Skocz do zawartości

(Forza 7) Liga Forumkowa

Featured Replies

Opublikowano
58 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Zaraz wpadnie Magik i Marcin, i będzie 2.04 emoji23.pngemoji23.pngemoji23.png 

Czarno to widze....na razie mam 2:06,7 zatem trace pol sekundy do Oriona ;-)

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Z(pipi)ałem drugi sektor przez nieuwagę i 3 w sumie też. W ogóle nie jestem zadowolony z przejazdu ale zrobiłem jakiś tam czas, więc wrzucam może komuś to pomoże.

• Witam. Tak jak pisaliśmy w temacie Forza 7, ruszamy z forumkową rywalizacją. Startujemy od dziś. Każdy chętny dodaje post z czasem na trasie i z autem które obowiązuje w danym tygodniu. W tym poście b

• 2.05.745

Opublikowano
  • Autor
Bez takich oskarżeń. 
Tu są ludzie co na wyscigach zęby zjedli i grają w takie gry od wielu lat, więc takie teksty od kogoś co dopiero ściągnął gierkę i zrobił kilka kółek są wysoce nie na miejscu. 

Więcej luzu [emoji2960] Przecież wszyscy jesteśmy za(pipi)iści. Jedni bardziej, drudzy mniej [emoji41]
Opublikowano

2.06,276

screena wrzuce jak pojawi sie w apce.

Edit.

apka dalej jest z*ebana i teraz pokazuje mi screwny sprzed miesiąca xD

Wobec tego daje offscreena.

20210102_162048.jpg

Edytowane przez Magik

Opublikowano

Lo matko, co jest walka w tej rundzie. Fajnie:)

Siadłem teraz i zrobiłem 2.06.300. Niżej nie dam rady. To już trzeba jechać mega precyzyjnie. Minimalnie lepsze hamowania w kilku miejscach i 0.1-0.2 bym urwał ale ciężko:)

Opublikowano

Robiłem przejazdy na poziomie 2:06,0 ale zawsze gdzies na milimetry wykrzyknik musiał wejść...

Natomiast 2:05,7 Oriona to dla mnie jakieś czary mary :potter:

Czas petarda.

Opublikowano

Nurburgring Grand Prix smile.gif
Dzięki za gratulacje. Ciesze się, bo w końcu udało się coś skleic. Rzutem na taśmę

Przejechałem kilka kolek, powinna być dobra zabawa. Track limits nie są jakieś tragiczne, czekamy na woz.

Opublikowano

Przesyłam swoje pierwsze próby. :) Tutaj jest co robić w zakrętach. Fajnie. W Nissanie podczas pokonywania zakrętu mogłem sobie strzelić małą drzemkę.

7347b4b983aad4ad6d7e31a340531186.jpg

Opublikowano
  • Autor

Lol. Ja tu robię taki czas, że aż wstyd dodać...

EDIT: Dobra, udało się chociaż zejść poniżej 2 min. 1.59.6723c673a829f2394ec4b17b1e85dac0ba7.jpg

Opublikowano
  • Autor

Dobra Panowie, 8 tydzień za nami zaraz. Biorąc pod uwagę niską frekwencję, bo zwykle to 3-4 osoby, zasadnym jest chyba zadać sobie pytanie, czy jest sens i czy w ogóle chcecie to kontynuować czy nie.

Opublikowano
  • Autor

Gratulacje [mention=30540]Marcin_wawa[/mention]. Czekam na tor.

Ogólnie jak coś się nie ruszy i nie będzie chociaż 6 uczestników w tym tygodniu, to kończymy ligę, bo to się mija z celem.

Opublikowano

To samo chciałem napisać. Jak w tej rundzie nie będzie zainteresowania, to już ją anuluj. Wybieram Hockenheimring.