Opublikowano 17 grudnia 20204 l Wczoraj nie mogłem przebić 2:22,9, a tu proszę. To już praktycznie mój limit.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l We Look like a bunch of wankers.Brakuje mi możliwości podejrzenia czasów sektorów. Można by się sensownie odnieść do forumowego Maxa Verstappena vel Marcina W ogóle GT Sport zjada dupa ta FM 7 moim zdaniem. Tylko tego mi brakuje z ps4. To walczę o 2 miejsce [emoji14]
Opublikowano 18 grudnia 20204 l No brakuje ducha lub chociażby czasów każdego sektora w tabeli. Bez przesady, czas jest w Waszym zasięgu. Są 3 szybkie zakręty, gdzie można się zdziwić ile da się urwać na każdym z nich.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Na Spa praktycznie wszędzie można stracić. Średnie zakręty są najtrudniejsze. Dzis będę miał trochę czasu to poupalam. Zobaczymy czy dam rade wycisnąć coś więcej. Magik i Michał na pewno zejdą na 22 conajmniej
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Nie ma szans ;-) Edit. dobra jednak są :-P Edytowane 20 grudnia 20204 l przez Magik
Opublikowano 20 grudnia 20204 l Autor A ja się zastanawiałem, gdzie podziali się pozostali uczestnicy ligi [emoji848][emoji848] Pierwszy raz jak nawet 5 osób nie ma. I nikt nawet tych 2 pkt do klasyfikacji nie zdobędzie...
Opublikowano 20 grudnia 20204 l Ja kurde nie poprawię, od piątku non stop w robocie bo klientom musze wysłać towar żeby doszedl przed świętami... czułem się tu mocny, może być zacięta walka w zacnym gronie w kolejnych rundach. @Magik o tym mówiłem [emoji14]
Opublikowano 20 grudnia 20204 l Zarobiony jestem i żałuję, że nawet jednego kółka nie wykręciłem Jak już jest ta godzinka na granie to się chce pociągnąć jakiś progres gdzie indziej
Opublikowano 20 grudnia 20204 l Spencer krul dał gejmpasa i gry, ale doby nie przedłużył łotr yebany Ja żebym z Wami mógł nawiązać jakąkolwiek rywalizację musiałbym przysiąść na dłużej, bo cienki w te klocki jestem, ale nadmiar innych tytułów skutecznie mi to uniemożliwia. Chyba pierwszy raz mam tak bym wolał grać w arcadeówke (FH4) niż w coś z naleciałościami sima.
Opublikowano 20 grudnia 20204 l Dajcie jakas furę z dużym dociskiem ściśle wyscigowa jakieś gt najlepiej [emoji14]
Opublikowano 20 grudnia 20204 l Autor Meh. No ale cóż... [emoji23][emoji23][emoji23]Auto: 2009 Ferrari 458 Italia
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Czekam aż załaduje sie do apki na fona ale póki co są ta foty sprzed kilku tygodni
Opublikowano 22 grudnia 20204 l Autor Też tak miałem. Musiałem po pół dnia znowu wysyłać z konsoli. Ogólnie nie cierpię tego toru, więc chyba na tym zakończę ten tydzień. Czemu nikt nie wybiera klasyki, jakieś Silverstone, Catalunya, Monza, Suzuka [emoji2369][emoji2369]