Opublikowano 23 listopada 20204 l 49 minut temu, PiPoLiNiO napisał: Kolejna rzecz, dopiero zauważyłem, że jedno ze zdjęć nie jest na prostej startowej. Więcej takie coś nie będzie zaliczane. Ponownie pisze, jest regulamin i się go trzymamy. O to chyba moje... Ale wtedy paliwa już brakło i się toczyłem Co to za problem? Dostosuję się jakby co
Opublikowano 23 listopada 20204 l Autor Odpowiedziałeś sobie w pierwszym zdaniu co za problem. Tak samo było w oficjalnym turnieju xbox. Toczyłem się 3/4 toru aby foto zrobić bez paliwa [emoji23][emoji23]
Opublikowano 23 listopada 20204 l A ja jeździłem ponad 30 kółek i mi nie brakło paliwa, cały czas pełny bak na liczniku czyli miałem cięższy samochód
Opublikowano 23 listopada 20204 l Autor Niemożliwe. 16 kółek i staje przecież. Chyba że do alei wjeżdżałeś...Ta Praga jest patologiczna, najpierw 3 kółka nie widziałem za co dostaje wykrzyknik [emoji2357][emoji2357] Do urwania sporo. Marcin pewnie z 8 sekund tu urwie [emoji23][emoji23]
Opublikowano 23 listopada 20204 l no widać na moim screenie: nie wjeżdżałem nigdzie, nic nie tankowałem, nie resetowałem
Opublikowano 23 listopada 20204 l Autor Czemu na tym torze w Pradze, od razu na starcie mam wykrzyknik? Bo tu głupi tor jest [emoji23][emoji23][emoji23] trzymaj się środka drogi i z dala od tarek. Pierwszy zakręt źle robisz od razu przy starcie, ten taki minimalny. To samo miałem ale na końcu toru, jest wąski zygzak i nie można najechać na tarki bo wykrzyknik daje strzała w mordę od razu.
Opublikowano 23 listopada 20204 l jprdl sorry chłopaki, w ogóle nie znam tego toru xD. Myślałem, że może dzięki temu będą bardziej wyrównane szanse. Wrzucę swój czas pod koniec tygodnia.
Opublikowano 23 listopada 20204 l Autor No gdzie, dawaj od razu. Nie wiadomo jak bardzo mamy się starać aby wygrać [emoji16][emoji16][emoji16]
Opublikowano 24 listopada 20204 l Moje w sumie pierwsze 10 kółek w tej grze, wiec szału ni ma. Póki co mooooocno nie ogarniam i mam wrażenie, że ta gra stara się być świętsza od Pana Boga W Assetto nie miałem takich problemów jak tu. Tutaj transfer masy zdaje się być randomowy i nie wiem kiedy mnie wystrzeli w kosmos, hehe. No i bez kierownicy ja takich gierek nie ogarniam, a takowej do sexa się jeszcze nie dorobiłem.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Autor Może zmieniałeś cokolwiek. Koła, opony. Nie wiem. Przywróć do fabryki
Opublikowano 24 listopada 20204 l Samochod jest "wypożyczony" więc nie ma możliwości zmiany niczego...
Opublikowano 24 listopada 20204 l Autor Może to by mamy przerobioną. Jutro zobaczę bo w robocie siedzę. Najwyżej czasy będą anulowane nasze. Od teraz, tzn od jutra, przy aucie w 1 poście będzie podawana fabryczna moc.
Opublikowano 24 listopada 20204 l Ja też mam wypożyczony. Gra mu obniża staty, bo wyczuwa kosmite i robi to by były choć złudne szanse go przebić
Opublikowano 24 listopada 20204 l Dobra, mam. W opcjach organizacja wyscigu musisz wybrać grupę samochodów Forza GT. Wtedy ta ferrarka ma indeks 835
Opublikowano 24 listopada 20204 l Autor Idealnie strzeliłem,że urwiesz 8 sekund [emoji23][emoji23][emoji23]
Opublikowano 25 listopada 20204 l Autor Wiadomo [emoji41][emoji41]Ogólnie mam doła przez Was. Myślałem, że jestem dobry w Forza, a tu rzeczywistość pokazuje, że jestem gdzieś między ciota, a totalna ciota...[mention=23458]Magik[/mention] zrób czas z odpowiednim indeksem abym Cię wpisał
Opublikowano 25 listopada 20204 l Urwałem jeszcze troszkę, ale raczej jest to już mój limit. I tak jestem zdziwiony, że do czołówki tracę tak niewiele (choć szczerze, to jest to ogromna przepaść, hehe). Ja pada zupełnie nie ogarniam i myślałem, że przynajmniej na 10 sekund mi dowalicie