Opublikowano 31 grudnia 20204 l 58 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Zaraz wpadnie Magik i Marcin, i będzie 2.04 Czarno to widze....na razie mam 2:06,7 zatem trace pol sekundy do Oriona ;-)
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Jak czas pozwoli to jak kac minie przysiądę jeszcze. Wysokie 2:05 to moj maks ale nie udało mi się złożyć bez wykrzyknika
Opublikowano 31 grudnia 20204 l Autor Bez takich oskarżeń. Tu są ludzie co na wyscigach zęby zjedli i grają w takie gry od wielu lat, więc takie teksty od kogoś co dopiero ściągnął gierkę i zrobił kilka kółek są wysoce nie na miejscu. Więcej luzu [emoji2960] Przecież wszyscy jesteśmy za(pipi)iści. Jedni bardziej, drudzy mniej [emoji41]
Opublikowano 1 stycznia 20214 l 2.06,276 screena wrzuce jak pojawi sie w apce. Edit. apka dalej jest z*ebana i teraz pokazuje mi screwny sprzed miesiąca xD Wobec tego daje offscreena. Edytowane 2 stycznia 20214 l przez Magik
Opublikowano 3 stycznia 20214 l To i ja wrzucam swoje. Sorry, że tak późno ale końcówka roku w pracy była intensywna.
Opublikowano 3 stycznia 20214 l Lo matko, co jest walka w tej rundzie. Fajnie:)Siadłem teraz i zrobiłem 2.06.300. Niżej nie dam rady. To już trzeba jechać mega precyzyjnie. Minimalnie lepsze hamowania w kilku miejscach i 0.1-0.2 bym urwał ale ciężko:)
Opublikowano 3 stycznia 20214 l Robiłem przejazdy na poziomie 2:06,0 ale zawsze gdzies na milimetry wykrzyknik musiał wejść... Natomiast 2:05,7 Oriona to dla mnie jakieś czary mary Czas petarda.
Opublikowano 3 stycznia 20214 l Nurburgring Grand Prix Dzięki za gratulacje. Ciesze się, bo w końcu udało się coś skleic. Rzutem na taśmę Przejechałem kilka kolek, powinna być dobra zabawa. Track limits nie są jakieś tragiczne, czekamy na woz.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Przesyłam swoje pierwsze próby. Tutaj jest co robić w zakrętach. Fajnie. W Nissanie podczas pokonywania zakrętu mogłem sobie strzelić małą drzemkę.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Autor Lol. Ja tu robię taki czas, że aż wstyd dodać... EDIT: Dobra, udało się chociaż zejść poniżej 2 min. 1.59.672
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Autor Dobra Panowie, 8 tydzień za nami zaraz. Biorąc pod uwagę niską frekwencję, bo zwykle to 3-4 osoby, zasadnym jest chyba zadać sobie pytanie, czy jest sens i czy w ogóle chcecie to kontynuować czy nie.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Ja się bawię świetnie i chętnie bym kontynuował. Szkoda ze tak mało osób bierze udział, zwłaszcza że gra jest "za darmo" u Pana Spencera
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Marcin, Jesteś kosmita, że tak od pierwszego strzała robisz takie czasy. Ja jeszcze nieco swój czas poprawiłem, ale nawaliłem łącznie z 50 okrążeń xD
Opublikowano 10 stycznia 20214 l Autor Gratulacje [mention=30540]Marcin_wawa[/mention]. Czekam na tor.Ogólnie jak coś się nie ruszy i nie będzie chociaż 6 uczestników w tym tygodniu, to kończymy ligę, bo to się mija z celem.
Opublikowano 10 stycznia 20214 l To samo chciałem napisać. Jak w tej rundzie nie będzie zainteresowania, to już ją anuluj. Wybieram Hockenheimring.