Skocz do zawartości

(Forza 7) Liga Forumkowa

Featured Replies

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z(pipi)ałem drugi sektor przez nieuwagę i 3 w sumie też. W ogóle nie jestem zadowolony z przejazdu ale zrobiłem jakiś tam czas, więc wrzucam może komuś to pomoże.

• Witam. Tak jak pisaliśmy w temacie Forza 7, ruszamy z forumkową rywalizacją. Startujemy od dziś. Każdy chętny dodaje post z czasem na trasie i z autem które obowiązuje w danym tygodniu. W tym poście b

• 2.05.745

Opublikowano

We Look like a bunch of wankers.

Brakuje mi możliwości podejrzenia czasów sektorów. Można by się sensownie odnieść do forumowego Maxa Verstappena vel Marcina smile.gif
W ogóle GT Sport zjada dupa ta FM 7 moim zdaniem. Tylko tego mi brakuje z ps4.

To walczę o 2 miejsce [emoji14]

Opublikowano

No brakuje ducha lub chociażby czasów każdego sektora w tabeli. :) Bez przesady, czas jest w Waszym zasięgu. Są 3 szybkie zakręty, gdzie można się zdziwić ile da się urwać na każdym z nich.

Opublikowano

Na Spa praktycznie wszędzie można stracić. Średnie zakręty są najtrudniejsze.

Dzis będę miał trochę czasu to poupalam. Zobaczymy czy dam rade wycisnąć coś więcej. Magik i Michał na pewno zejdą na 22 conajmniej

Opublikowano

Nie ma szans ;-)

Edit. dobra jednak są :-P

Edytowane przez Magik

Opublikowano
  • Autor

A ja się zastanawiałem, gdzie podziali się pozostali uczestnicy ligi [emoji848][emoji848] Pierwszy raz jak nawet 5 osób nie ma. I nikt nawet tych 2 pkt do klasyfikacji nie zdobędzie...

Opublikowano

Ja kurde nie poprawię, od piątku non stop w robocie bo klientom musze wysłać towar żeby doszedl przed świętami... czułem się tu mocny, może być zacięta walka w zacnym gronie w kolejnych rundach. @Magik o tym mówiłem [emoji14]

Opublikowano

Zarobiony jestem i żałuję, że nawet jednego kółka nie wykręciłem :(

Jak już jest ta godzinka na granie to się chce pociągnąć jakiś progres gdzie indziej :/

Opublikowano

Spencer krul dał gejmpasa i gry, ale doby nie przedłużył łotr yebany :dunno:

Ja żebym z Wami mógł nawiązać jakąkolwiek rywalizację musiałbym przysiąść na dłużej, bo cienki w te klocki jestem, ale nadmiar innych tytułów skutecznie mi to uniemożliwia. 

Chyba pierwszy raz mam tak bym wolał grać w arcadeówke (FH4) niż w coś z naleciałościami sima. 

Opublikowano

Czekam aż załaduje sie do apki na fona ale póki co są ta foty sprzed kilku tygodni:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Też tak miałem. Musiałem po pół dnia znowu wysyłać z konsoli.

Ogólnie nie cierpię tego toru, więc chyba na tym zakończę ten tydzień. Czemu nikt nie wybiera klasyki, jakieś Silverstone, Catalunya, Monza, Suzuka [emoji2369][emoji2369]

Opublikowano

Była Suzuka, Spa i Road America...bardziej klasycznie sie nie da ;-)

Opublikowano

Przewaga prawie prawie 1,4s to nokaut a nie ciekawa rywalizacja :-P