Skocz do zawartości

(Forza 7) Liga Forumkowa

Featured Replies

Opublikowano
49 minut temu, PiPoLiNiO napisał:

Kolejna rzecz, dopiero zauważyłem, że jedno ze zdjęć nie jest na prostej startowej. Więcej takie coś nie będzie zaliczane. Ponownie pisze, jest regulamin i się go trzymamy.

O to chyba moje... Ale wtedy paliwa już brakło i się toczyłem ;) Co to za problem?

Dostosuję się jakby co ;)

• Odpowiedzi 319
  • Wyświetleń 29,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z(pipi)ałem drugi sektor przez nieuwagę i 3 w sumie też. W ogóle nie jestem zadowolony z przejazdu ale zrobiłem jakiś tam czas, więc wrzucam może komuś to pomoże.

• 2.05.745

• Szkoda, ze liga umarła, chciałbym podziękować organizatorowi i uczestnikom. Fajnie się bawiłem. Dzięki chłopaki.

Opublikowano
  • Autor

Odpowiedziałeś sobie w pierwszym zdaniu co za problem. Tak samo było w oficjalnym turnieju xbox. Toczyłem się 3/4 toru aby foto zrobić bez paliwa [emoji23][emoji23]

Opublikowano

A ja jeździłem ponad 30 kółek i mi nie brakło paliwa, cały czas pełny bak na liczniku :/ czyli miałem cięższy samochód

Opublikowano
  • Autor

Niemożliwe. 16 kółek i staje przecież. Chyba że do alei wjeżdżałeś...

Ta Praga jest patologiczna, najpierw 3 kółka nie widziałem za co dostaje wykrzyknik [emoji2357][emoji2357] Do urwania sporo. Marcin pewnie z 8 sekund tu urwie [emoji23][emoji23]6acf09f0a8d3218b34a96a7d0b14121e.jpg

Opublikowano

no widać na moim screenie:

image.thumb.png.08575f41f2f7beaa35cf202603ae5067.png

nie wjeżdżałem nigdzie, nic nie tankowałem, nie resetowałem

Opublikowano
  • Autor
Czemu na tym torze w Pradze, od razu na starcie mam wykrzyknik? 
Bo tu głupi tor jest [emoji23][emoji23][emoji23] trzymaj się środka drogi i z dala od tarek. Pierwszy zakręt źle robisz od razu przy starcie, ten taki minimalny. To samo miałem ale na końcu toru, jest wąski zygzak i nie można najechać na tarki bo wykrzyknik daje strzała w mordę od razu.
Opublikowano

jprdl sorry chłopaki, w ogóle nie znam tego toru xD. Myślałem, że może dzięki temu będą bardziej wyrównane szanse. Wrzucę swój czas pod koniec tygodnia.

Opublikowano

Moje w sumie pierwsze 10 kółek w tej grze, wiec szału ni ma. 

Póki co mooooocno nie ogarniam i mam wrażenie, że ta gra stara się być świętsza od Pana Boga ;)

W Assetto nie miałem takich problemów jak tu. Tutaj transfer masy zdaje się być randomowy i nie wiem kiedy mnie wystrzeli w kosmos, hehe. 

No i bez kierownicy ja takich gierek nie ogarniam, a takowej do sexa się jeszcze nie dorobiłem. 

3ec4466f-6a0a-4555-8511-8fc9fa72cbb4.png

Opublikowano

Samochod jest "wypożyczony" więc nie ma możliwości  zmiany niczego...

Opublikowano
  • Autor

Może to by mamy przerobioną. Jutro zobaczę bo w robocie siedzę. Najwyżej czasy będą anulowane nasze.

Od teraz, tzn od jutra, przy aucie w 1 poście będzie podawana fabryczna moc.

Opublikowano

jel1o0.png

Teraz czasówki ,a na premierę FM8 już full kontakt na torze ?

Opublikowano
  • Autor

Wiadomo [emoji41][emoji41]

Ogólnie mam doła przez Was. Myślałem, że jestem dobry w Forza, a tu rzeczywistość pokazuje, że jestem gdzieś między ciota, a totalna ciota...

[mention=23458]Magik[/mention] zrób czas z odpowiednim indeksem abym Cię wpisał

Opublikowano

Urwałem jeszcze troszkę, ale raczej jest to już mój limit. 

I tak jestem zdziwiony, że do czołówki tracę tak niewiele (choć szczerze, to jest to ogromna przepaść, hehe). Ja pada zupełnie nie ogarniam i myślałem, że przynajmniej na 10 sekund mi dowalicie :laugh:

7b4b6d37-4c03-4e8e-bac5-93b87e0f99dd.png