czas.... Na tym etapie to miałem 2:30 No nic.....to będzie chociaż troche przyjemniejsza porażka bo przynajmniej jeździmy autem które skręca :-P
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Autor Hmmm... [mention=23458]Magik[/mention] szczerze Ci powiem, że jak wczoraj grałem, to miałem wrażenie, że akurat na Spa granice tarek i wykrzyknika, są dużo mniej restrykcyjne niż na tej poprzedniej trasie.
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Podstawowym błędem w FM7 jest to że granice toru wyznacza biała linia a tarka jest już traktowana jako wyjazd poza tor. Gdyby tamie zasady stosować w realu to Hamilton w kwalach na takim Algavre czy Mugello miałby chyba po 5 wykrzykników na jednym okrązeniu xD
Opublikowano 14 grudnia 20204 l Oczywiście że można wjeżdżać na tarki ale nie wszystkimi kołami. Przynajmniej jedno koło musi być wewnątrz białej linii na asfalcie ;-).
Opublikowano 15 grudnia 20204 l Autor Czyli gdy już sobie wkręciłem że zaczynam dorównywać najlepszym, to znowu zostałem sprowadzony brutalnie na ziemię. Eh. Aż odechciało się grać [emoji2369]