orion50 632 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 1:42:068 bez dźwięku silnika jest masakra i tylko 1 bieg xd śmiesznie się jezdzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 Najgorsze jest hamowanie gdy nie ma kontroli nad skrzynią biegów - czesto dohamowuje za bardzo, bo nie jestem w stanie dobrze ocenić prędkości. Ale tak czy siak frajda jest fajna i warto tym pojeździć. Jeszcze z jedno podejście na pewno zrobię, bo czas Marcina miałem już w polu widzenia, tylko znów przeszkodziły te chore limity toru Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 Tez pojezdze bo zrobiłem tylko 3 kolka. Hamowanie jest najgorsze, poza tym spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 13 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 (edytowane) Ja natomiast pytam gdzie są @Magik, @DumaDyma, @szejdj, @marbel007, @eX4cT_PL oraz @Frredy... Edytowane 13 stycznia 2021 przez PiPoLiNiO Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 No polatałbym z wami ale mam taki backlog ze aż czasu brak :-( spróbuje się zmusić i przysiąść na poważniej w którejś rundzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 1. nie mam gamepassa obecnie 2. zniechęciła mnie do gry kombinacja samochodów i torów w wyzwaniu 3. odrzuca mnie fizyka i model jazdy w tej grze Cytuj Odnośnik do komentarza
DumaDyma 54 Opublikowano 13 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2021 Za dużo gier za mało czasu ....smyczpass co miesiąc coś ciekawego wrzuca . Czasówki spoko,ale nie ma to jak zderzak w zderzak konkurować Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 14 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 21 godzin temu, PiPoLiNiO napisał: Ja natomiast pytam gdzie są @Magik, @DumaDyma, @szejdj, @marbel007, @eX4cT_PL oraz @Frredy... W sumie mógłbym skopiować punkty 2. i 3. z postu Szejdjego ;-) Nie przemawia do mnie model jazdy tej gry. Niektóre samochchody są OK ale z reguły kombinacja auto+tor w naszej lidze pasuje jak Pudzian do baletu i nie ma w tym dla mnie żadnego funu. Ragera z aktualnej rundy jest dla mnie po prostu niegrywalna. Półkilometrowa droga hamowania i zwrotność gorsza niż w Insigni. Żeby przejechać co ciaśniejsze zakręty to najszybszą technika jest chyba "zawracanie na trzy" A tak na serio to nie chce się zmuszać do ciorania w coś co zamiast dawać radochę to tylko irytuje. Oczywiście jestem chętny na turniej w jakąś inna ścigałkę gdzie jeździ się intuicyjnie i jest normalny tryb Time Trial (Assetto Corsa, F1 2019 czy inny Driveclub). Ale FM7 odpuszczam. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 14 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 No ja też się zgodzę z tym doborem samochodów. Pamiętam, że jak żeśmy katowali 3ke, to wyglądało to logicznie - ciasna i kręta trasa, to zwinna rajdówka. Tor wyscigowy, to fura typowo torowa. Zresztą zobaczcie sobie w ten stary temat jak to wyglądało. Tutaj natomiast niebawem dojdzie do tego, ze na Circuit de la Sarthe full będziemy jeździć tym trójkołowcem z silnikiem od motorynki Brak czasu i zbyt wiele gier w passie to druga sprawa i sam "cierpię" z tego powodu, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 14 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2021 Czyli jednym słowem po tej rundzie kończymy ligę i wrócimy może jak wyjdzie nowa część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 15 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2021 (edytowane) Ja w pierwszym sektorze mogę urwać 0,5 sekundy na luzie ale dalej nie udaje mi się chociaż tka samo pojechać pozostałych. Zero motywacji z taką frekwencją. No trudno. Moim zdaniem model jazdy jest ok, tylny napęd jest wymagający dużo bardziej niż w takim gt, czy driveclubie. Jest też zrozumiały jak się trochę pogra online. Najszybciej nauczymy się jeżdżąc z szybszymi od nas. Szkoda... aż z ciekawości odpalę assetto, bo jeszcze się okaże niegrywalna na padzie. edit: ściągnąłem, „pograłem” i nie dałem rady połowy okrążenia w spa przejechać bez wkurwu. XD zderzyłem się nie tyle ze ścianą, co z pędzącym tirem. Za masochizmem nie przepadam. Edytowane 15 stycznia 2021 przez Marcin_wawa Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 16 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2021 Miałem to samo wrażenie [mention=30540]Marcin_wawa[/mention]. I też spa odpaliłem . Tyle, że ja już po 6 zakręcie zrobiłem delete z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 16 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 stycznia 2021 Opowiadacie pierdoły. AC to najlepsza scigałka jaka wyszła na konsole. Żadna inna gra nie daje takiej wczuty i realizmu. Wyżej tego jest chyba tylko iR z PCta. https://youtu.be/GEeQPTkBHdU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 17 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Opowiadacie pierdoły. AC to najlepsza scigałka jaka wyszła na konsole. Żadna inna gra nie daje takiej wczuty i realizmu. Wyżej tego jest chyba tylko iR z PCta. Ale grasz na padzie czy na kierownicy? Bo ja na padzie i nie byłem w stanie tym sensownie sterować... Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Dokładnie. Nikt nie neguje tego ale im większy sim, tym bardziej jest niegrywalny na padzie. To, że FM ma prostsze sterowanie ustawione pod pada, jest dla mnie ogromną zaletą tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Michał102 870 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Ja grałem na kierownicy, ale Magik grał na padzie i często mnie okrutnie bił na 2 sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Marcin_wawa 449 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Pograłem dłużej jakiś hot lap challenge BMW M3 i zaczynam rozumieć tę grę. Na kierze byłoby zajebiście ale i na padzie mam jakiś tam progres, jednak jest to zdecydowanie za trudne dla mnie bez kółka. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 17 stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Gratuluję zwycięstwa w ostatniej serii oraz całej lidze [mention=30540]Marcin_wawa[/mention] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 17 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 stycznia 2021 Gratki Marcin, jesteś kosmitą Jeszcze co do AC to jak Michał wspominał, gram na padzie ale mam zmodyfikowane ustawienia zaawansowane. Są mniej "szarpane" od defaultowych ale wciąż dają mi natychmiastową reakcję. Zostawiam po poniżej, może się przyda ;-) Jak dla kogoś jestbjeszcze zbyt ostro jeszcze obniżyć prędkość kierownicy, podkręcić czułość prędkośi i filtr. Ja jednak za bardzo cenię sobie precyzję. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 19 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2021 Szkoda, ze liga umarła, chciałbym podziękować organizatorowi i uczestnikom. Fajnie się bawiłem. Dzięki chłopaki. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi